Wala, fajna wycieczka, gratuluję że wróciłaś, bo nie umiesz jeździć.
Słyszałem, że teraz Madi śmietanę bije. Madi pamiętaj tylko o kaloszu...
dobra , nie ma więcej pytań .....:) w sprawie wyjazdu w długii weekend majowy :) nie mam pytań :)))))
Artek ja z Karbonem w zeszłym roku kombinowaliśmy, żeby na majówkę skoczyć w Kotlinę Kłodzką gdzie jest masa atrakcji. Karbon niestety nie może w tym roku jechać ale wciągnąłem w pomysł chłopaków ze Śląska - Wodza, R2_D2 i Maria, którzy chętnie by pojechali. Góry chyba jednak wygrają z Borami, tym bardziej, że Padalec napisał że nigdzie nie jedzie. Jeszcze nie wiem jak zorganizować ten wyjazd. Na początku Wodzu zaproponował, żeby do niego przyjechać wieczorem 30-go ale potem okazało się, że możemy u niego być max. o 20. Tak więc nie wiem czy nie zrobi się tak, że wyjadę(wyjedziemy?) z Wawy bardzo wcześnie rano 1-go maja żeby pojechać bezpośrednio do Złotego Stoku przez Nowe Miasto, Opoczno, Radomsko, Pajęczno, Olesno, Opole i Nysę. Wychodzi jakieś 430 km. Wieczorem byśmy się spotkalo z chłopakami ze Śląska. 2 i 3 maja by było na objeżdżenie kotliny a 4-go powrót.
BT :))) ;)))
Nie wiem czy ktoś będzie chciał ze mną jeździć 45 km/h...
A jeszcze z internetem są problemy. Co za dzień. Dwa Barleye Supermocne chłodzą się na wieczór.
A jeszcze z internetem są problemy. Co za dzień. Dwa Barleye Supermocne chłodzą się na wieczór.
W planach na maj chcę chociaż w jeden dzień pojechać na jednym ze swoich wiekowych sprzętów na ten zlot. http://www.wfm.pl/
W majówkę planuję wycieczkę do Pułtuska, spod Wyszkowa, nie daleko, ale mam jeszcze po świętach rozgrzebany skuter. Sprawdzałem skąd i jak bardzo kapie płyn chłodzący, zdjąłem pokrywę przekładni, wariator, czyszczenie gaźnika, potem okazało się, że za słabo dokręciłem wariator i odkręcił się w czasie jazdy, jedną śrubę od pokrywy przykręciłem tak, że przy odkręcaniu nie puściła i zrobiła się okrągła :-/, więc od weekendu znowu grzebanie :-). Do tego wracając z działki ze świątecznego wyjazdu w samochodzie siadła cewka i powrót na dwóch cylindrach nie był przyjemnością, jednym słowem wielkanocna mechaniczna masakra :-).
Przy okazji, może ktoś wie jaka jest średnica dolotu do gaźnika dla standardowego piaggio z gaźnikiem Dellorto 12mm? Jak to w starym sprzęcie na patencie dolot na tetrotytki, chciałbym kupić cybanty, a tam nie mam gdzie, muszę dowieść z Warszawy.. (google nie wypluwa wyników).
Kisiu, ja jestem chętny. Mój sprzęt jeszcze nie nadaje się do takiej wycieczki jaką planuje Madi.
Jesli ktos bedzie chetny zorganizowac wycieczkie dla skuterow w weekend majowy to ja z checia sie pisze, dalsze wycieczki niestety nie wchodza w gre ze wzgledu na predkosc
Weekend ma być deszczowy - odpadam z wyjazdów, chory jestem i to właśnie po jeździe w deszczu na motorze.
madi napisał:
Weekend ma być deszczowy - odpadam z wyjazdów, chory jestem i to właśnie po jeździe w deszczu na motorze.
mamma mia !! no to żeś zastrzelił mnie :) świat się wali , Madi nie jedzie ,,,, Madi zdrowiej !!!!
Ehhhhhhh...
Toros naprawiony - po zabawie z fajką (prawo-lewo) przestał gasnąć. Napęd muszę zrobić bo czuć, że wkręca się na dobrze wysokie obroty, na których muli napęd. W zasadzie jak by była jakaś wycieczka na pare dni to mogę pojechać.. jeżeli nie założę multivara do v-max dla mnie to 60km/h, z multivarem myślę, że 70 będzie ok :P
Filippo73 napisał:
Kisiu, ja jestem chętny. Mój sprzęt jeszcze nie nadaje się do takiej wycieczki jaką planuje Madi.
Podjechałbyś ze mną w sobotę do MotorLandu na Wał Miedzeszyński? Potem może mała wycieczka dokądś?
Z przyjemnością, niestety z tego co wiem motor-land w soboty jest nieczynny
Czynny od 8 do 14
Jesteś pewny? Dwa tygodnie temu, podjeżdżając na pewniaka w sobotę ujrzałem kartkę: czynne od poniedziałku do piątku...
Hugo dobrze pisze, w sobotę od 8 do 14, jest on oddalony od mojego domu o 3 km. Chętnie z wami pojeżdżę:P
W takim razie nie ma co kombinować tylko spotykamy się w sobotę i gnamy w siną dal do Motor-landu i jeszcze dalej:-)