A więc tak - w skuterze Padalca poszedł wał, który rozpieprzył cylinder, tłok, pierścienie, i pisał coś jeszcze o magnecie. Aby wymienić w/w potrzebny ściągacz do magneta, oraz klucze, które mam oraz sprawne części. Połowę części np. głowicę, magneto, iskrownik mam z powypadkowego.
Marku - Prośba do Ciebie - Pożyczysz Padalcowi Coliberka na sobotę? :) Co do sobotniej wycieczki - kto dokładnie jedzie, gdzie, i o której zbiórka? Może tak jak ktoś tam pisał na przystanku Bronowska o 11? Potem gdzieś na ognisko, a na końcu do Madiego?
Popieram zobaczenie się z Madim właśnie na spalonej polanie i zrobienie tam ogniska w Sobotę.Więc spotkajmy się na przystanku na Bronowskiej wszyscy,bratu Padalcowi Marek sprzęt niech pożyczy i też pojedzie z nami-nie chcę Piotr słyszeć że nie jedziesz,proszę Ciebie bądzi-zrobimy trasę jakąś by się trochę przejechać i potem do Żabieńca pojedziemy na spaloną.Tam z Madim się spotkamy i zrobimy ognicho.Co wszyscy o takim pomyśle myślicie.I kto się pisze na Sobotę wpisujcie się.
Izdebski bierze się to co zwykle na ognisko:Kiełba,jekieś pieczywo,musztardę jak lubisz,coś do picia i ewentualnie jakieś ogórki konserwowe lub coś w tym stylu do kiełbasy.Myślę że dogadamy się gdzie jechać do spotkania,a potem do Żabieńca na spaloną i spotkanie z Madim....fajnie ;)cieszę się na spotkanie z Wami wszystkimi Panie i Panowie.
Padalec jakby co to na plecaka na Dżawę. W takim wypadku i mógłbyś wznieść toast.
Dychulku, po co przeć Padalec może używać Camaro przez najbliższe dni, ja do momentu deszczów i śniegu będę jeździł na "Jejmość Jędzy" zresztą jakby co mam na podorędziu jeszcze Coliberka, a nowego gaźnika i wariatora do Camaro jeszcze nie mam więc napewno w najbliższych dniach nie będę ich wymieniał. A tak Camaro przynajmniej bywa w ruchu i nie marnieje stojąc pod wiatą w oczekiwaniu zimy.
A o której planujecie spotkanie na spalonej? Jeżeli przed południem, już wiem, że nie uda mi się dołączyć. Gdyby to jednak było po południu jest szansa. Zapowiada się ładna pogoda i chciałbym dołączyć do was. Muszę jedynie przed sobotą sprzęgło kupić i wymienić.
Słuchaj Filippo73 my przed spotkaniem na spalonej polanie w Żabieńcu planujemy trochę się przejechać koło południa więc jak nie możesz być przed 12-stą to się nie martw.My wszyscy jak trochę się przewietrzymy to zjedziemy do Żabieńca na spaloną po południu i dołączysz do nas.
A ryszard Futerkowski jechał dziś na rejon i na Puławskiej koło MarcPol-u kogo spotyka? Naszego Padalca! Pogadaliśmy sobie chwilę. Tu mnie ktoś zajeżdza z prawej i patrzy na mnie. Patrzę, że Camaro i ryjek trochę znajomy i właśnie!