Oto mój router - dostał ksywe Knight Rider :D
Oto mój router - dostał ksywe Knight Rider :D
z samego wyglądu widać że szatan :)
nowy zanabyłeś?
Prawie, ma 900 km przejechane. Sorki, teraz ma 932 :) Plus taki że dotarty, OC+NNW do listopada. Jeszcze dostałem do niego szybę i olej na zmianę.
skolko dengów dałes ?
ładny ws to ws :)
ArtekToros napisał:
skolko dengów
?????
znaczy sie: ile becelen ?
:)))))))))))hahahah ile zapłaciłes za prawie nówkę używaną ? jestem ciekaw
Madi, mam nadzieje, że posłuchałeś moich rad na fejsie, i dokładnie go obejrzałeś? Nie napaliłeś się w stylu "Dzień dobry, ładnie wygląda, BIORĘ!"?? Dzisiaj powinienem już móc odebrać F16 z motor-landu. Wczoraj nie zdążyli się nim zająć.
Nie no Izdebski oglądałem go godzine i pojeździłem troche. Nie ma co sie napalać żeby nie kupić kota w worku. Ale gość co sprzedawał w porządku był, nawet rano dzwonił i pytał jak się jechało :) Dałem 1950. Rejestrowany był w połowie listopada, przeglądy robione w autoryzowanym serwisie rometa. Teraz będą robione przeglądy w ASO Żabieniec - serwis właśnie zmienił świece na NGK i fajkę na NGK ze starego rometa.
Ciśnij ich niech się sprężą, taka ładna pogoda aż chce sie jeździć
"Teraz będą robione przeglądy w ASO Żabieniec - serwis właśnie zmienił świece na NGK i fajkę na NGK ze starego rometa. Rozumiem, że zamiast samemu wymienić te elementy wolałeś oddać do ASO, i zapłacić XXdziesiąt złotych, aby to wymienili? Jak dzisiaj nie odbiorę kibla z serwisu to będę wkurzony - chce sobie przez sobotę i niedzielę pojeździć.
Izdebski , bez Ciebie to nie idzie nawet płynu do spryskiwacza dolac :) sorki taki żarcik :)))))))
ja dostałem informację, że paczka z częściami do mojego motorka JUŻ wyszła :) więc jak wstawię graty tez będe gotowy do jazdy :)
oj Młody Młody, ASO Żabieniec ma siedzibę w moim garażu ;)
"ASO Żabieniec" to nawet bardzo dobrze brzmi :)
Kisiu1981 napisał:
A może kiedyś wybierzemy się razem - Grupą - na jakiś koncert? Co Wy na to?
Kisiu ja bardzo chętnie bym się tu wybrał: http://pl.sonisphere.eu/
Chętnie ale to chyba wykracza poza rysiowe możliwości finansowe...
ja to mógłbym przez okno prawie posłuchac na balkonie , nie musze nigdzie jechac :) ceny jak to ceny dwie stówy to norma
A u mnie toros LATA! Chłopaki z motor-landu tak to wyregulowali, że nie ma żadnych mułów, a świeca brązowa. Wkręca się jak marzenie. :D
Aktualnie mam do niego jeszcze 2 zastrzeżenia:
1. Wariator seryjny jest na wykończeniu - Po 10 tys. km porobiły się progi, że przyśpieszenie strasznie spadło.
2. Akumulator - Trzyma prąd na pół dnia. - Tutaj będę inwestował w Boscha z elektrolitem za 80 zł.
Wariator - będę zbierał na Multivara.
Po za napędem, i odpalaniu z kopki silnik igła :D
A ja jestem pierwszym z forum,który widział na żywo Routera Madiego,był dzisiaj u mnie na nim :)
No widzisz, Hugo. Zrobiłeś rundkę?
Artek - mieszkasz na Bemowie? Jeśli to będzie na lotnisku to i ja z okna posłucham.
Izdebski - ciesz się jazdą i zbieraj na cześci. Ja z akumulatorów polecam Yuasę. Naprawdę dobry sprzęt.
Nawet nie wiecie jak mi się gęba cieszy :D
Tak stabilnego, idealnie wyregulowanego, zarąbiście szybko wkręcającego się na obroty silnika to ja jeszcze nie miałem. Nie da się idealniej zrobić. Bez żadnych mułów, przerywań, zalewań. Czysta przyjemność z jazdy. Jest ZAJEBIŚCIE! Chwała serwisowi na Wale Miedzeszyńskim :D Co prawda musiałem poprawić kilka rzeczy np. opaski na węże, przykręcić puszkę filtra powietrza do silnika, dokręcić króciec, ale to w porównaniu z tym co otrzymałem jest nic. :D