Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

W czwartek lub piątek planuje nocny maraton skuterowy,prawdopodobnie po Wawie,jeśli ktoś chętny to pisać :)

Najepiej nocką lampy ulica i to powietrze mioodzio :D

Hugo ja jestem chętny. Tylko pisz wcześniej konkretnie o której i gdzie start.

W nocy się najlepiej po mieście jeździ

PS: pomyśle gdzie można by podjechać, jedno miejsce już mam, ale to takie odludzie, że w nocy mało kto tam jeździ :D Dodam tylko, że zawsze chciałem to osiedle zobaczyć

Macie Panowie zdrowie - moje sprzęcicho już skitrane w garażu pod pokrowcem od dobrych dwóch tygodni (z wiekiem robi się ze mnie straszny zmarźluch ;) ) a od przyszłego sezonu przesiadka na większy format, bo tydzień temu szczęśliwie osiągnęłam wyższy stopień wtajmeniczenia i zdałam na kat. A :))

miłego rajdowania po nocnej Warszawie :)

Hugo to jutro czy w piątek ? Pisz w temacie albo sms, później mnie nie będzie przy kompie

Scarlet na o się przesiadasz ?

Scarlet
"wyższe wtajemniczenie" nie oznacza tego że skuterki masz pożucać

madi - w planach honda cbr - pojemność wyjdzie w praniu ;) muszę się poprzymierzać do wysokości (bozia wzrostu poskąpiła -> cały przydział oddała tobie ;) ) i wagi sprzętu

adastra - póki co nie mam takiego zamiaru :)

Mi się bardziej Suzuki GSX-R 750 podoba ;) Problem w tym, że zaraz bym się zabił na niej (dla tego tak odwlekam przesiadkę na wyższą pojemność, muszę do tego dorosnąć :)

Co do wzrostu - chętnie bym Ci troszeczkę oddał, ale niestety się nie da :(

Mam taki pomysł :) 6 grudnia ubieramy się w stroje św. Mikołaja i jedziemy pojeździć po Warszawie. Kto się pisze ? Będzie śmiesznie :D

Muszę przyznać że pomysł oryginalny.

Madi, pomysł rewelka. Całego stroju to nie kupię ale czapkę chętnie. muszę coś wyczaić

Roomcajz, czemu tylko czapkę? Cena takiego stroju to 10-15zł, co roku przed świętami w większości hipermarketów np. real, tesco.

no, 15 zł to jest 5 piw!!!!

Studencka waluta ;D Ale taki strój będziesz miał na więcej wypadów ;P

Dziś jak pogoda dopisze to uderzam na nocne jeżdżenie :)

W kauflandzie do 7 grudnia Kasztelan niepasteryzowany w butelce za 1.40 ! Więc za 15 zł byś miał aż 10 piw :p

Gdzie i o ktorej planujecie sie spotkac wieczorem?
Moze udaloby mi sie dotrzec, choc nastawiam sie raczej na pozny wieczor, noc.

Madi, to cenna uwaga. Dobrze że trzymasz rękę na pulsie

gazetka kauflanda sie przydaje :)

ja też dziś bedę musiał pojeździć po sklepach