jutro czyli w sobotę 3-go marca bm.
ul. Marsa 56 hala MT Polska
wystawa skuterów i motocykli
podobno wstęp płatny coś koło 20-25 zł
czy ktoś się tam wybiera - ja bym chętnie pojechał.
Przecież jest temat,bilety 25zł,będzie sporo osób ze skuterowo.com:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/iv-ogolnopolska-wystawa-motocykli-i-skuterow-w-warszawie-2-4-marca-2012
Jakby ktoś miał jechać na wystawę trasą przez most "siekierkowski " z checią dołączę
( gg: 4939055 )
około 11;40 - do 12;00 będę w zatoczce na siekierkowskiej przed mostem
Dziś 67km.
11:30 - wyjazd, dojazd do ROD w Wólce Kozodawskiej;
12:00 - podjazd do Top Marketu w Zalesiu Górnym;
12:40 - dojeżdża HugoBoss i Jolusia, jedziemy na Targi;
13:45 - jesteśmy pod Halą, wystawa;
18:15 - ruszamy spod hali do telepizzy na Grochowskiej, poszliśmy też do GH King Cross;
20:15 - ruszamy do domu, po drodze wstąpiliśmy na Orlen na Wyścigach;
21:15 - jestem w domu.
Dziś 74km, nie wiem gdzie ja tyle dziś zrobiłen :)
To ja napisze też coś na podstawie powyższego wpisu :)
12;30 - Wyjazd z domu
13;00 - Tankowanie do pełna na shellu ul.Sokratesa
13;30-13;45 - Bładzę :(
ok. 14;20 - Przyjazd pod halę
Niestety spóźniłem się..
17;20 - Wyjazd z pod hali za końcu parkingu dostrzegam dwie Vitalki obok siebie Niebieską i Czerwoną, jak mnie mam były to sprzęty kolegów HugoBoss'a i madi'ego, sam zaparkowałem koło Białej Vitalki :>
I jeszcze podrodze do domu McDonald :)
Dodge stały tam: (od lewej)
biała Vitalka Clsamg63;
czerwona - moja
dwie niebieskie - Hugo i Joli
toros f16 - Ansa
Burgman 400 - Klaudiusza :)
To chyba po prawej od Clsamg63 od razu stał mój markeciak :)
Gdy odjeżdżałem na końcu parkingu widziałem tylko 2 Vitalki i nic więciej widocznie się nie przyjżałem :)
a na końcu to możliwe, bo Ans i Klaudiusz odjechali wcześniej, koło 16. :) clsamg pojechał zaraz po nich i zostały tylko nasze 3 vitalki, same też stały po 18 jak już wyszliśmy z hali
My odjechaliśmy coś po 17.. Clsamg i jego vitalki już nie było - nie wpuścili go już ?
My zrobiliśmy dziś 118km i spaliliśmy 3.5l paliwa :)
AnS napisał:
My odjechaliśmy coś po 17.. Clsamg i jego vitalki już nie było - nie wpuścili go już ?
Nie wpuścili bo nie wziął pieczątki przy wyjściu.
Ans no tak, bo wy jeszcze wróciliście na wystawę, zapomniałem :) clsamg nie wpuścili bo pieczątki nie miał...
Szkoda, no ale było to do przewidzenia :/ Mówiłem by se ziemniaka wystrugał i stempla zrobił :)
oj tam, trudno, trochę załapałem spine ale nie chciałem sie kłócić
teraz trzeba poczekać na ciepełko, niech jeszcze deszcz zmyje sól z dróg i ustawiamy się na jakieś pojeżdżaffki :> tu kieruję się w szczególności do Madiego i HugoBoss'a nie po off-road'dzie i szutrach panowie ;P
ja dziś skuterkiem zrobiłem aż 4km
odstawiłem do garażu jeszcze na zimowanie ;>
pod koniec marca mam nadzieje, że ściągnę go na Służew.
jeszcze troche i okazje na spotkania się same sklarują... w kwietniu Otwarcie Sezonu Motocyklowego na Bemowie - polecam no i wypadało by się na ten zlot do Częstochowy wybrać ;> trasa, łatwa, prosta i przyjemną ;)
Częstochowa to obowiązkowo. Ale to dopiero w połowie kwietnia. W marcu można też ogarnąć jakiś wypad, tylko podstawowe pytanie - gdzie. Przyznam się, że nie mam już pomysłów gdzie tu blisko można jeździć... Jak by ktoś miał taki pomysł niech pisze.
zalew zegrzyński a dokładniej Białobrzegi są fajne... plaża, można się wykąpać :D hahaha w marcu :D zjeść, jest port, jachty itd. ale to dopiero od maja polecam
No nie wiem, a propos zegrzyńskiego, robiliście pętelke zalewu właśnie :) ?
Białobrzegi znam,w woju tam byłem :D
Ja mam nie daleko działkę ;d