Dzięki Wam, moi drodzy, za wsparcie i ogólnie. Skuter został odebrany. Przyjechaliśmy do mnie jeszcze na kawkę i siasteczko. Ogólnie jechało się miło ale strasznie wolno. Za to w tamtą stronę na Camaro - bajka.
foty foty
Fotki Kisiowaty proszę bardzo,o foteczki wstawienie proszę.Dawaj,dawaj rób i wstawiaj ;)
To jeszcze został Padalec i Artek i drużyna będzie w komplecie ze sprawnymi maszynami. Padalec sprężaj się z naprawą to za tydzień w weekend pojechałoby się do tego Włocławka lub do Konewki na bunkry. :)
Madi - robim co możem :-)
Kisiowaty - gratulacje że "INKA 2" wylądowała szczęśliwie na osiedlu Chomiczówka - teraz to chyba częściej będziesz jeżdził z Mazowiecką ...
Otwarcie sezonu wypadało by zrobić jakieś !!!
Jedziemy na bunkry do Konewki ???
Dokładnie Padalec goł goł goł :D :))
Chętnie się przejadę do tego Włocławka.
W sprawie zdjęć, to proszę:
20140405_104014.jpg
Taka tam wymiana tłoków, świec.
20140405_105009.jpg
Plan jest by jechać na bunkry do Konewki i do Jelenia w przyszłą sobotę. To kierunek na Tomaszów Mazowiecki :) więcej szczegółów jutro.
Ewentualnie jak ktoś ma ciekawe pomysły to pisać.
Kisiu, gratuluję zakupu. Mnie jak zwykle zatrzymała robota.
Widzę, że szykuje się jakaś wycieczka. Muszę w końcu złożyć quantuma.
Dzięki, Filippo. Mam nadzieję, że posłuży trochę.
Izdebski - fajnie to wyszło. Że niby nowy, a ja już grzebię:-) I ta folia - bezcenne. A swoje zdjęcia dodam na dniach gdy porobię.
nowy to nowy - radosc zawsze jest - i tak ma byc długiej bezawaryjnej eksploatacji pojazdu :)
Jeśłi chodzi o za tydzień wycieczke ....:
kurde kurde ,, mało casu kruca bomba, mało casu "" :)
Jedyne sensowne terminy wyjazdów to :
12-13. 04 i 26-27. 04 (w święta 19-21 raczej odpada) a tzw. Majówka coraz bliżej !
http://wikimapia.org/#lang=pl&lat=52.405430&lon=20.620362&z=17&m=b&show=/11006202/pl/Poligonowe-stanowisko-OPL
- moja propozycja jak by się nikomu nie chciało się "daleko" jechać
W temacie majowego wyjazdu też cisza - nikt nigdzie nie jedzie ?
Dzięki. A za tydzień Ryszard zobaczy jak będzie stał z czasem.
Czytałem gwarancję oraz to czego nie obejmuje i śmiałem się jak z dowcipów.
Jutro ( niedz ) Kraków ake puszką
A gdzie dokładniej te Sady ?
zapomnij o gwarancji , przeciez to stek bzdur ,,,,, chyb atylko na ramę jest ta gwarancja
też nie bo jak się złamie to będzie kogo wina? Twoja. Zawsze będzie Twoja wina. Dziwne, że "producentowi" chciało się tyle wypisywać, powinno tak pisać: "Gwarancja nic nie obejmuje, rób przeglądy za 200 zł.". Oczywiście bez urazy, nikogo nie chce obrażać, ale takie są realia. A co takiego robią na przeglądach? Olej wymienią? Gaźnik wyregulują? Filtr powietrza wyczyszczą? KONIEC. A i za olej jeszcze trzeba będzie zapłacić.
"Gwarancja nic nie obejmuje, rób przeglądy za 200 zł." hahahah dokładnie !!!!!!! "Bedzie Pan /Pani zadowolony :)))) a jak coś sie sypni eto i tak z włąsnej kieszeni
Wiemo tym i nie zamierzam w życiu Romana robić żadnych przeglądów. Sam soie zrobię a)lepiej; b)za darmo; c)bez czekania i umawiania się.
Dopiero teraz zeszła ze mnie złość aby napisać kilka słów.
Kisiu życzę, abyś miał wiele radości i Indianina.
Drugie to to co sprawiło, że od wczoraj do dziś nie mogę uspokoić się. A mianowicie w głowie mi nie mieści się jak można bez mrugnięcia oka zajebać coś co powierzasz firmie. To nie do pomyślenia, że ktoś po prostu sobie wziął 2 litry twojego oleju i chuj. Co mi Pan teraz zrobisz. Pocałuj mnie Pan w dupę tyle możesz mi Pan zrobić. Każdy w Polsce szuka oszczędności. Więc po autoryzowanych serwisach mało kto jeździ. Chyba ten, kto sra kasą. Auta naprawia się w różnych warsztatach, których wybór jest indywidualny i zależny od wielu czynników. W warsztatach ze względu na konkurencję i budowanie sobie opinii nikt tobie nic nie weźmie z auta. Jeszcze parę lat temu mechanicy zaczynali od spuszczenia paliwa i przetrzepaniu schowków. Warsztaty już dawno pozbyły się złodziejów. Nikomu do łba nie przyjdzie aby Ciebie okraść. Ten salon motocyklowy to zbieranina obszczymurów bez honoru.
Padalec napisał:
W temacie majowego wyjazdu też cisza - nikt nigdzie nie jedzie ?
Ja jadę. Gdzie i z kim to się okaże, na pewno w domu siedział nie będę. Jak nie będzie pomysłu i chętnych to sam pojade.