w sobotę pilnuje moje dzieciaczki więc nie pojeżdżę z Wami
W sobotę jadę do Płocka ciężarówką, a w niedzielę obiecałem synowi zawiezienie i przywiezienie na zawody wędkarskie.
Filippo73 napisał:
W takim razie nie ma co kombinować tylko spotykamy się w sobotę i gnamy w siną dal do Motor-landu i jeszcze dalej:-)
skoro w sobotę planujecie Małą przejażdzkę,
być może ja już będę miał odebranego ŁOŚa
to czy mógł bym do Was dołączyć?
w sobotę padać ma w sumie cały dzień i to chwilami solidnie
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2014042500&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa
To żeś mnie załamał.
Może się mylą, choć zwykle popełniają błędy jak mówią, że będzie ładnie.
Trudno, jeżeli nie będzie oberwania chmury szykuję się na małe kulanko.
Adastra, myślę, że im nas więcej tym przyjemniej. Dawno was nie widziałem (Kisia nawet nigdy, a bardzo chciałbym poznać osobiście) i trzeba to nadrobić :)
Miło mnie. Ja i tak pojadę - niezależnie od tego jaka będzie pogoda. Muszę kupić ten wariator i rolki Vicmy. Pamietajcie, że obecnie jeżdzę jakieś 40 km/h ale jeśli jesteście chętni i Was to nie zraża to pozostaje mi się tylko cieszyc.
Filippo73, Kisiu1981
jak już coś konkretnie ustalicie,
to telefon i gadu-gadu do mnie znacie
więc dajcie znać.
Kisiu, to gdzie i o której? Mieszkam na Stegnach, ale mogę podjechać
czyli przejeżdżał byś w pobliżu mnie, bo ja mieszkam przy Gagarina róg GórskiejFilippo73 napisał:
".... Mieszkam na Stegnach, ale mogę podjechać
Filippo73 napisał:
To żeś mnie załamał.
Może się mylą, choć zwykle popełniają błędy jak mówią, że będzie ładnie.
Trudno, jeżeli nie będzie oberwania chmury szykuję się na małe kulanko.
Adastra, myślę, że im nas więcej tym przyjemniej. Dawno was nie widziałem (Kisia nawet nigdy, a bardzo chciałbym poznać osobiście) i trzeba to nadrobić :)
Wątpie że się nie sprawdzi, używam tej prognozy od kilku lat i się w 99% sprawdza. Najdokładniejsza prognoza jaką znam.
Może Ognisko na Vogla? Marek podsunął mi taki pomysł.
Można i ognisko :-)
Zastanawiałem się nad wycieczką nad Zegrze. Myślę, że ustalimy jak się spotkamy. Właśnie, to gdzie i o której? Mogę rano podjechać do Adastry
Rano muszę podjechać po wario i rolki. I zobaczę jak moja żona będzie się czuła po skręceniu kostki. Dam wam znać. Filip - mam już Twój numer i przedzwonię jakby coś. Możemy spotkać się po drodze na przykład.
A ja od czapki. Jakby ktoś potrzebował oringi simmeringi polecam sklep "GG" na ul. Łopuszańskiej 36. Moja Virago pociła się. Kupiłem oryginalne w Yamaha simmeringi 3 za 42 zł. Niestety po założeniu ich efekt troszkę lepszy, ale wciąż było wilgotno. Pojechałem tam z dekielkiem. Pan pomierzył i dobrał optymalne. Zapłaciłem 9 zł i jest sucho. A teraz najlepsze. Są w stanie zrobić każdy simmering i oring.
Pogoda na wycieczkę szykuje się wam ładna. Życzę wszystkim miłej zabawy. Ja natomiast szykuje się do pracy. Niestety dla mnie poczta także jest przewożona w weekendy.
niestety od rana pada deszczyk, zobaczymy co będzie później
Dychul'ku,
zapiszę sobie ten adresik nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać.
Niby pogoda kiepska ale moze wpadniecie na motoserce do parku brodnowskiego? Ja musze tylko sztyce dokrecic w moim zipp,ku aby usunac luzy i ruszam
Właśnie wróciłem z małej wycieczki z Markiem Adastrą13 i Filipem Filippo73. Byliśmy w MotorLandzie. Chłopaki mieli dobre ciuchy to nie zmokli, a ja - do suchej nitki. Testowałem miejscowo nowy preparat impregnujący z Lidla za 9 zł ale za słabo psiuknąłem. Wracając modliłem się żeby dojechać, bo coś mi dużo strasznie pali od czasu ruszenia wariatora. Potem jechałem z gołymi rękami, bo nie byłem już w stanie założyć rekawic - tak przemokły. Predkosć maksymalna - z górki 40 km/h. Tragedia.
twardziele. szacun.
Dziękujemy. Gdybyś do nas dołączył bez świateł nazwalibyśmy Cię największym wśród twardzieli:-) A tak najważniejsze, że małe spotkanko się odbyło i że mam wariator i rolki.