dodge napisał:
Ja mam nie daleko działkę ;d
To może zorganizuj jakiegoś małego grilla ? :) wzięłoby się namioty, zrobiło grilla, może ognicho, jakiś soczek do tego wypiło :) Ale to w lato oczywiście..
dodge napisał:
Ja mam nie daleko działkę ;d
To może zorganizuj jakiegoś małego grilla ? :) wzięłoby się namioty, zrobiło grilla, może ognicho, jakiś soczek do tego wypiło :) Ale to w lato oczywiście..
Średnie szanse widzę,ale postaram się coś zoorganizować :)
Mam propozycję, aby zorganizować pierwszą wycieczkę Grupy Mazowieckiej w sezonie 2012. Kiedy ? Weekend 17-18 marca (jeden dzień, do wyboru). Gdzie ? Trzebaby ustalić. Długość trasy: myślę, że do 200 km, do ustalenia. Co Wy na to ? :)
Po zimowej przerwie i braku jednośladu wracam na forum, jednoślad będzie ze mną już niedługo - Zipp Neken tylko czekam aż będę mógł go odkupić od znajomego - on czeka na coś większego. I oczywiście postaram się być na pierwszej wycieczce ale nie wiem jak to jeszcze wyjdzie.
Ja bym się łapał na niedzielę - ale na razie nie 200km - może po prostu spotkać się, powymieniać doświadczeniami i pojeździć jakąś krótką traskę. Wczoraj przejechałem 15km i jednak trochę zimno na tak długie trasy. Dziś jadę do pracy bo wracając muszę kilka spraw załatwić i będę się kręcił po 15:30 w okolicach Okęcia i później powrót do Piastowa. Jakby ktoś chciał się spotkać w okolicy Media Markt na Al. Krakowskiej 61 około 16 to możecie dawać znać sms-ami na tel. 886-602-487. Wtedy dam znać o której ewentualnie tam mogę być, bo to zależy ile dziś pracy będzie. Pozdrawiam.
Też bym preferował tak jak Michalk001 napisał ;) Spotkać się, pogadać, Ja przy okazji poznałbym trochę osób bo jestem tu nowy ;)
Wybrał bym się, ale skqt stoi.. ;<
Ja się piszę na 17 - 18 marca, odbiorę wtedy swojego przyszłego Nekena. :) Kto jeszcze chętny?
Ja. Wczoraj gadałem z Bartolinim i wpadliśmy na ciekawy koncept wycieczki, żeby pojechać na północ Mazowsza: Dąbe, Serock, Wieliszew, Wołomin. Co myślicie o tym ? Ewentualnie można proponować swoją trasę :)
Trasa super - ja chodziłem do szkoły w Dębem i znam te okolice. Chętnie odwiedzę stare kąty. Można zahaczyć o Twierdzę Modlin i wrócić przez Nowy Dwór Mazowiecki do W-wy.
Bardziej myślałem o czymś takim:
wychodzi 115 km
oczywiście to tylko pomysł, jak macie coś innego to zaprezentujcie :)
Kiedy miała by być ta wycieczka?
Za tydzień w weekend, a konkretnie to kwestia ustalenia
A byly by jakies postoje? i w jakim czasie planujecie przejechac ten odcinek? rozumiem ze same 50cc beda to jaka predkosc tak okolo?
jasne że będą :) przecież to ma być wycieczka a nie wyścig. Jest troche rzecz y do oglądania (fort Dąbe, zalew Zegrzyński itd) więc oi to sie nie martw. Co do prędkości to tak koło 55 km/h, jak zawsze ;) W jakim czasie - to się zobaczy.
Czyli srednio 3, 4 godziny ;) bo pewnie z 2 godziny na jazde i 2 godziny na reszte ;)
hmm moze i bym sie zalapal :D
Ja byłem tylko raz niestety ale było fajnie choć pogoda nie zapowiadała nic dobrego. Ważne żeby mieć dobre buty i coś pod tyłek. Moje motocyklówki są już chyba za ciasne. Zobaczymy :)
Kanape mam wygodna :P wiec o tylek sie nie martwie :P a buty mam wygodne :P
wiec nie powinno byc zle. Tylko musze wciagu tego tygodnia oddac New Dinka na ustawienie zaworów :P bo wydaje Mi sie ze lekko je slychac na zimnym silniku.
Też miałem wygodną kanapę. Przynajmniej pierwsze 50 km tak myślałem.
a Ty jaki masz skuter? :)