Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Na onecie na sobote zapowiadaja piekna pogode, 13 stopni. Jak bedzie padac to mozna to odlozyc na kiedy indziej. To kto sie pisze na ta Konewke?

Zapraszam do oglądania obiecywanych zdjęć mojego pojazdu:

http://www.fotosik.pl/u/kisiu1981/album/1603011

"KISIU" ale miałeś kufer zmienić, - ten Ci się rozpadnie, sprzedaj go puki nowy i zamontuj przynajmniej jakąś AWINĘ (nie są drogie a bardziej wytrzymałe)

Marek - ja nie mam teraz pieniędzy na kufer. Niestety. Ten musi na razie posłużyc. Jak coś zorganizuję to sobie kupię taką Awinę jak miałem. Była wdzięczna i dobrze służyła.

Pojechałbym na jakaś wycieczkę ale nie mam czasu. I poza tym nie odblokowałem jeszcze Benzera.

Izdebski , ja bardzo chętnie aby pogoda i praca pozwoliły

Okej czyli, jeżeli deszcz nie będzie padał aktualna ekipa na wycieczkę do Konewki to:

- Madi
- Padalec
- ArtekToros
- izdebski12

Od wczoraj próbuje skontaktować się z Madim, jednak coś nie odpisuje, oraz nie odbiera tel. Może coś się stało? Odpukać.

Nic się nie stało, wczoraj byłem cały dzień zajęty a dziś w robocie siedziałem do 19. Do listy jeszcze jedna osoba dojdzie.

Ja w sobotę jadę do Berezy z rodziną samochodem więc odpadam...

Na życzenie , ba wręcz żadanie młodego. :-)

No nie możliwe, to rzeczywiście prawda. Silnik SYM'a jest remontowany.
Głowica seryjna od 50 cm3 ?

ktoś jedzie na pierwszy Wiosenny Spot ScooterKingz?
w sobote od 10 do 14

A po co to komu jak będzie zarąbista wycieczka 300 km ? I jeszcze scooterkingz? Niee, Dziękuje.

Sorry nie wchodzę drugi raz do tej samej wody--w Konewce byłem - fajne miejsce

Plan wycieczki na sobotę, 12.04.2014:

Cel: bunkry w Konewce i Jeleniu oraz kilka innych obiektów.
Zbiórka na pętli na Gocławiu o godzinie [u]8:00[/u], wyjazd 8:10.

Mapka:

Punkty po trasie (możliwość zobaczenia):
A - miejsce zbiórki;
B - Nowe Miasto Nad Pilicą - nieczynne lotnisko wojskowe (da się wjechać na pas startowy i wejść na wieżę kontroli lotów oraz do hangaru);
C - Konewka - kompleks bunkrów w tym bunkier kolejowy;
D - Jeleń - kompleks bunkrów w tym bunkier kolejowy, do którego nawet da się wjechać;
E - zapora w Smardzewicach i zalew Sulejowski;
F - Koluszki;
G - Rogów - kolejka wąskotorowa;
H - Skierniewice.

Planowy powrót - późny wieczór.
Szacowany dystans: 300-330 km.
[u]Jeśli będzie padać wycieczka zostanie odwołana.[/u]
Chętnych zapraszamy. Na chwilę obecną jedzie pięć osób.
Pozdrawiam.

Odwaliłeś kawał dobrej rovoty opisując to. Nie mogę się doczekać lotniska.

Wkazówki-- do Jelenia nie ma po co jechać tam jest tylko ;czarna dziura ;lepiej odbić na Inowłódź tam jest odresteaurowany zamek piastowski-można zwiedzać,a od Spały w moją stronę jest Szaniec mjra Hubala

Witam szykujecie fajna wycieczkę,czy byliscie juz zwiedzac fortyfikacje Carski Dar twierdzy modlin

Z jakimi prędkościami zamierzacie śmigać, bo nie wiem który ewentualnie sprzęt brać.

madi napisał:

...., . Do listy jeszcze jedna osoba dojdzie.

troszkę się domyślam kogo ma na myśli, więc ja w takim razie raczej odpadnę, bo nie chciałbym wracać wprost ze startu

Padalec jeśli Twój SYM nie będzie gotów a potrzebował byś Camaro na ten wyjazd - oki, nie ma sprawy - daj znać.

"Padalec jeśli Twój SYM nie będzie gotów a potrzebował byś Camaro na ten wyjazd - oki, nie ma sprawy - daj znać. " - Dzięki Marku ! Jak pan szef pozwoli w sobotę odpoczywać to w piątek się odezwę :-)
Szczepciu zauważyłeś pewnie że będziemy w twoich okolicach - więc może małe spotkanko ??? Dawno się nie widzieliśmy .
Do planu wycieczki dodam jeszcze
- dla osób z lewej strony Wisły miejsce zbiórki po trasie na stacji paliw "Łukoil" przy decatlonie na Puławskiej tak po 9.30