Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

dobra: będzie.
Tylko nie za ciepło.

Mam w pracy kumpla Zbyszka on ma trochę ziemi-sadu jak w zeszłym roku brał kilka razy po 2-3 dni urlopu żeby coś na tej ziemi pogrzebać to zawsze lało.W tym roku jeszcze nie brał to nie wiem jaka będzie pogoda

każdy ma własne wskaźniki pogodowe. Zebym miał jakiegoś górala pod reką to bym nie korzystał z interneta :)

jest dobrze , nie pada , schnie , trochę zimno , ubierajta sie i szykujta , jutra pośmigamy jak dalej się to tak utrzyma .

Nie mogę myć skutera, bo jeśli to zrobię to będzie padało. Tyle, że umyłem go w czwartek i sprowadziło to deszcz. A przydałoby się jutro pojeździć żeby wygrzać nową świecę.

nigdy nie myłem. deszcz go myje.
dziś tylko starłem ptasi podpis z siedzenia :)

Ptasie kopy to plaga. Wiem coś o tym, bo parkuję pod słupem oświetleniowym.

Dziś mnie obudziło słońce i bezchmurne niebo. Grzechem byłoby siedzieć w domu w taką pogodę. Zgłaszam akces na przejażdżkę do mm. in. Radzymina o której myślicie od kilku dni. Obserwuje więc net w nadziei jakiegoś info.

Ja planuję dziś (wypadło niespodziewanie) jazdę do Legionowa i spotkanie z "RED"

Ja dziś muszę zajać się jeszcze dzieckiem ale zobaczę jak będę stał z czasem. Naprawdę - marzy mi się ta wycieczka ale wiecie jak to jest gdy ma się rodzinę.

A ja zgłaszam mój akces :-)

Tylko wymienię olej i o 15.00 widzimy się pod OBI. :-)

Pogoda rzeczywiście piękna.Ale temperatura już taka sobie na jazdę na jednośladzie w dłuższą trasę chyba że ciepło ubranym.Właśnie wróciłam z przejażdżki rowerem i powiem że jak zawiało to mimo pedałowania było mi chłodno.Dodatkowo doznałam szoku cenowego.Godzina nauki jazdy na łyżworolkach kosztuje 50 zł.Albo jestem w błędzie albo mniej kosztuje godz nauki jazdy na motorze lub autem.

Dla wszystkich zainteresowanych ; Dychul tez :)))) - tak jak miało być wczoraj ale nie wyszło bo pogoda nawaliła - DZISIAJ = OBI RDZYMIŃSKA g 15 , do zobaczenia

Postaram się być ale obiecałem córce, że z nią pójdę na plac zabaw.

Basiu - ja ruszałem w trasę do Mławy nawet przy plus sześciu stopniach więc przy obecnych dwunastu też da radę. Wiatr nie jest jakiś ogromny.

Który sprzęt mam wziąć duży czy mały?

No tak przy takim wyborze człowiek ma dylemat

"STRZAŁA" - na dotarciu więc Padalec "szarżować" nie będzie
"QUANTUM" - chyba jeszcze też docierany - więc śmiało bierz coś małego.

Padalec napisał:

"STRZAŁA" - na dotarciu więc Padalec "szarżować" nie będzie
"QUANTUM" - chyba jeszcze też docierany - więc śmiało bierz coś małego.

Więc jadę Pancerzownicą

My już wyruszamy