W niedzielę odpada. Jedziemy do znajomych i chyba czas już ściągnąć do Warszawy Pancerkę. W sobotę zgodnie ze wszystkimi znakami na niebie i ziemi będę na spalonej, a tam razem z grupą biesiadował.
Dokładnie, sobota, i nie ma co odkładać bo w ogóle nie będzie.
O której godzinie spotkanie na przyst. Bronowska? 11:00?
adastra13 napisał:
AHA
PADALEC
wyjmuj na noc AKU... bo mam wrażenie jakby tam coś kradło prąd.
Marku po pierwszej nocy wszystko O.K. nikt i nic nie kradnie prądu, odpaliłem rano "standardowo" bez żadnych problemów, dzisiaj leciałem do Piaseczna (na Puławskiej KISIA spotkałem) i normalnie "szatan nie skuter"
Wojtku propozycja - "my razem na dżawie" to zaszczyt dla mnie i nawet opcja- browar do smażonej kiełbasy- nie jest mnie w stanie przekonać do roli "plecaka" :-)
No to cześć
Padalec napisał:
adastra13 napisał:
AHA
PADALEC
wyjmuj na noc AKU... bo mam wrażenie jakby tam coś kradło prąd.Marku po pierwszej nocy wszystko O.K. nikt i nic nie kradnie prądu, odpaliłem rano "standardowo" bez żadnych problemów, dzisiaj leciałem do Piaseczna (na Puławskiej KISIA spotkałem) i normalnie "szatan nie skuter"
Wojtku propozycja - "my razem na dżawie" to zaszczyt dla mnie i nawet opcja- browar do smażonej kiełbasy- nie jest mnie w stanie przekonać do roli "plecaka" :-)
Padalec, rozumiem, że jedziesz?
Ludziska wpisujcie się:
1. Robertonos
2. izdebski12
Jak ogarniesz fajną trasę , z jakimś ciekawym miejscem to nie ma bata jadę :-)
Piotruś Izdebski 12, gdzie mam wpisać się??? Sprawa jest ustalona. Sobota godzina 11:00 przystanek Bronowska przy Wale Miedzeszyńskim. Jedziemy na Spaloną Polanę. W programie: dojazd do polany, wspólne ognisko i spożycie, powrót do Warszawy jak na razie. Inicjatywy dotyczące przebiegu trasy ciekawymi drogami mile widziane. Każdy zabiera ze sobą tyle ile zje. Pojedzie ten kto może albo ma ochotę. Na jaką cholerę tworzenie list obecności? Chyba, że ktoś zamierza wyprowiantować nas, zaopatrzyć w chusty jak na kolonii abyśmy się nie pogubili. Zwykle osoby, które będą przed wyjazdem wspominają o swoim przybyciu. Bardzo sobie cenię ludzi na tym forum, ale nikt mnie nie będzie nic nakazywał.
Dychul,
popieram Twój wywód w całej rozciągłości, - nic dodał nic ujął.
Maru siedziałem dziś na Twoim Camaro i o dziwo z gipsem się zmieściłem :D ale jeździć raczej by się nie dało, co bym zrobił gdyby zaistniała konieczność podpory z prawej strony...
madi napisał:
Maru siedziałem dziś na Twoim Camaro i o dziwo z gipsem się zmieściłem :D ale jeździć raczej by się nie dało, co bym zrobił gdyby zaistniała konieczność podpory z prawej strony...
ja jakieś 4 lata temu po skręceniu nogi jeździłem w takim plastikowym pseudo gipsie na Fonero, wiec jest to wykonalne.
no proszę czyli da się... W sumie jak by bujnęło na prawo zawsze można zrobić balans na lewo
można jeszcze kółka dorobić do gipsu ;)
madi napisał:
no proszę czyli da się... W sumie jak by bujnęło na prawo zawsze można zrobić balans na lewo
wszystko można, byle z ostrożna
nie możliwe to tylko hełm wywrócić na lewą stronę
dychul napisał:
Piotruś Izdebski 12, gdzie mam wpisać się??? Sprawa jest ustalona. Sobota godzina 11:00 przystanek Bronowska przy Wale Miedzeszyńskim. Jedziemy na Spaloną Polanę. W programie: dojazd do polany, wspólne ognisko i spożycie, powrót do Warszawy jak na razie. Inicjatywy dotyczące przebiegu trasy ciekawymi drogami mile widziane. Każdy zabiera ze sobą tyle ile zje. Pojedzie ten kto może albo ma ochotę. Na jaką cholerę tworzenie list obecności? Chyba, że ktoś zamierza wyprowiantować nas, zaopatrzyć w chusty jak na kolonii abyśmy się nie pogubili. Zwykle osoby, które będą przed wyjazdem wspominają o swoim przybyciu. Bardzo sobie cenię ludzi na tym forum, ale nikt mnie nie będzie nic nakazywał.
Wiem, o co Ci chodzi. Nie ma żadnego przymusu, i nikt nic nikomu nie nakazuje. Bardziej mi chodziło aby sprawdzić ile osób jedzie.
Tak ogólnie to do zobaczenia w sobotę.
Sobota godzina 11:00 przystanek Bronowska przy Wale Miedzeszyńskim?
oki, postaramy się przybyć razem z Rasty13.
Sobota godzina 11:00 przystanek Bronowska przy Wale Miedzeszyńskim -
będę :)
Ok jest dobrze,zapowiada się że spora część Mazowieckiej jutro śmiga razem.A to jest miła świadomość Siostry i Bracia.No i z ojcem założycielem się wszyscy co jadą jutro zobaczą :)Madi do jutra Tato ;)
Ja jutro będę na 50%, zobaczymy czy transport sobie ogarne. :)
Sobota godzina 11:00 przystanek Bronowska przy Wale Miedzeszyńskim -
Nie będę...
...Będę o 10:50 :)
I od razu jedziemy grilla rozpalać?
Jak coś to ja biorę kiełbaski.
Na którą dojedziecie na spaloną mniej więcej ?