Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Madi - gratuluję zakupu, zapewne niedługo wyląduje w nim 72cm3 ze starego Routera?

z całą pewnością, albo silnik 110 ccm ;)

Gratulacje Madi..... 107, 107,107..........

Ale wam fajnie, a ja wciąż nie mogę dotrzeć do sklepu po nowy cylinder, ale jak już dotrę to... mam nadzieję, że będę mieć czas by dotrzeć do garażu i go wymienić :)

Jedziemy gdzieś jutro? Kto ma jutro czas? Jakieś propozycje? :)

Izdebski, wbijasz mi nóż w serce ;)

mi też bo o 7 wracam z roboty a na 19 znów do roboty :( ale 10 km routerkiem sie zrobi, brakuje 3km do tysiąca. W niedziele zmienie olej

Oh, a taka piękna sobota się zapowiada, aż mnie korci żeby wybrać się gdzieś dalej. - Chyba do Marek pojadę. :)

Ja się wybieram jutro ale do Berezy z rodzinką samochodem...

Kisiu - tam jak patrzyłem na stronę o tem koncercie to raczej była mowa o Stadionie Narodowym :)
Pogoda piękna kto może niech korzysta i jeździ

Przepraszam--czy już jest spokój na forum ? Dziś odbieram zamówiony filtr oleju wymiana filtra i olejów przewidziana na przyszły tydzień

izdebski12 napisał:

Oh, a taka piękna sobota się zapowiada, aż mnie korci żeby wybrać się gdzieś dalej. - Chyba do Marek pojadę. :)

Bo ja wiem czy taka piękna, niby ciepło ale chmury są, nie wiem czy padać nie będzie później.

Nie bedzie
w niedziele będzie od świtu lekko bździć
to jest taka mocno sprawdzalna pogoda - -w przeciwieństwie to tych na TVN i ONet

http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2014032200&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa

U W A G A BYŁ WYPADEK skutera na Grochowie--na Burgmanii jest link i filmik niestety nie umiem przerzucić

http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wypadek-na-grochowskiej-nie-zyje-kierowca-skutera,117027.html

No ładnie... Zaraz bedzie mowa o jeżdzacych milion na godzinę dawcach.

skuter jak skuter. 250kg suzuki to kawał motocykla

szkoda człowieka..:((( to może być każdy z nas , niestety

Panowie, Pamiętacie rozmowę o Tamie na spotkaniu G.M? :))

Miałem wczoraj okazję obejrzeć zakres zniszczeń dokonanych przez PSEUDO-MECHANIKA w skuterze Padalca - istny szok. Takiego "mechaniora" powinni zaskarżyć inni mechanicy za psucie marki i zaufania.