Miło Was wszystkich widzieć. Cieszę się, że spotkanie udało się. Mam nadzieję, że oprócz rozmów o naprawach i tuningu podjęliście rozmowy na temat wyjazdów. Oficjalnie sezon zamierzam zacząć od Częstochowy i Zlotu Gwiaździstego pod patronatem grupy Węgrzyna. Tego człowieka od Rajdu Katyńskiego. Mam nadziej, że do tego czasu Virago zostanie zebrana w całość z dwóch warsztatów i złożona w całość.
Maru ....nie mogłem sie powstrzymać .......cytuję Twoje stwierdzenie: "Miałem OKAZJĘ porozmawiać w niedzielę z nim przez telefon, nie będę nic bardziej szczegółowo pisał aby MU NIE ZAPESZYĆ co b y się wszystko potoczyło w/g jego zamierzeń . Zresztą może wkrótce sam się pochwali"
powiem tak -- juz kiedyś taki epizod był i powód jakby troche wydaje się być znajomy ,,,,, Déjà vu ? wystarczy cofnąć sie w wątku forum aby się przekonać :)
Maru ....nie mogłem sie powstrzymać .......cytuję Twoje stwierdzenie: ................ powiem tak -- już kiedyś taki epizod był i powód jakby troche wydaje się być znajomy ,,,,, Déjà vu ? wystarczy cofnąć sie w wątku forum aby się przekonać :)
Wiem wiem wiem, i nic nie jestem w stanie na to poradzić, wypadało by aby się jeszcze raz "publicznie" wypowiedział co do proponowanej przez niego "MAJÓWKI" coby nie było zaskoku ... ,
Ja dziś zamontowałem ponownie szybę do Jejmość Jędzy (bo na zimę była zdjęta, jeszcze kyfer i sakwy, Camaro dostał nowy akumulator-właśnie go zalałem elektrolitem, no i kombinowałem z pasowaniem innego szerszego siedzenia pasażera do Jędzy coby Basia miała wygodniej - czyli powolutku zmierzam do LETNIEGO SEZONU - powoli ubieram Jędzę, jeszcze tylko dokończyć sprawy z "ŁOSIEM" dla Basi, skończyć z usterką elektryki w Camaro tak aby na sezon przyszłej zimy był gotów i było by oki.
Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, wszystko mam pozapłacane - poprostu ktoś mnie szkaluje i oczernia ! Nie pozostaje nic innego jak oddać sprawę do prokuratury
AdamPrzybyls... - o co tu kurwa chodzi ? wpierdalasz się do naszego tematu grupowego, pisząc osobiście do Mara o jakiś długach. Sorry ale nie pojmuję. Jak masz jakieś sprawy do Mara to uderzaj do niego prywatnie a nie piszesz publicznie na forum.
Brawo ! Adamie Brawo ! Życzę spokojnego spojrzenia sobie w oczy przed lustrem np. podczas porannego golenia. Pełen K... profesjonalizm zawodowy. Marek jak jesteś pewien swego - zgłaszaj to natychmiast !!!
Jak widać Kolega Leszek się \\\"zebrał\\\" i wpisu nie ma. Co do takiego \\\"gościa\\\" nie będe się wyrażał ale takich to nawet cieżko nazwać - co Cie Maru szkaluję to jak zauważyłem założył sobie konto i to był jego jedyny post !!! Mam nadzięję że zgłosiłeś o popełnieniu przestępstwa \\\"znieważenia osoby\\\" Art 216 kodeksu karnego Dz.U. 1997.88.553. wg paragrafu 5 ściganie odbywa się z \\\"oskarżenia prywatnego\\\" .
Padalec, tacy ludzie nie mają żadnych skrupułów (nawet przy goleniu) gdyż należą do \\\"elitarnej grupy sku.....eli\\\"
Camaro dziś odstawione na warsztat celem wymiany oleju w lagach a na dniach biorę się za naprawy "Łosia" , do wymiany będą : lagi, półka oraz błotnik i będzie można pośmigać. Myślę coby do niego gdzieś dokupić jakiś kuferek i sakwy.
Maru do Łosia na dzień dobry pakuj cylek 72ccm i zębatkę na przód 14z żeby to jakoś jeździło. Jak chcesz to Ci oddam zestaw z rometa, jeszcze troche pojeździ a mi się nie przyda już.
Padalec dobry pomysł, tylko żeby było czym jeździć
"Jak nic nie znajdę to pójde do marketu po F16. " - no , no to bardzo słuszna idea :-) To może profilaktycznie druga sobota kwietnia ??? Bunkry czekają !!!