Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Też widzieliśmy Leszka, wołaliśmy go ale albo nas nie zauważył albo nas olał.. :( Kapela fajnie grała. Roomcajza później na Witosa widziałem jak stał na światłach.

niemożliwe, roomcajz nigdy nie staje na światłach :-D

hello Wala, Madi , Padalec , dziękuję za zaplanowany na gorąco wczorajszy przelot na tzw. "nocnym kulaniu" ale bynajmniej nie po Warszawie :)

Po czymś takim jak,, Dni Otwarte Motorlandu'' ja osobiście spodziewałam się więcej atrakcji .A tu proszę podstawowa oferta handlowa-i w dodatku ceny ACH z wyższej półki.KAPELA muzyczna nie wiem ale moim zdaniem tu nie pasowała jeśli miała to być impreza dla wszystkich.Była tam Mama z maleństwem-Współczuję jego bembenkom.Po wizycie w motorlandzie byłam z Markiem na MOTO-BAJZLU. Widzieliśmy tam wystawionego na sprzedaż HARLEJA-CUDO za niecałe 40 tys ta maszyna warta jest tych pieniędzy a nie skuter w większości z plastiku coś koło 25-30 tys.Przy okazji udało nam się znaleźć rękawiszki motocyklowe idealnie dopasowane do moich rąk -co jest trudne.

jaj byłem z córką na hali rowerowej - tam był konkurs malowanek , wspaniały pomysł , spędziłem tam ....bagatela 3 godziny :-)

My również byliśmy wczoraj w MOTOR-LANDZIE,szkoda że nie było nowych 125-ek Kymco,głównie po to jechaliśmy,a tu taki zonk :( Joli najbardziej spodobał się Downtown 300,trzeba zbierać kasę. Za to rowerki były fajne i kiełbaska smaczna.Potem ruszyliśmy na plażę naturystyczną nad Wisłą,było już późnawo,więc krótko poleżeliśmy. Dziś za to niedługo ruszamy na cały dzień opalać się nago :)

Artek i Padalec - dzięki za wczorajszego spontana. :) Zegrze nocą się fajnie prezentuje a w Modlinie parkingu ogólnodostępnego nie ma, wszystko płatne :(

ArtekToros napisał:

hello Wala, Madi , Padalec , dziękuję za zaplanowany na gorąco wczorajszy przelot na tzw. \"nocnym kulaniu\" ale bynajmniej nie po Warszawie :)

Chłopaki, dziękuję za fajny spontan. Zegrze i lotnisko w Modlinie w nocy pięknie wyglądają :)

A my się opalamy i jest zajebiście :)

HugoBoss napisał:

A my się opalamy i jest zajebiście :)

na golasa? uważaj bo będą na twardo!

musimy coś jeszcze w tym tygodniu machnąć wieczorkiem , zapodajcie dobre pomysły na przeloty ...

Może w środę? Może takie kółko Wawa - Sulejówek - Stanisławów - Łochów - Tłuszcz - Radzymin - Nieporęt - Wawa ? Ewentualnie z Tłuszcza przez Wołomin do Wawy.

dobre tereny , lubię
Co reszta o tem sądzi , mi osobiście pasowałby bardziej czwartek ... ale

Jestem za!

Może być i czwartek

Zaliczyłem Burgmanię2014 aaale odlot ,ponad 240 skuterów w jednym miejscu robi kolosalne wrażenie,parada na długości kilku kilometrów atmosfera coś podobnego jak było w Sielpi tylko na większą skalę L w G Szczepanek

Atmosfera zlotów jest niesamowita. Doświadczyłem tego szczególnie w Sochaczewie i na zlotach Virago.
Dziś sprawdziłem moją Virago po regulacji gaźników przez p. Darka, którego polecił mi Maru. Trzeba przyznać, że p. Darek ma rękę do gaziorów i zna ten temat. Ogólnie wreszcie z Virago jeździ jak trzeba. W życiu na tym motorze nie jechałem 180 km/h. Pali idealnie na zimny jak i na ciepłym. Silnik pracuje jak zegarek. Nic nie podcieka i nie poci się. Podejrzenie wydmuchanej uszczelki pod głowicą nie sprawdziło się.
Jeśli ta przejażdżka przez Sulejówek, Okuniew, Stanisławów, Wołomin, Tłuszcz ... będzie po popołudniu to mam nadzieję, że pojadę. Od wtorku do piątku mam w pracy dyżur od rana. Mam nadzieję, że nie trafię jak w piątek, że do domu wróciłem z pracy po ponad dobie. Mały kursik Warszawa- Płock- Kielce. Do Kielc o godzinę spóźniłem się na rozładunek i trzeba było nocować. Posłucham Roomcajza i nie będę męczył Jawek.

I jak z tym jutrzejszym przelotem. Z chęciąbym wziął udzial

Przelot będzie najprawdopodobniej w czwartek wieczorkiem.

We czwartek nie piszę się na przejażdżkę. Koło 19:00 będę zajęty, a jak już będę wolny walę spać, gdyż o 02:00 będę wstawał do pracy. Wy pewnie o tej porze będzie kończyć przelot. Polecam zahaczyć o wspaniałe stawy w Zielonce za dnia można tam się wykąpać. Jak będziecie jechać drogą 635 z Wołomina do Radzymina to tuż za Wołominem jest remont tej drogi. Objazd jest doskonale oznaczony, a jego trasa ma w sobie coś. Objazdem poznacie Zagościniec. Powodzenia