Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Mnie niedziela też pasuję, ale bardziej sobota :P Ustalcie co i jak, to w niedzielę wpadniemy z Klaudiuszem o ile nic nie wypadnie po drodze :)

Mi niedziela też bardziej się podoba. Miałem odebrać motor dziś ale niestety zmieniłem zdanie, zmieniłem obiekt moich pożądań - kupię w sobotę Kinroad'a Sprintera. Taki wpadł mi w oko, jest tańszy od Zippa i bardzo dobrze utrzymany.

Plac Bankowy... nie znam warszawy ale może tam trafię :D

Marszakowską dojedziesz do Bankowego :D

Sęk w tym że dalej niż 400 metrów od stacji PKP Śródmieście nigdy nie byłem. Więc to będzie dla mnie horror. I dla mojego motorka też, w końcu używało go dwóch młodych, dbających o niego nastolatków a tu taki kloc siądzie na niego.

a cel już ustalony? bo mam fajny pomysł, skoro ma być słonecznie ;>

może być i ten ratusz... ale pod kolumnę nie trafić... jest mapa. dojazd banalny, rozumiem os. z poza w-wy ale na prawdę prosta droga a zumi.pl pomoże.

mapka była, ale jak masz fajny pomysł to pisz, cel zawsze można zmienić :)

nie moge znaleźć, podaj jeszcze raz

a no tak bo przenosiłem pliki :/

http://s1128.photobucket.com/albums/m498/AmaSoft/Mapy/?action=view&current=marc.jpg

Ktoś kto nie wie gdzie jest kolumna daje mapkę :)

http://img192.imageshack.us/img192/1558/przechwytywanie6h.jpg

ja niestety od wczoraj na L-4, jeśli uda mi się do niedzieli podkurować to przyjadę

chodziło mi o zahaczenie zalewu zegrzyńskiego :D ale dobrze się składa ;> byłem tydzień temu, to jeszcze skuty lodem z deka był.

będzie zalew :) jak widzisz na mapce. Dokładna trasa przejazdu i tak będzie na bierząco ustalana :)

Panowie, zapowiada się weekend BARDZO skuterowy. W niedzielę ma być ponad 18 stopni :)) teraz jest już 12 :)

Na śląsku jest już 14.7 w cieniu ;)

niedziela: 9.00 plac bankowy pod ratuszem

kto ostatecznie będzie?

1.clsamg63

To o 9 już mamy być? Z łukowa to ja o 6 będę musiał wyjechać...

O 6 już jest widno i spokojne drogi, lepiej wcześniej bo w razie co jest więcej czasu na powrót i ewentualne przygody w trasie. Ja też powinienem być.

Ale u nas o 6 jest zimno. To już inne województwo - Lubelskie bo jadę z dziewczyną. Damy radę :)

Ale zaczynamy się zbierać o 9? czy startujemy już o 9 ?

My jutro rano jedziemy do Kazimierza :)