Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Adastra gdzie żeś był w końcu ??

Ja np jadę jutro do Węgrowa :-)

No no, jakieś 100 km w jedną stronę, jedziesz zwiedzać ?

no dokładnie :) o ile pojadę bo lekko podziębiony jestem

Żułwik a co byś powiedział na traskę: Wawa - Węgrów - Łochów - Wyszków - Serock - Legionowo - Wawa ? O której chcesz wyjeżdżać ?? Może i ja bym pojechał :)

No Powiem Ci że trasa fajna, ale w Węgrowie planuje podskoszyć do Mario z forum i będziemy kombinować z moim nexxonem, a po drugie leje i jak nie przestanie padać to przekładam wyjazd raczej...No chyba że przełożył bym spotkanie z Mario a pojechac by można...ile km trasa liczy?

Faktycznie pada... Jak będzie jutro padać, to lipa... Trasa jakieś 200 km

ale łącznie 200km tak? No własnie a nie uśmiecha mi się zmoknąć bo nie chce się przeziębić a i tak juz woda z nosa leci :/

Zobaczymy co będzie rano. Tak, łącznie 200 km, liczone od Wawy

No ok, zobaczy się co będzie około 7 rano, wtedy się pomyśli

Wybiera się ktoś dziś?

mogę iść jeździć.

Ciekawe czy Żółwik pojechał

Tylko gdzie?

to podbij do Łosia i się gdzieś pojedzie :)

ja wczoraj po zakupach zrobiłem sobie kursik do Konstancina-Jeźornej, na powrocie zawadziłem o Powsin i do domciu.

Jak ktoś chce pojeździć to wbijać do Tarczyna na 15.30, jedziem w kierunku na Grodzisk Mazowiecki i Żyrardów (dokładnie do Radziejowic i Jaktorowa). Ew. można dzwonić do mnie lub HugoBossa, numery w profilach.

O ile nie będzie padało bo coś się chyba na deszcz zanosi...

pogoda taka nieciekawa... jeździcie?

nie... u mnie przelotnie pada...

ja słayszałem przed chwilą jakby grzmiało.. ale to raczej niemozliwe chyba. może sąsiad się wyglebił

Hej twardziele. Czytam i podziwiam Was szczerze. Żyję z nadzieją, że od wiosny nie zabraknie wam pomysłów do przejażdżek. Teraz odkładam coś ze swojej skromnej wypłaty na takie eskapady. Chodzi mi po głowie zakup kolejnego sprzętu. Zazdraszczam Wam schowków w skutach łatwości utrzymania ich w czystości, osłon na nogi. Przyzwyczajenia z motocykli, przyjemność zmiany biegów, pozycja za kierownicą wciąż są powodami, że nie mam 100% pewności dokonania takiego zakupu. Jak na razie pozostanę przy swojej Jawce i dalej będę ciułał może na cuś takiego http://gmg-motocykle.otomoto.pl/honda-ntv-700-deauville-abs-M2968817.html