Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

dychul napisał:

Maru jak sprawował się motor? Czy już nie musisz ładować co rano akumulatora? Jak hamulce i sprzęgło?

akumulator i reszta OKI

pliki fotek z parady już na serwerze
http://www.adastra13.com.pl/download.html

Parada Motocykli Rock Niepodległości 2013
11 listopada 2013 Dworek "Milusin"-Sulejówek - Warszawa

bezpośredni link do pliku:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/Parada_Motocykli_Rock_Niepodleg%B3osci%202013.zip

adastra13 napisał:

dychul napisał:
Maru jak sprawował się motor? Czy już nie musisz ładować co rano akumulatora? Jak hamulce i sprzęgło?

akumulator i reszta OKI

No i gitara

Zdjęcia super a fotka 9021 chyba zrobiona specjalnie dla mnie. Wiedzę, że i Marcin dojechał do Ciebie :)

Mnie nie było.

Dziś się okazało jaką głupotę zrobiłem. Nie no, nie wierzę - jak najgorszy amator. Przy niedzielnej wymianie klocków hamulcowych włożyłem (nie wiem jakim cudem - chyba nie popatrzyłem dobrze) tarczę hamulcową nie między klocki ale między klocek a zacisk! Dziwiłem się, że coś hurgocze i szarpie. Przyjrzałem się dopiero na rejonie i aż się przestraszyłem ale szkód właściwie nie było. Ech, Boże!

Jutro odbieram Maliniaka.

No ładnie... Dobrze że nie skończyło się to jakąś katastrofą...

W sumie mogło - jakby się zaczepiło gorzej czy coś. Ale hamował ładnie :-D Ale widać - głupi ma szczescie.

Jak się czujesz, Madi?

KISIU,
dziwi mnie tylko to że to Ty popełniłeś taki błąd, ale widocznie zadziałało tu jakieś przemęczenie no i napewno pośpiech z Twojej strony

Tak, spieszyłem się żeby jak najszybciej zrobić i wrócić do domu, bo jeszcze miałem posprzątać i takie tam. Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło i mam nadzieję, że oststni.

Kupiłem dziś pięć litrów oleju Orlen 2T Semisynthetic po 13 zł za litr. Uważam, że przy tej intensywności używania i przy tym przebiegu i stanie skutera chyba nie ma sensu lać innego. Może się mylę, nie wiem. Powiem tylko, że pani w sklepie była milusia i fajniusia.

Kisiu1981 napisał:

. Powiem tylko, że pani w sklepie była milusia i fajniusia.

a w jakim była wieku ? Gdzie ten sklep ? ... ,

Była w wieku lat dwudziestu iluś i w czerwonej bluzeczce. Miała kitusię. A sklep jest na Osmańczyka 22. Mają tam tanie oleje i inne fajne rzeczy. www.cobrizo.pl

Oo to wiem gdzie będę robił zakupy. :D

Zaraz zamierzam przejechać się na Cargo - Obejrzeć samoloty. Ktoś chętny na szybką wycieczkę? :)

w ten mróz :) ? heheh ide spać :)

izdebski12 napisał:

Zaraz zamierzam przejechać się na Cargo - Obejrzeć samoloty. Ktoś chętny na szybką wycieczkę? :)

Zaraz tam podjadę. ;)

już dawno w domu jestem :P

:( x1000.....:(

madi napisał:

Oo to wiem gdzie będę robił zakupy. :D

A co będziesz kupował?

Robertonos napisał:

:( x1000.....:(

O pojawił się! Gdzie Cię nosiło?