Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Cały zdrowy dojechał i dziękuje za spotkanie połączone z konsumpcją ...
No to nieoficjalne zakończenie sezonu mamy za sobą.
Dzięki Marku za CAMARO i za zaufanie żeby "Astrę" wozić :-)
Mnie "ojciec" nie wymienił to znak że dni w Mazowieckiej... policzone :-D

Ojciec błąd naprawił, syna dopisał :)

My już też dobrnęliśmy do dom, powolutku i lekko na okrągło ale dotarliśmy na miejsce.
Dzięki za wycieczkę i spotkanko. Pojazdy zatankowane i zaparkowane więc teraz my możemy się lekko zatankować za zdrowie Madiego i symboliczne zakończenie sezonu.

Padalec,
fakt - i mnie lekko zdziwiło iż "ojciec założyciel" wydziedziczył Cię z podziękowań ale może stało się to przez jego rozstrojenie nerwowe z powodu ponownego niedotrzymania obietnicy przyjazdu przez "wielkiego brata R..."

i wielkiego brata B....

Ja także dojechałem. Nie widzę jak na razie naszego Młodego Przyjaciela Piotra. Mam nadzieję, że niedługo zamelduje się. Wyjazd mnie rozczarował. Liczyłem, że będzie również Robertonos. Podgrzewał atmosferę i budował cały klimat, kazał zapisywać się na listę, a tu dupa. Tak liczyłem na obecność naszego Wielkiego Brata i strasznie się rozczarowałem. Mimo zacnego towarzystwa, doskonałej atmosfery, przepięknej trasy i niespodzianki jaką zrobił Emilos czułem się jakby ktoś wbił mi nóż w plecy i jeszcze obrócił.

Ja dojechałem do domu 2 godziny temu, pojechałem po pizze na gocław do tesco, i wracając zaliczyłem niebezpieczną sytuacje v3, z której cudem obeszło się bez kolizji. Obeszło się przez przedni spowalniacz, gdyby z przodu miałbym tarcze nie wiem czy wyszedł bym z tego bez kolizji. Chwała bębnowi.

Dzięki wszystkim za dzisiejszą wycieczkę. Było miło. :):)

Jako że miałem podesłać jakieś zdjęcia z Ostrawy to na początek :

No bardzo mi się podoba taki sprzęt dla służb ratowniczych :-)

Wrzucajcie te z ogniska panowie i panie

Hello wszystkim dziękuję za wspaniałą sobotę , dzieki Wam ( nie będe pisał "Bracia") było miło sie spotkać, zeżreć trochę kiełbaski i pogadać. Dziękujemy Ojcu Dyrektorowi za przybycie oraz uczynnym kierowcom , którzy go przywieźli i jak się okazuje odwieźli do domciu , dziękuję wszystkim uczestnikom , dziękuję Emilosowi za niespodziewajkę..... :-))))) A TAK NA POWAZNIE - było super , bardzo naprawde dziękuję za spędzony z Wami czas i jazde w moje ulubione tereny jak otwock i celestynów , dąbrówka , stara wieś ,....przez którą dziś przejeżdżaliśmy . Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś śmigniemy ( w zależnosci od pogody)
Młody - Izdebski - TY uważaj !!! na siebie - odkręcanie manety to nie wszystko !
PS...//Wielkiemu Bratu nie dziekuję :--))))

Pozostaje mi kolejny raz (z tesknym rozrzewnieniem i - dosłownie - zazdroscią) napisać - ech, fajnie tam mieliscie...

Zakonczenie sezonu 2013: Spalona Polana dziś :)

Starzy wariaci:-D

madi napisał:

Wrzucajcie te z ogniska panowie i panie

Tak NIEOFICJALNIE dowiedziałem się iż Astra robiła foty podczas jazdy z aparatu kolegi "Padalca" , to możne być nawet ciekawe, kolego "Padalcze" czekamy na te foty. Proponuję abyś dostarczył mi je wszystkie na CD a ja w paczce wrzucę je jak zwykle na serwer.

Kolego "KISIU1981"
nie bardzo rozumiem co to ma znaczyć ? "...Starzy wariaci:-D ..."
ale co tam fajnie było i już.

Fotki z Zakończenia Sezonu 2013 "Grupy Mazowieckiej" czyli
piknik na Spalonej polanie + wycieczka do Palmir już do pobrania na
http://www.adastra13.com.pl/download.html
bezposredni link do pliku:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/zak_sezon2013_i_Palmiry.zip

to są foty, które ja wykonywałem, mam jeszcze nadzieję że Padalec podeśle mi
te co były robione z jego aparatu to zamieszczę 2-ga paczkę z jego fotami

Kisiu, życze Tobie abyś mógł sie poczuć z nami tym "starym wariatem" częściej :-)))

Potwierdzam NIEOFICJALNE info Marka - mieliśmy w grupie nieetatowego fotografa (zgodnie z zasadą - kto ma wolną rękę ten foci )
Przykłady działalności tego fotografa :

"antyterroryści" - w celestynowskich lasach.

pierwsze zrobione przez naszego fotografa ;-)

Hej Mazowiecka :)
Wszystkie zdjęcia co robiłam ja są na mojej stronie na Facebook.
Podaję link:

https://www.facebook.com/wstracij

LwG :);)

Ale wam zazdroszczę. Cieszę się, że udała się wyprawa. Mi zostało wtarganie bzyka do domu i rozebranie go. Może jeszcze w tym roku uda się jakaś wyprawa, a mi uda się uruchomić diabła prawie rogatego :)

Troche lipa, że jak przyjechał Emilos to nie zrobiliśmy drugiego zdjęcia na maszynach...