Oby oby :)
bazując na new.meteo.pl faktycznie prognoza się zmieniła. Wczoraj zapowiadali jednoznacznie deszcz tak jak dziś - w godzinach okołopołudniowych (dziś sie sprawdziło - miało koło 11 zacząć lać i tak było, wróciłem mokry). Rano pokazywało że w środę popada przed świtem i późnym wieczorem.
Teraz jest że lać się strugami z nieba to może nie bedzie ale cały czas ma być zdrowa mżawka. Za to z 5 stopni cieplej jak dziś.
Zdaje się że jutrzejsza wieczorna prognoza będzie najbardziej wiarygodna :) bo sytuacja jest dynamicznie zmienna.
Byleby dotrwać do marca, zdać A1 i śmigać z wami po Polsce :3
Raczej ten tydzień ciepły będzie jeśli wierzyć meteorologom.
Ja jutro mam trochę czasu po południu to i się przejadę i zobaczę co tam się odbywa
Krupku - załóż jeno wszystkie ochraniacze jakimi dysponujesz... kolor Twojego skuterka może być prowokacyjny dla tzw. narodowców... ;)))
+++
Ciepło będzie chyba do piątku... ale potem i tak do końca miesiąca zimy nie widać, więc da się pojeździć...
ja już niestety wiem ze pracuje jutro
Ja jutro, jak stary partyzant pójdę w las... na długi, patriotyczny marsz... biało-czerwoną już wywiesiłem... ;)))
Ja to jestem zdziwiony że Arasz tu się nie udziela myślałem że pierwszy wyłoni się z chęcią jazdy a tu lipa :)
Bo siedzę po cichu z wqrwem, że nie mogę :-(
To z czym się mam wychylać, z białą flagą...?
*
Poprawione, wstydzę się, przepraszam, dziękuję... :-(
Ty się nie ^wychylaj^... tylko wychyl coś na pocieszenie... ;)))
Nawet będę jutro w Sulejówku, tylko puszką i w zupełnie innym celu.
Trzymaj się mocno... :I
Dzięki, łatwo nie będzie.
ha, deszczu specjalnie nie było, można by napisać że pogoda jak na tę porę roku dopisała i kilku z Nas tam pojechało.
Jak widzę od tamtego czasu nikt już tu nie zajrzał czyli forum zaczęło zamierać a napisał bym że UMIERAĆ,
a szkoda bo wątek już dobrych parę latek ma.
Ja ponownie kupiłem małą pojemność ( troszkę przerobionego ŁOŚ'a) tak aby pasował do tego Łoś'a na którym moja żona jeździ. (będzie dobrze w parze wyglądał) a i na dojazdy do pracy będzie w sam raz.
Teraz go przerabiam na singla więc można by gdzieś czasem śmignąć jak się cieplej już zrobi.
Virago chcę zostawić na tzw. dalsze samodzielne trasy.
dodatkowo na wyjazdy można się z nami umawiać i tutaj:
https://www.facebook.com/WarszawskaGrupaMotocyklowa?fref=ts
zapraszamy
Myślę że z tym umieraniem lub zamieraniem to nie bardzo wiesz o czym mówisz.
Jedne co na pewno zdechło to Grupa Mazowiecka w formie do której się przyzwyczaiłeś - no i automatycznie ten temat.
gdyż żaden z was tu nie wchodzi, my (nowi) was nie znamy, a zaproszenia żadnego do wspólnej zabawy też nie widziałem...