Bart dawaj na piwo idziemy ha,ha zamiast zamulać;)
Robertonos, wiesz chyba, że nie piję. Ostatnio z Marem gadałem, szedł na piwko do łazienek. Jak postawicie cole to idę :P
To jak musisz to dodawaj. Zawsze sie chętnie dowiem nowych rzeczy.
obiecuje że przyjmę i nie skomentuje bo wątku niema co ciągnąć.
Dobra Bart rozumiem,następnym razem jak będę szedł z Adastrą na Bro to Ciebie na zimna Colę zapraszam ok ;)
Wombat, sądzę, że jesteś młodym człowiekiem, trochę kumasz, ale nie wszystko.
Ok, sprawę docierania i mojego młodego wieku przenieśmy tu:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/docieranie-8
Padalec i Madi na priv coś Wam wysyłam apropos,przeczytajcie bracia.
Muszę przeprosić firmę Skuter-Serwis.pl za podejrzenia o zamianę oleju. Dziś z ciekawości nabrałem oleju w strzykawkę i... To był mój castrol z lekką domieszką innego oleju (pewnie tego Repsola). Wyszło na to, że jestem szmaciarzem, pajacem, błaznem i siusiakiem... Ech...
tak, teraz miej jeszcze wyrzuty sumienia...
Mam takie wyrzuty sumienia, że pojadę do nich na pierwszy przeglad i wydam 165 zł. I postanowiłem też, że będę kupował u nich olej.
############################
Nie no... Chyba jasne, że żartuję. Jeszcze na głowe nie upadłem.
Wczoraj ŁÓŚ dostał już "Twardy Dowód" dziś prawdopodobnie się nim wybiorę do warsztatu pasować mini-gmole i stelaże pod sakwy, sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie
Chłopaki gdybym pomknął do Wa-wy ( wlot od strony Janek ) to do którego z Was miałbym najbliżej ?
Nie wiem do którego miałbyś najbliżej ale na pewno do mnie najdalej:-)
szczepanj23 napisał:
Chłopaki gdybym pomknął do Wa-wy ( wlot od strony Janek ) to do którego z Was miałbym najbliżej ?
Chyba do mnie ul. Woronicza róg Etiudy Rewolucyjnej
Ewentualnie do mnie nieco w bok do Piastowa.
Łoś już w warsztacie - kombinują z gmolami i stelażami pod sakwy.
Na trasie Łazienkowskiej ponoć nieźle pomykał, kolega jechał obok i mierzył prędkość (dobrze ponad 80 km/h) niestety licznik Łoś'a jest tylko do 60-tki.
Witam :) Dziś było moje rozpoczecie sezonu - szczęsliwa :D Troszkę jazdy, zwiedzanie kebaba na Maltanskiej i t.d. :P Wielkie dzięki temu kto wie za pomoc w odebraniu moto po zimowaniu.
no wreszcie wpis o jeżdzeniu i sezonie :) to jaki skłąd na sobotę się szykuję ?
ale gdzie? do Konewki?
w sobotę ma padać. Wzrok mój na meteo.pl nie sięga tak daleko ale wszyscy straszą załamaniem pogody +5 stopni i deszcze