Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jasne, że 80km to nie wiele, ale w sytuacji gdy co chwilę gdzieś zbaczasz, włóczysz nad rzekami, po kościołach, robisz zdjęcia i popijasz kawusię robi się z tego "wyprawa" na blisko cały dzień :-).
Zresztą jakie możliwości takie wyprawy, wiadomo, że chciało by się więcej, ale niestety czas nie jest z gumy, i z tego muszę się cieszyć.

Parada Motocykli ROCK Niepodległości 2014
11 listopada o 12:30
Muzeum Józefa Piłsudskiego
ul. Oleandrów 5, 05-070 Sulejówek
https://www.facebook.com/events/1553587204875011/

Czy ta Grupa jeszcze jeździ na wycieczki razem?

Betrayed napisał:

Czy ta Grupa jeszcze jeździ na wycieczki razem?

Raczej już nie ! ( grupa jako grupa skończyła się - ostatni wyjazd całym stadem był chyba na Farmę Iluzji )
Czasami 2-3 osoby razem umawiają się na priv.. lub na F.B.

A gdzie chcesz i kiedy jechac?

Acha rozumiem.No nic,bo myślałem że jesteście jakąś zorganizowaną paczką.Pojechałbym z wami gdzieś.Mam fajnego Kymco.To chyba się spóźniłem co?

zorganizowani to oni byli aż do pewnej feralnej wycieczki :) i przyjaźń się skończyła

Ha, jak widzę "Mazowiecka" całkiem zamarła. Czyżby następował powolny koniec ?
ja jak co wczoraj jeszcze jeździłem lecz powolutku wiek daje mi się we znaki,
może już czas na zakończenie kilkuletniego sezonu ?
Jeśli do tego dojdzie mój Camaro 150 będzie na sprzedaż ... ,

Maru ja już przy mrozach też nie chcę jeździć, romet stoi pod domem nie odpalany od 25.12.2015. Poza tym OC się skończyło i nie miałem kiedy tego załatwić.

PS: Pozdrawiamy serdecznie z Budapesztu: madi i Wala.
Będziemy patrzeć czy Węgrzy zimą śmigają na jednośladach :)

Jeśli Kościół zmienić swoje duszpasterskie spojrzenie na rozwodników w ponownych związkach, to nie ma powodów, by nie dopuszczał też do komunii poligamistów – pisze Tomasz Terlikowski.

Yan napisał:

Jeśli Kościół zmienić swoje duszpasterskie spojrzenie na rozwodników w ponownych związkach, to nie ma powodów, by nie dopuszczał też do komunii poligamistów – pisze Tomasz Terlikowski.

Nie rozumiem po co piszesz tutaj jakieś głupoty od czapy? Ktoś Cię tu zapraszał?

izdebski12 napisał:

>Nie rozumiem po co piszesz tutaj jakieś głupoty od czapy? Ktoś Cię tu zapraszał?

Odpuść mu, albowiem nie wie co czyni, człek to chory...

dla takich jest ban. Już nakablowałem wczoraj tylko brak sensownej reakcji

Węgrzy jeżdżą Kymco i Vespami. Dziś widziałem np to:

Spotkałem też MZte (właściciel stał obok więc nie robiłem z bliska zdjęć):

LUDZISKA ! - czy jeszcze żyjecie ?

Żyjemy :)

Co to za życie jak krawaciarnia wyzdychała

Witam grupę mazowiecką :) w kontaktowni nic się nie dzieję więc tu Was zapytam. Znacie jakiś niedrogi sklep z częściami do skuterów w Wawie albo w internecie?Skuter mam dopiero od wrześnie i nie jestem jeszcze zorientowany w sklepach. Sory za OT, mam nadzieję, że w tym roku uda się wspólnie pojeździć :) pzdr

niedrogimi częściami jakiego typu i do JAKIEGO SKUTERA?

Przede wszystkim z częściami eksploatacyjnymi. Skuter to yamaha cygnus x 125 z 2005