Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

słyszałem / czytałem jakieś propozycje coby wpierw zrobić małą przejażdżkę i dopiero na spalona podjechać ale nie wiem tak dokładnie , myślę ze ustali się to na pkt. zbornym (przystanek Bronowska przy Wale Miedzeszyńskim)

ja zaraz spadam gdzieś pośmigać - szkoda pogody, bo to już chyba ostatnie takie dzionki

To mi dacie znać na pół godziny przed dojazdem, żebym mógł na spokojnie przyjechać

Dobra Madi tak zrobimy,zadzwonimy jak będziemy mieli być za 40 minut w Żabieńcu.Bo chcemy małą przejażdżkę zrobić i potem na spaloną przybyć.

Ja jeszcze na tej polanie nie byłem i nie wiem zupełnie gdzie to jest. Tak więc nie zabieram się za wyznaczanie trasy. Liczę, że tym razem ktoś nas ciekawie poprowadzi. Dziś trochę Dżawkę przegoniłem. Z domu pojechałem do Michałowic gdzie rozmawiałem na temat naprawy Virago. Tam dostałem telefon, że jest wreszcie silnik. Słyszałem w telefonie jak pracuje. Osoba od której kupuję stwierdziła, iż nie zauważa i nie słyszy nic niepokojącego, a silnik ma 30k przebiegu. Dziś mamy domówić się w sprawie transportu i kosztów. Z Michałowic pojechałem do Marek gdzie przymierzyłem się do Hondy NTV. Co raz poważniej myślę o wymianie motocykla, bądź kupnie następnego. Myśl o tym, że wszystkie moje sprzęty będą sprawne daje pewien psychiczny komfort. Do zobaczenia jutro wszystkim.

Dychul jak będziesz się pozbywał Virago to wiesz gdzie pisać :)

Czy możecie wyjawić gdzie jest ta "Spalona"?
Obawiam się, że o jedenastej nie uda mi się dotrzeć na wyznaczone miejsce, ale później powinno się udać.

https://mapy.google.pl/maps?saddr=52.04056,21.043081&hl=pl&sll=52.051118,21.047573&sspn=0.059961,0.169086&mra=mift&mrsp=0&sz=13&t=m&z=13

@madi kolega sprzedaje wirowke 535 jak chcesz daj znac na priv.

@dychul i jak ta deauvilka Ci pasowala. Mnie tez sie podoba. Szczegolnie ta po lifcie. Tylko droga skubana

nam już się oczęta otworzyły po wyrwaniu sie z objęć Morfeusza, zaraz się będziemy powoli ogarniać

roomcajz napisał:

@dychul i jak ta deauvilka Ci pasowala. Mnie tez sie podoba. Szczegolnie ta po lifcie. Tylko droga skubana

Witaj Roomcajz powiem szczerze, że wobec deauville mam takie uczucia aby mieć ciastko i zjeść ciastko. Tak nie da się. Na deavillu jest zbyt dużo plastików. Bardziej podoba mi się poprzedniczka Honda NTV. To jest naked. Jego minusem jest brak jakiegokolwiek kufra. Niestety nie zamówisz do niego i nie dobierzesz bo nie ma w ofercie Givi i Kappa. Można kupić używane już z zamontowanymi domowymi sposobami, ale to już zawsze jest jakieś rzeźbienie czego nie bardzo lubię. Deauville ma kufry i fabryczne osłony i to mnie jakoś dystansuje, a za razem przyciąga. Fakt kosztują trochę, ale i tak ceny spadły.

Jadę po Padalca coś Camaro nie odpala jakby co dzwonić na telefon

Ja nie mam transportu więc raczej mnie nie będzie.

Niestety też nie dołączę. W nocy bzyk wyzionął ducha. Jeszcze nie wiem co się stało, ale nie wygląda to dobrze. Mało co orła nie wywinąłem jak zablokowało mi koło, a teraz nawet nie chce zapalić. Pasek zerwało na pewno i zastanawiam się, czy klina na wale nie ścięło - ale to okaże się jak rozbiorę cholerę.

W Quantumie RS to sam nie wieem co padło... To pewnie 4T wiec trudno powiedzieć. Koledze od Pchełki też cos staneło i może to wał.

Ja siedzę w domu z dzieckiem i (jeszcze) z żoną. Meczę trochę akumulator. I tak tam ogólnie...

To jest 2T. Jutro wciągnę Bzyka do domu to zobaczę. Szkoda mi tylko dzisiejszego spotkania. Pewnie to ostatnia taka ciepła sobota.
Tak czy inaczej, całej Mazowieckiej życzę smacznego i udanej przejażdżki.

Widzisz, Filippo - ja straciłem prawie wszystkie przejazdżki w tym roku. No ale szkoda, że nie spotkałeś się z Mazowiecką. Ja też myślę, że taka pogoda jak teraz to już nieprędko powróci. W tym kraju to nie tylko rząd, pracodawcy i ceny w sklepach nas dobijają. Pogoda też skutecznie stara się zdołować nasz do końca... No dobra, to już temat do Narzekalni.

Jeśli 2T to może być też różnie choć wydaje mi się, że one są wytrzymalsze i lepiej zrobione od chińskich 4T. Po prostu - jak mówisz - trzeba rozebrać i zobaczyc.

A może ktoś chce nabyć niepsującego się GranDinka 125 ?

Dzięki za spotkanie: Adastra13, ArtekToros, Astra, Dychul, Emilos, Izdebski12, Padalec, Rasty13, Walentynka. :)

Ehh zdublowało się, do usunięcia.