dychul napisał:
Maru jak sprawował się motor? Czy już nie musisz ładować co rano akumulatora? Jak hamulce i sprzęgło?
akumulator i reszta OKI
dychul napisał:
Maru jak sprawował się motor? Czy już nie musisz ładować co rano akumulatora? Jak hamulce i sprzęgło?
akumulator i reszta OKI
pliki fotek z parady już na serwerze
http://www.adastra13.com.pl/download.html
Parada Motocykli Rock Niepodległości 2013
11 listopada 2013 Dworek "Milusin"-Sulejówek - Warszawa
bezpośredni link do pliku:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/Parada_Motocykli_Rock_Niepodleg%B3osci%202013.zip
adastra13 napisał:
dychul napisał:
Maru jak sprawował się motor? Czy już nie musisz ładować co rano akumulatora? Jak hamulce i sprzęgło?akumulator i reszta OKI
No i gitara
Zdjęcia super a fotka 9021 chyba zrobiona specjalnie dla mnie. Wiedzę, że i Marcin dojechał do Ciebie :)
Mnie nie było.
Dziś się okazało jaką głupotę zrobiłem. Nie no, nie wierzę - jak najgorszy amator. Przy niedzielnej wymianie klocków hamulcowych włożyłem (nie wiem jakim cudem - chyba nie popatrzyłem dobrze) tarczę hamulcową nie między klocki ale między klocek a zacisk! Dziwiłem się, że coś hurgocze i szarpie. Przyjrzałem się dopiero na rejonie i aż się przestraszyłem ale szkód właściwie nie było. Ech, Boże!
Jutro odbieram Maliniaka.
No ładnie... Dobrze że nie skończyło się to jakąś katastrofą...
W sumie mogło - jakby się zaczepiło gorzej czy coś. Ale hamował ładnie :-D Ale widać - głupi ma szczescie.
Jak się czujesz, Madi?
KISIU,
dziwi mnie tylko to że to Ty popełniłeś taki błąd, ale widocznie zadziałało tu jakieś przemęczenie no i napewno pośpiech z Twojej strony
Tak, spieszyłem się żeby jak najszybciej zrobić i wrócić do domu, bo jeszcze miałem posprzątać i takie tam. Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło i mam nadzieję, że oststni.
Kupiłem dziś pięć litrów oleju Orlen 2T Semisynthetic po 13 zł za litr. Uważam, że przy tej intensywności używania i przy tym przebiegu i stanie skutera chyba nie ma sensu lać innego. Może się mylę, nie wiem. Powiem tylko, że pani w sklepie była milusia i fajniusia.
Kisiu1981 napisał:
. Powiem tylko, że pani w sklepie była milusia i fajniusia.
a w jakim była wieku ? Gdzie ten sklep ? ... ,
Była w wieku lat dwudziestu iluś i w czerwonej bluzeczce. Miała kitusię. A sklep jest na Osmańczyka 22. Mają tam tanie oleje i inne fajne rzeczy. www.cobrizo.pl
Oo to wiem gdzie będę robił zakupy. :D
Zaraz zamierzam przejechać się na Cargo - Obejrzeć samoloty. Ktoś chętny na szybką wycieczkę? :)
w ten mróz :) ? heheh ide spać :)
izdebski12 napisał:
Zaraz zamierzam przejechać się na Cargo - Obejrzeć samoloty. Ktoś chętny na szybką wycieczkę? :)
Zaraz tam podjadę. ;)
już dawno w domu jestem :P
:( x1000.....:(
madi napisał:
Oo to wiem gdzie będę robił zakupy. :D
A co będziesz kupował?
Robertonos napisał:
:( x1000.....:(
O pojawił się! Gdzie Cię nosiło?