@ Padalec o takiej samej trasie myślałem. @ Roomcajz - 49 ccm więc v-max 60-65 km/h. Prognozy mówią, że padać nie będzie ale temperaturę zapowiadają w okolicach 15 st. C.
"Może pętla na Gocławiu o 10 ?" No to git - jesteśmy umówieni ! Klepać zdrowaśki żeby pogoda była i nie powtórzyła się sytuacja gdy do Mińska Maz. mieliśmy jechać a wyszło jak wyszło :-( Roomcajz - to lotniczy poligon szkoły w Dęblinie - uczą jak wykrywać i strzelać z powietrza do skuterzystów - sam rozumiesz jest ryzyko,jest zabawa :-)
Na taką trasę to nawet nie będę odpalał Virago. W ubiegły weekend z Marcinem walnęliśmy ok. 400. Byliśmy na spotkaniu użytkowników Virago https://www.youtube.com/watch?v=MNGPJki8lVA . Jeśli będzie mi dane to pojadę na Babci. Nie polecam jazdy trasą nr 2. Uważam, że jest niebezpieczna na w/w odcinku. Proponuję ewentualnie wracać dobrze znanymi nam szlakami przez Otwock i okolice. Żałujcie, że nie dotarliście do Mińska było super. Można było buszować w czołgach Leopard i Twardy. Wejść do Hummerów. Zobaczyć autentycznych członków Grom-u i ich wyposażenie. Pokazy lotnicze m.in. na samolotach MIG-29.
Istnieje opcja zrobienia wycieczki "po lotniskach". https://goo.gl/maps/D1Xmz czyli : Poligon lotniczy - Jagodne Dawne lotnisko wojskowe - Marynin (Radzyń Podlaski) Dawne lotnisko wojskowe - Ułęż Lotnisko "Szkoły orląt"- Dęblin i do domu . Ale jak to było w pewnej polskiej komedii - "Mało casu panie - króca bomba" A żebyś Wojtku wiedział że żałuję do dziś !!! (głód zobaczenia jakiegoś lotniska - nawet trawiastego pozostał)
udanej WAM wycieczki życzę , ja niestety z przyczyn ode mnie niezależnych ODPADAM
Artku życzę dużo zdrowia. Myślę, że doktor Szczepan ze swoim lekarstwem postawiłby Ciebie na nogi, w ciągu dwóch dni. Jeden wieczór na leczenie, a drugi na dochodzenie do stanu używalności.
No to dwie półkule się dogadały i chyba sprawnie poprowadzą mój skuter na jutrzejszej wycieczce ; Jak rozumiem ruszamy jutro o 10.00 z pętli na Grochowie.
O tej Farmie Iluzji jakiś czas temu pisał SZczepan. Był tam na wyciecze z żoną autem . Zamieścił kilka fotek-chyba że to coś innego.Jak na mój gust całkiem fajne.Nawet chciałam się tam z Markiem i Astrą kiedyś wybrać.