Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Filippo73 napisał:

Dzięki za ofertę, ale przymierzam się do trochę większego skutera. Moim marzeniem jest Majesty 400, nawet jedną mam na oku. Zobaczymy ile pieniędzy czas przyniesie.

Jak masz Majkę z pewnego źródła to stań na głowie i kup, nie będziesz żałował :)

No i wreszcie ruszyło się z moim zawieszeniem. Z Gorzowa jadą nowe rury i sprężyny progresywne. Zobaczymy co uda się zrobić do rozpoczęcia sezonu.

Do rozpoczęcia sezonu jeszcze parę dni zostało :) Trzeba być dobrej myśli, że części dotrą i będzie czas na ich montaż.
Majka prezentuje się całkiem ładnie. Właśnie główkuję, skąd wziąć kasę by nowy sezon rozpocząć na nowym sprzęcie.

Mnie coraz bardziej kusi Suzuki GS 500, przeglądam od jakiegoś czasu oferty i robię miejsce w garażu. :)

madi napisał:

Mnie coraz bardziej kusi Suzuki GS 500, przeglądam od jakiegoś czasu oferty i robię miejsce w garażu. :)

Gie eSa zawsze dasz radę kupić, masz fajną ETZ tkę. Porządek w garażu zawsze powinien być, a ja proponuję Tobie skupić się teraz na zrobieniu prawo jazdy.

Zawieszenie w moim motocyklu to małe Miki. Zamierzam jeszcze sporo zmienić w moim motocyklu. Niestety jeden z fachowców, który będzie przy nim działał jest poważnie chory i leży w szpitalu. Mam nadzieję, że wróci do zdrowia. O wykończenie i dopieszczenie poproszę p. Rafała z Krasnowolskiej.

Dychulku PJ to na wiosnę. Zimą nie ma egzaminów. Co do motóra - mogę mieć fajną MZ i fajnego GSa :) Kobyłki bynajmniej nie mam zamiaru (póki co) się pozbywać.

Madi, może wiosną spotkamy się w OSK. Jak tylko ruszą kursy zamierzam się zapisać.

Ja tylko jazdy sobie wykupie by sie do Gladiusa przyzwyczaić, bo kurs mam skończony.

Chłopaki a z tą Częstochową to wie ktoś coś konkretnego bo na różnych moto-forach widzę dwa terminy w kwietniu 12-13 i 26-27 to w koń cu który zlot jest prawdziwy ???

Szczepanie prawidłowy termin to 26.04.2014.

Dzięki bo to dwa tygodnie różnicy a im bliżej maja tym cieplej

Taki przerywnik w tematach turystycznych: HAPPY BIRTHDAY TO YOU MARO!!!Szczęścia i pomyślność,zdrowia,kasy i mądrość....a szczególnie na drodze życzy ci Robertonos Crazy man.......pojedziemy dziś w Lubuskie ha,ha. Szerokość i L w G wszystkim.

Dołączam do życzeń, najlepszego Maru ! Pozdraw.

Sto lat , sto lat niech żyje nam ...
Szerokości Maru !!!

Wszystkiego najlepszego :)

Marku!!!
Niech gwiazdy jasno Ci świecą,
Niech życie wolno lecz wesoło Ci leci,
Niech zdrowie trzyma Cię na wieki!

Może ktoś wie gdzie szukać motokoca,i czym się kierować w wyborze ?

http://motokoce.pl

Motokoc powinien być dopasowany do modelu Twojego skutera, dobrze żeby miał ocieplacz od wewnętrznej strony (np. futerko), był nieprzemakalny, miał zabezpieczenie przed kradzieżą.

Szczepciu o tego koca szukasz do swojego Granda że zapytam?Jeśli tak to tu masz,ale cena jest spora: http://motokoce.pl/motokoce/dedykowane/kymco/gran-dink-125-150-250/ Pozdrawiam Cię Robertonos

szybkiej wiosny Marku dla Ciebie !!:)