Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

jea

Ludzie wyjeżdżają stąd i potem nic tutaj nie piszą, bo pewnie neta z dobrym zasięgiem już nie mają.
Albo już nie mają tzw. wolnych słuchaczy i jest to naturalna kolej rzeczy, że komunikacja jakby zamiera. Czasami już na amen. :]
*
Więzi międzyludzkie trzeba cokolwiek pielęgnować, bo całe... 530 stron danego tutaj wątku można już tylko dedykować ku wspomnieniom indywidualnym. Zarówno dziś jak i jutro. Tak to (mniej więcej) działa. ;-)

Kocie, sentymentalny się zrobiłeś. Jesień Cię tak nastraja...? :-)

Nie, zali (aczkolwiek) to przedwiośnie tak na mnie działa. :P
>
http://przedwiosnie.klp.pl/a-5398.html

Przedwiośnie przeczytałem (nomen omen) od deski do deski na desce... klozetowej. Dopadł mnie bigos zjedzony podczas wycieczki pieszej do Morskiego Oka i nie odpuścił przez kilka długich, nocnych godzin...

Dyskredytujesz znacznie dłuższy wątek niż swój własny. Dlaczemu ?

Apropo de facto - można by coś pojeździć we wrześniu bo ładnie będzie i ciepło.

Typujesz ludków do grona swoich znajomych. Oni ciebie aprobują i już mamy... wiśta wio (pojazdówa po kwartale).
Piekła dzisiaj nie ma, bo dzisiaj jest tylko... fejszbuk. I teraz to już nawet wirtualnie chowają. Poważnie. ;P

Dlaczego dyskredytuję... ? Autentyczną (niestety) historyję przytoczyłem. Cała nocka i lektura przerobiona. Normalnie bym chyba nie zmęczył.
Może już łapię, wynocha, si?
No to już mnie tu nie ma.

Cała grupa zdechła!

Yan napisał:

Cała grupa zdechła!

czytam te twoje posty (a masz i ich aż 12) i zastanawiam się po kiego grzyba sie logujesz? Chwilowo oprócz wieszczenia wszystkim grupom zdychania oraz wytykania innym jakimi są oszustami i kilku postów o treści (cytuję) "kogo to obchodzi" nic to nie wnosi. Naprawdę tak nie masz nic do roboty w życiu?

Wombat, nie zadzieraj z nim bo ma pewnie wujka policjanta ;]

nie. to nie ten.

Mój post odnośnie sprzedaży został wywalony. Pewnie ktoś z moderacji też sprzedaje skuter i boi się konkurencji, sprzedając chińczyka.
Ludzie na czacie na fb widzieli linka/posta a teraz go nie ma.

nie. po prostu jest tu dział Ogłoszenia a posta przeniesc nie mozna

czy ktoś się wybiera ?
https://www.facebook.com/events/536549439836908/543295675828951/

TRASA PARADY z okazji 11-go Listopada 2015:

Punkt początkowy: ul. Stanisława Staszica 2, Sulejówek
Punkt końcowy: Al. Komisji Edukacji Narodowej 61, parking pod Urzędem Dzielnicy Ursynów m.st. Warszawy

Przejazd: Sulejówek – ul. Staszica 2,
ul. Reymonta, al. Piłsudskiego,
ul. Oleandrów, ul. Legionów, ul. Paderewskiego,
al. Piłsudskiego, Warszawa – Trakt Brzeski,
ul. Czecha, ul. Płowiecka, Rondo Mościckiego,
ul. Grochowska, ul. Targowa, al. Solidarności,
Most Śląsko-Dąbrowski, al. Solidarności,
al. Jana Pawła II, ul. Chałubińskiego,
al. Niepodległości, al. Wilanowska,
ul. Rolna,
al. Komisji Edukacji Narodowej 61.

O ja to bym się przejechał ale będę wyglądał jak debil na tym małym skuterku w dodatku kolorów ukrainy i nie wiem czy uda mi się go odebrać od mechanika

ma padać

a niech se pada. Nie w takie pogody się jeździło.

... ma niepadać... i być ciepło (+14+15C)... :D