Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Kisiu1981 napisał:

Może Izdebski i ja lubimy szukać problemów i innych stuków ale ja nie tuninguję swojego skutera tylko rznę w inny sposób.

Kisiu w moim poście nie znajdziesz cienia złośliwości. Daleki jestem od tego. Wiem jak twój skuter ciężko pracuje. Także wiem, że gdyby nie był przez Ciebie doglądany dawno wyciągnąłby kopyta znaczy koła i dokonał żywota. Teraz głębiej zastanowiłem się, że w twoim przypadku warto być bardziej wyczulonym. Twój skuter już sporo napracował się i jest podatny na awarię. Z tego co pisałeś zdarzało się, że już musiałeś jego pchać. Wiem, że to nie jest przyjemna czynność więc warto temu zapobiegać.

Wojtku - wiem, że to nie było złośliwe. Ale mi kolega z pracy powiedział, że lubię się doszukiwać różnych nie istniejących dźwieków itp. Wiem, że ma rację. Tyle, ze ja nie potrafię tak po prostu jeździć i tyle...

Jolusio i Paweł!!!

Dzięki za gościnność, wspólną kawkę (herbatkę) i pysznę ciasteczki. Było bardzo miło! :) :)

ooo miło Was widzieć razem , Chciałbym kiedyś z Wami jeszcze gdzieś pojechac , Z Walą byłem niedawno ale z Wami Jola I Hugo to ,.... no . Mamm nadzieję , że nie długo , choć sezon się kończy a ja przez najbliższe 2 - 3 tygodnie to mogę wogóle zapomniec o jakiejkolwiek jeździe dla przyjemosci z powodu obowiązków służbowych .. pozdrawiam

Kurcze, jednak mnie ominęła fajna przejażdżka. Może następnym razem.

Kisiu1981,
Serdeczne dzięki za podanie namiaru na ten sklepik, nie dość że jest po drodze jak wracam z pracy to jeszcze okazuje się że mogę kupić w nim wszystko czego mi na razie potrzeba i to nawet po w miarę niskich cenach (niższych niż gdziekolwiek kupowałem)

Widzisz, Marku. Nie ma za co. Ja u tej kobiety kupuję od chyba ośmiu lat i znam ją. Lubimy się i zawsze rozmawiamy. Dla mnie też ma dobre ceny i kupuję co potrzeba.

Robertonos napisał:

Jest powód mojej nieobecność wczorajszej:http://otomoto.pl/honda-vt-1996-honda-vlx-polecam-M3762630.html

I jak z twoim zakupem przedstawiają się sprawy. Chyba nic z tego nie wyszło skoro oferta wisi na stronie otomoto.

czyżbyś nabył ?

szczepanj23 napisał:

czyżbyś nabył ?

Szczepan raczej nie nabył skoro ogłoszenie dalej wisi na otomoto. Druga rzecz jaka mnie zastanawia to taka, że Robertonos jakoś zamilkł ostatnio na forum. Zaczyna to rodzić moje obawy o naszego brata. W sobotę podobno miał jechać do Świnoujścia. jakby nie było to ponad 400 km w jedną stronę.

Kisiu1981 napisał:

Widzisz, Marku. Nie ma za co. Ja u tej kobiety kupuję od chyba ośmiu lat i znam ją. Lubimy się i zawsze rozmawiamy. Dla mnie też ma dobre ceny i kupuję co potrzeba.

Jeszcze raz dzięki za namiar
Dziś byłem ponownie u tej pani - dokupiłem świec, teraz mam 3 komplety w zapasie. Dodatkowo zakupiłem dziś dla Jejmość Jędzy nowy akumulator YUASA YB12AL-A2, pozostało go tylko zalać i sformatować. Nowy wariator i gaźnik do Camaro 150 też już jest, pozostało mi wszystko pomontować i powinno być oki,

No to obyś jeździł. Dobrze, że kupiłeś Yuase, bo te Quandy nie Quandy to takie tam popierdółki... A co do świecy to moja chodzi ale chyba jeszcze z jedna dokupię.

Dawno tu nie zaglądałem :) Coś się ciekawego działo, będzie się działo, jakaś wycieczka czy cuś? :)

Ja tam nie odnotowałem jakichś istotniejszych wydarzeń.

Ja tu czegoś nie rozumiem: bez przerwy jakieś remonty,wymiany,króćce,świece itp.Na wiosnę jak Go zdobyłem wymieniłem świecę i oleje i to wszystko.S K U T E R ma pomykać do tego jest przeznaczony.Ps teraz wymieniłem rolki i pas tylko dlatego że nie znałem ich przebiegu-mechanik powiedział że jeszcze by polatały. TO MOJE cudo się nie psuje

szczepanj23 napisał:

Ja tu czegoś nie rozumiem: bez przerwy jakieś remonty,....... - TO MOJE cudo się nie psuje

Ja na swój tez nie mogę specjalnie narzekać - poprostu szykuje go do jazd zimowych

Slązacy już planują 2014

szczepanj23 napisał:

Slązacy już planują 2014

Nie tylko oni. :)

Jeździ się, tłucze kilometry to się zużywa i trzeba wymieniac. A sprzętów nie psujących się nie ma. Po prostu nie ma. Dla każdego to kwestia czasu i przebiegu.

Jeździ ktoś dziś?

KISIU !
POPIERAM TWOJE TWIERDZENIE W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI - masz 100% racji.!!!