Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

No tak, Rafał - zapomniałem. Faktycznie - nawet na lodówce leży ulotka o jego warsztacie. Muszę się z nim umówić na spawanie stelaza kufra - jeszcze nie miałem kiedy. Poproszę go też żeby wymienił mi prądnicę - nie mam ściagacza do koła magnesowego ani klucza pneumatycznego. Element nigdy nie był zdejmowany i obawiam się, że będą problemy. Mogę sam nie dać rady, a skutera potrzebuję na bieżąco.

Dobrze Wojtku, że Twój motor będzie odrestaurowany. Odwdzięczy Ci się mam nadzieję.

Wydaje mi się, że wczoraj jeszcze były - w Piasecznie. Z tego co pamiętam, koszt to całe 22 zł.

Już mam - kalesony 22 złote i koszulkę - również 22 zł. Wracaliśmy z przedszkola z córką wózkiem o ekologicznym napędzie nożnym odpychowym i zajrzeliśmy. Były więc kupiłem.

Tak sobie siedzę na necie i znalazłem ciekawą fotkę, z dedykacją dla Dychula :D

Ten gościu jest niesamowity. A ja płaczę, że na pancerka nie nadaje się do turystyki i szukam innych rozwiązań. Ciekawe patenty opracował: bagażnik, łańcuch na kole, drugi silnik na wymianę, koło zapasowe, no nie jest przygotowany na każdą ewentualność. Super fotka Madi. Przyślij mi ją emailem to zrobię sobie tapetę.

Dychulku,
więc widzisz ile PANCERKI potrafią

no to jest megapancerka zimowa :) masakra jednak możliwe jest wszytko wystarczy tylko chcieć

Mi zdjęcie nie działa i dupa - nic nie widzę.

Kisiu1981 napisał:

Mi zdjęcie nie działa i dupa - nic nie widzę.

OKI, to przesyłam Ci je e-mailem - bo warte obejrzenia

Taka pancerka, to jest... pancerka ;)

Jezus Marian, naprawdę! Dzieki, Marku. Dobrze było to uwidzieć.

A z tym kalendarzem to też dobry pomysł.

Kisiu otwieraj nie pod eksplorer windows tylko w firefoxie lub innym programie i bedziesz widział zdjęcia . przynajmniej u mnie tak było :)

Nie jestem jeszcze dziadkiem żeby używać Explorera. Korzystam z Maxthon-a.

Coś nasz kolega PADALEC ostatnio nic nie pisze ...
PIOTRUŚ co z Tobą ?

adastra13 napisał:

Coś nasz kolega PADALEC ostatnio nic nie pisze ...
PIOTRUŚ co z Tobą ?

Właśnie Maru, mnie to też od kilku dni nurtuje. Nie pisze na forum, na facbooku go nie widać. Napisze do niego dzisiaj.

EDIT: OK już wiadomo, Padalcowi padł następny monitor. Za 2 tyg. będzie miał nowy i znów pojawi się na forum.

Kisiu , to znaczy że ze mnie to już stary zakapior jest bo ja początkowo otwierałem to w explorerzre :)))))))) hahahahh

Jajo sobie z ciebie zrobiłem Artku Torosie, który Torosem tak naprawdę nie jest.

Dobrze, że zdechł monitor, a nie Padalec.

DYCHUL'ku
dzięki za wczorajszą pomoc, resztę masz w pryw. mailu

Kisiu1981 napisał:

Jajo sobie z ciebie zrobiłem Artku Torosie, który Torosem tak naprawdę nie jest.
Dobrze, że zdechł monitor, a nie Padalec.

Kisiu nygusie!!
Twoje poczucie humoru poraża :)

Maru przeczytałem maila.... Reszta w odpowiedzi.