Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Bowman propozycja jak najbardziej :-)
Byliśmy na Mazurach w tamtym roku z przyjemnością można by tam zajrzeć w tym.

Zajrzyj na F.B.
https://www.facebook.com/GrupaMazowiecka?ref=hl
Jest trochę fotek z wyjazdów.

Weekend majowy byłby dobry na taką wyprawę: będzie pewność że pod namiotem się nie przemarznie:) Nawet można jeden nocleg zrobić nad morzem a potem wyruszyć na Mazury

Bowman napisał:

A kolega z forum Rometa Zetki namawia mnie na wyprawę na Mazury pod namiot. Może ktoś jeszcze nad tym pomyśli żeby na wiosnę (np. na weekend) większą grupą jechać - taka luźna propozycja

Biwaki, namioty, jeziora i ogniska - to coś co lubię, można to nawet uznać za tzw. moją słabość, o czym zresztą większość z Was już wie.

Aha, jakby co - Camaro też w warsztacie, jeszcze trochę a zabraknie mi sprzętów do jazdy.

Bowman napisał:

A kolega z forum Rometa Zetki namawia mnie na wyprawę na Mazury pod namiot. Może ktoś jeszcze nad tym pomyśli żeby na wiosnę (np. na weekend) większą grupą jechać - taka luźna propozycja

Witam Bowman. Mysle ze to jest fajna propozycja, jak bym miala czas z przyjemnoscia dolaczylabym do grupy :)

Walentynka napisał:

Bowman napisał:

Witam Bowman. Mysle ze to jest fajna propozycja, jak bym miala czas z przyjemnoscia dolaczylabym do grupy :)

Tylko z dala omijać drogę Ukta - Wojnowo, Padalec i Adastra13 mogą napisać dlaczego :) Bowman majówka dobry termin, wystarczyłoby fajnie trasę rozplanować żeby zwiedzić całe mazury.

witam Bowman , zapraszamy do grona "jednośladowych wariatów " :)) bez urazy - ale z pasją. im cieplej tym widze że forum ruszyło . wszystkie propozycję wyjzdów są o.k. "ino do " wiosny

aaa... co do Marsa .. ostatnio jak byłem ..to strata 25 zł lepiej spotkać się w grupie i pójśc na piwko :)

ArtekToros napisał:

aaa... co do Marsa .. ostatnio jak byłem ..to strata 25 zł lepiej spotkać się w grupie i pójśc na piwko :)

To nie głupi pomysł :) To jak - zamiast na wystawę może pójdziemy na browarka gdzieś ? :D

madi napisał:

ArtekToros napisał:

To nie głupi pomysł :) To jak - zamiast na wystawę może pójdziemy na browarka gdzieś ? :D

Popieram :D

"To nie głupi pomysł :) To jak - zamiast na wystawę może pójdziemy na browarka gdzieś ? :D"
- JESTEM ZA !!! brow. na otwarcie sezonu - mniam !

Bowman w jakim wieku jesteś? Ja mam blisko do Mogielnicy 21km :)

HugoBoss, 26 na karku. Właśnie jestem w trakcie przeglądania tego wątku od początku i zauważyłem że z Grójca jesteś:)

Wczoraj udało mi się ruszyć kolejny etap projektu związanego z Virago. Nie mogę nic mówić więcej aby nie zapeszać. Obecnie Virago samo w sobie jest sprawne i przygotowane do sezonu, ale jeszcze bardzo odbiega od założeń i nie daje mi pełnej satysfakcji. Nie umawiam się na wycieczki, gdyż wszystko związane jest z czasem. Będę starał się wyrwać jak najwięcej wolnych weekendów. Do rozpoczęcia sezonu zamierzam jeszcze zakupić: namiot, butlę gazową z kuchenką i to co wyjdzie jeszcze w praniu.

Bowman ale nie wiem czy wiesz, że nieraz mamy takie fazy, że spotykamy się wszyscy, wyjmujemy sobie trzy rolki i jeździmy tak. Czasem zdarza nam się robić zakłady kto spali gumę na styropianie. Ostatnio padł pomysł o wyścigach bez oleju.

Nie no, żartowałem... My jesteśmy prawie normalni.

Spokojnie, w pozytywnym tego zwrotu znaczeniu "mnie też sporo do normalności brakuje":)

Tak jest, wszyscy jesteśmy normalni, tylko czasami nam oko lata :)

A takie piwko to byłoby coś.

Ryszard Futerkowski też by był za takim piwkiem. A jakby miało już powyżej 6,5% to już by bardzo był za tym.

Zawsze można wzmocnić.

Nie ma to jak dobry LWS,a na piwo to mnie trochę do was za daleko a jeżeli już to jak z tego piwka wracać.A widzę że zrobił się trójkąt bermudzki : Białobrzegi,Mogielnica,Grójec

Ryszardzik kupił dzis mózgojebka - Barleya 9%. Wychyli go w domku ale miałby chęć też wychylić conieco z kolegami i koleżankami z forum. Musim pomyśleć co, jak i kiedy.

Skoro znakomita większość popiera pomysł ARTKA T. (ten to ma dar przekonywania) o przepiciu wejściówek na targi to pozostaje ustalić gdzie się spotykamy i o której ?