a nie po 8:30? przecież o 8:10 wyjazd spod pętli
Całkiem mi wyszła z głowy mała domowa uroczystość w sobotę. Nie mogę jej opuścić. Bardzo żałuje że ta wycieczka mnie ominie. W niedzielę natomiast karnę się do Częstochowy na rozpoczęcie sezonu motocyklowego organizowanego przez organizatorów Rajdu Katyńskiego.
izdebski12 napisał:
a nie po 8:30? przecież o 8:10 wyjazd spod pętli
masz całkowitą rację !
8.35-45. będziemy na Puławskiej. Kto chętny ten dołączy.
I tak z tej Waszej wycieczki sobotniej nic nie wyjdzie,chyba że chcecie w deszczu jeźdźić :)
nie bedzie padać.
a TY Hugo , czemy nie jedziesz tylko pogodę zaklinasz :)
właśnie?? nie powinno padać.
Gdybyśmy mieszkali w normalnym kraju to i pogodę mielibyśmy normalną:-) Dobra, to temat do Narzekalni...
Dziękować za "nocny najazd na Gocław" - miło było was wszystkich razem zobaczyć !!!
Pisać czy wszyscy dojechali !!! I nie idę z wami więcej na plac zabaw :-)
Przez plac zabaw łeb mnie boli, a tak po za tym silnik wybuchł. Wał skrzywiony, tłok wyparował.
Nawiązujesz do jakiejś fazy ze spotkania czy piszesz nie daj pan o swoim ostatnio składanym silniku ?
ja tam dojechałem :) po drodze jeszcze tankowałem :)
plac zabaw -- bardzo fajne miejsce - z pewnością tam powrócę :) szczególnie te "camel trophy " na tym jeepie było OK :)
przejrzałem mapki ICM , w sobotę naprawdę ma niepadać ! :)
dojechałem i idę w kimono. :)
Dychulku do poświęcenia mojego moto to Ja się wybieram nie na Katyński tylko Katolicki zlot w sobotę po Świetach
Na jutro nie zapowiadają opadów, temperatura w południe do 15 st. C. Już się nie mogę doczekać wyjazdu :D Zaraz idę zmienić olej i łańcuch naciągnąć i nasmarować.
Padalcze,
to tak jak się umawialiśmy , będę Cię oczekiwał o umówionym czasie,
Fajnie mieliście - takie spontaniczne spotkania są super.
Izdebski - jak to się stało? Sam tak z siebie? Ciebie nie trafiło tam niczym? Tyle kasy i wysiłku w błoto...
Dziś gadałem z kolegą z pracy. Za 30 zł może zrobić koszulkę z dowolnym nadrukiem. Myślę coś o Skuterowo i Grupie Mazowieckiej...
Grupa Mazowiecka tak. Skuterowo nie. Nie mam zamiaru ich reklamować.
Olej zmieniony, łańcuch naciągnięty. Jeszcze na myjnię skoczę by motor ładnie wyglądał, bo po ostatnich ulewach i jazdach w deszczu jest uwalony błotem od kół do lusterek.
Witam. Wczoraj byłam bardzo zmęczona po odwiedzeniu Goclawia - nawet nie było sił pisać :D. Tak fajnie Was wszystkich znów było zobaczyć!!!! Balaton, plac zabaw - super. Sezon sie rozpoczyna :p
Kisiu1981 napisał:
Za 30 zł może zrobić koszulkę z dowolnym nadrukiem. Myślę coś o Skuterowo i Grupie Mazowieckiej...
Leszek na pewno by się ucieszył jak nagle zaczął by więcej kasy z reklam dostawać.