Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jeśli w piątek nie będzie deszczu to ja się piszę :-)

Mam nadzieję, że nie będzie padać... Tylko gdzie by tu jechać

Mam nadzieję, że nie będzie padać... Tylko gdzie by tu jechać

No i dupa że tak się wyrażę...nie mam już funduszy na wypad bo w portfelu ostatnie 20zł :/ a wypłata dopiero 10, wymiana cylka i innych potrzebnych rzeczy zjadła mi fundusze, a dodatkowo dziś linka 45zł :(

Trzeba jeszcze cel konkretny obrać. Kto by w ogóle pojechał ? Roomcajz, Dychul, Ads, Adastra, Bartolini, Hugo ??? :)

ale co gdzie? kiedy? mój bzyk na razie w naprawie

JA wymiękam z przejażdżki. Obiecałem, że ze względu na płuca na razie nie będę dosiadał motocykla i motoroweru. Dziś troszkę popieściłem swoją Virago. Mymieniłem tylne amorki, założyłem gumki pod boczne dekielki i plastikową osłonkę cewek zapłonowych. Na wiosnę czeka mnie tylko wymiana oleju i w międzyczasie doładowanie akumulatora. Pozdrawiam

roomcajz napisał:

ale co gdzie? kiedy? mój bzyk na razie w naprawie

W piątek. Bo jest święto więc wolne. A gdzie - to by się wymyśliło... Roomcajz a co z Fly się stało ?

Dychul do wiosny już nie daleko i mam nadzieję, że trochę się wspólnie pojeździ :)
Pozdraw.

w pt nie dam rady.
z flajem - zimowe pieszczoty- to co u Dychula

w/g prognoz w piątek ma padać ale ... czas pokaże.

A no ma padać, już nawet dzisiaj pada a wiatr taki że ciężko skuter utrzymać

No i leje a dopiero czwartek : Dziś do pracy dojadę na rowerze mokry :. A co do wspólnych przejażdżek to też mam ogromną nadzieję, że wspólnie pojeździmy, gdyż z Wami świetnie bawię się i spędzam czas. Ja sezon zacznę tradycyjnie od zlotu w Częstochowie.

A kiedy ten zlot w Częstochowie jest? :-) To może i ja bym się wybrał, chociaż to taki trochę obciach na motorowerze hihi

Zwykle jest na początku kwietnia lub koniec marca. Tam jest tyle sprzętów, że nikt nikogo nie ocenia. A nawet mógłbyś być powodem do słów uznania, że bzykiem dojechałeś do Częstochowy. Ja będę jechał na Virówce. Zwykle dojeżdżam tam zmarznięty na sopel, ale powrót jest w słoneczną pogodę.

No to w takim razie będzie trzeba wyszykować Nexxonka na taki wyjazd żeby był w 100% sprawny...Ja się w takim razie pisze na takie coś :-)

Już o tym zlocie trąbię od kilku miesięcy :)

Co do jutra - pogoda kiepska, więc nie wiem czy jest sens coś umawiać

zgadza się pogoda "pod psem" nie tylko pada ale i wieje jak diabli, dzis na siekierkowskim nieźle mnie wybujało, czasami miałem wrażenie że zdmuchnie mnie z mostu so Wisły, ale traska wyszła niezła: ul.Gagarina-> Bemowo ,(Klaudyn) -> Konik Nowy i z powrotem z Konika N.. do Gagarina, pare km pękło. Co do piątku to nie spodziewam się polepszenia podody.

Może jednak ktoś chętny jutro na przejażdżkę małą??

Może,zależy od pogody :)

jak widzę pogoda do d... , śnieg i deszcz, odnoszę wrażenie że się niestety dziś już nie poprawi. Ja namokłem się już wczoraj (z musu) więc dziś na własne życzenie raczej nie mam ochoty, czyli z przejażdzki raczej nici.