Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

No wiemy wiemy, miejmy nadzieję że uda nam sie Ciebie odwoiedzić :-) Madi to napewno bo drugiego takiego wariata to nie znam ale ja niestety nie mam pewności...wiadomo w czym rzecz, pieniazki :(

Nikt nie ma pewności ;) Jeszcze jest tyle czasu, że nie można być pewnym na 100% bo wiadomo, co los przyniesie ...? Jednak się szykuję powoli i mam nadzieję, że nie tylko ja jeden :)

No ja puki co to musze money uzbierać na taka wyprawę

me2, gorzej będzie, jak vitalka przekroczy 20 tyś, bo wtedy trzeba by pomyśleć nad małym remontem, coby nic w trasie nie walnęło. A wiadomo, że taki remoncik też coś kosztuje.
Najdroższe są te całe promy :( Gdyby nie było promów to by znacznie taniej wyszło, no ale cóż poradzić... Chyba, że jechać rowerem...

Na rower to ja sie nie pisze :P hehe....No wiesz mnie tez szykuje się zmiana silnika na nowy bo ten tez juz ledwo zipie jak sam wiesz...jak już będę miał nowy engine to spokojnie bede mogł jechać bez obaw ze nagle coś padnie...jedynie co to dętki i gażnik trzeba zabrać bo wiadomo, zawsze sie może coś tam stać...no to co Madi, czas przycisnąć ostro pasa i trzeba zbierać na wyjazd :-)

rowerem też jest fajnie podróżować :) spójrz tu: https://picasaweb.google.com/106743098361010578649/1216072011Lubelszczyzna# :P

faktycznie , czas ucieka , jeśli już by jechać - to trza by zacząć myśleć i odkładać oraz remontować co by w trasie nic nie walneło

No dokładnie,mnie bedzie cięzko przy obecnej pensji i opłatach i innych ale jak zacisne pasa to dam rade, na początek koniecznie nowy silnik bo bez tego anirusz w taka trase

Jutro chyba nie będzie jeżdżenia, śnieg sypie ostro, więc będzie ślisko.

No to może w czwartek pogoda dopisze to byśmy się gdzieś wybrali :)

wychodziłem rano na balkon ( jak zwykle zapalić) - wygląda znośnie, temp. zerowa więc może dziś też nie biędzie źle. Wczoraj zamiast siedzieć na d... w pracy to musiałem niestety troszkę pośmigać po mieście, nawet miałem pasażerkę na jednym przejeździe.

Kisiu1981 - dzięki za fotki, (doszły)

No ja tez zaraz wybieram się w podróż, niestety tylko do pracy :(...zawsze z utęsknieniem wyczekuje końca dnia żeby znów móc wsiąść na swoją maszynę i cieszyć się wolnością i powrotem do domu :) Na termometrze -1 więc w sumie znośnie i normalnie...

Ema za co. Wstawiłbym na jakiegoś fotosika peela tylko jeszcze nie ogarnąłem tego tematu. Ja nie jeżdżę z przyczyn oczywistych ale gdyby podjechała taka atrakcyjna duńska pani na jakimś sprzęciku to nawet mógłbym być plecaczkiem;-) I to z rozkoszą...

Ema za co. Wstawiłbym na jakiegoś fotosika peela tylko jeszcze nie ogarnąłem tego tematu. Ja nie jeżdżę z przyczyn oczywistych ale gdyby podjechała taka atrakcyjna duńska pani na jakimś sprzęciku to nawet mógłbym być plecaczkiem;-) I to z rozkoszą...

Kisiu1981
spoko trza będzie pomyśleć o jakimś skuterku i dla Ciebie, prześlij jakieś foty na których Ciebie zobaczymy.

... , co do pogody na razie nie mamy za bardzo co narzekać, dwie poprzednie zimy były gorsze.

Jak ktoś mi zrobi to będę miał i wyślę;-)

Co do skutera to dałem tacie i głupio mi teraz odbierać mu go ale...

Jakbym coś kupił to po prostu ojcu dam i zabiorę swój. Ewentualnie tu kupię jakiś bez blachy. Coś szperam na polonia.dk

Kisiu1981
jakby co to w serwisie zawsze coś znajdą, czesto trafiają się używane, które ludziska chcą odsprzedać bo kupili inny nowszy czy przesiedli sie na auto

dziś pogoda znośna - jak na razie w sam raz do jazdy

No ja dziś mam wole, ale to dobrze bo pada śnieg i ciężko było by jechać...przed wczoraj siedziałę z 2 godziny wieczorem i regulowałem gaźnik i udało mi się wyciągnać prawie 80km/h (licznikowe) na tym moim zjechanym już silniku he

Jak tam się MILITEC 1 sprawuje? Warto kupić i wlać do silnika na wiosnę? Napisz czy nie ma problemu ze sprzęgłem.