@Padalec, co tam dzieje się z Twoją Srebrną Strzałą?
Właśnie. A Padalca też mało jest. Nroblemy z internetem ma podobnież.
Już nie ma, miał monitor popsuty ale od poniedziałku ma dobry. W pracy siedzi pół dnia. :)
Więc moze już "da głos".
Założyłem nasz fan page na facebooku. Link: www.facebook.com/GrupaMazowiecka
Współadministratorem jest kolega Izdebski12
Prośba - ma ktoś (myślę głównie o Marku) jakąś naszą fotkę grupową ? Kiedyś była fajna z wypadu pod elektrownię Siekierki. Mógłbyś mi ją podesłać, ustawiłbym ją jako tło.
Maru dziś zabiegany. Może dziś spotkam się z nim to osobiście przekaże jemu Twoją sugestię.madi napisał:
Założyłem nasz fan page na facebooku. Link: www.facebook.com/GrupaMazowiecka
Współadministratorem jest kolega Izdebski12
Prośba - ma ktoś (myślę głównie o Marku) jakąś naszą fotkę grupową ? Kiedyś była fajna z wypadu pod elektrownię Siekierki. Mógłbyś mi ją podesłać, ustawiłbym ją jako tło.
Na FunPage brakuje już tylko zdjęć, gdy już strona będzie "ukończona" zajmę się promowaniem, i reklamowaniem.
Kisiu1981 napisał:
Więc moze już \"da głos\".
Hał , hał - miał , miał - taś , taś - cholera jak to było :-)
sorki ale na więcej mnie nie stać - zajechany jestem jak koń szmaciarza.
Może jesteś zajechany jak kuń po filmie o Dzikim Zachodzie ale przynajmniej nie słyszysz magicznego zaklęcia "kara-kara-kara" cały czas.
A dlaczego "Fun Page", a nie "Strona Miłośmików"? Przecież mieszkamy w PRL...
nazwa Fun Page jest krótsza, i bardziej profesjonalna, ba... "Pu Englisku" :P
Tak z Markiem byliśmy zajęci, że nie powiedziałem jemu o nowej stronie i zdjęciach.
Wracając do popołudnia z Maru, to powiem Wam, że jednym z plusów biegówek nad skuterami jest to, że nie trzeba rozbierać pół tyłu aby ściągnąć koło.
madi napisał:
Madi, poszukam tych fotek i prześle Ci na maila ale dopiero gdzieś jutro a nawet może w sobotę - jestem zabiegany tak ze ledwo się obrabiam
Zajrzałem na tego fanpaga ale nie wiem czy będę tam ujęty i wyświetlony.Ja jestem z ubiegłego wieku i internet ma przede mną wiele tajemnic
!!!!
z tego całego mojego zakręcenia zapomniałem podziękować DYCHUL'owi,
za pomoc a przede wszystkim poświęcenie czasu dla mnie i mojego Camaro.
Camaro dostał w końcu skarpetki ( Dychul założył dętki ), co prawda łatwo to nie poszło ale jakoś daliśmy radę. Jeszcze tylko inny gaźnik oraz nowy kompletny wariator i skuterek będzie gotów do zimowego śmigania. Bo tak się zastanawiam ...., po tych 5-ciu latach zakończyć wreszcie sezon czy może pojeździć jeszcze jeden cały rok ? Bo wiek już podeszły zdrowie już nie to, ale jak pomyślę że miałbym jeździć komunikacją miejską to dostaję nudności .
Czy w ten weekend robimy coś razem Panie i panowie?Może jakaś przejażdżka,albo ognisko?Co już do końca sezonu nic Mazowiecka!?A zakończenie jego kiedy?Też nie robimy?No co jest?!?! :(
Robertonos napisał:
Czy w ten weekend robimy coś razem Panie i panowie?Może jakaś przejażdżka,albo ognisko?Co już do końca sezonu nic Mazowiecka!?A zakończenie jego kiedy?Też nie robimy?No co jest?!?! :(
Niedzielę mam wolną i jestem jak najbardziej za. Jakaś wycieczka połączona z ogniskiem/grillem może. Niedziela ma być ładna, a przyszły weekend nie wiadomo, czy pogoda dopisze.
co do soboty i niedzieli jeszcze z Basią nie mamy tak do końca
skonkretyzowanych planów - jakieś propozycje ... , ?
AHA ! - dostałem następną partię fotek i te chyba są najlepsze
jest bardzo wiele zdjęć grupy jak jedziemy w ruchu ulicznym
ciekawie robione bo z teleobiektywu z samochodu
(jak usunę poprzednie z serwera to wsadzę te)
więc proszę zgłaszać czy wszyscy zainteresowani już pościągali
cobym mógł zrobić na serwerze podmiankę.
Oczywiście u mnie niedziela całkowicie odpada... Jak i jutro... Szkoda gadać.
Dziś zmieniłem weżyk od paliwa przy gaźniku i filtr. Paliwo zaczeło mi się lać z wężyka spustowego w gaźniku. Kombinowałem co to i okazało się, że kranik się nie zamyka (zaciagałem weżyk paliwa mordką). Musiał się zawiesić chyba ale już wyglada jakby było dobrze. Na wszelki wypadek spuściłem benzynę ze zbiornika (zostawiłem na dnie troszeczkę) i przelałem do samochodu. Jutro jeśli nie będzie lecieć to zaleję do pełna na poniedziałek i wymarnuję reszte Xeramic-a.
Ja siedze w ten weekend z dziećmi gdyż koleżanka małżonka podnosi swe kompetencję zawodowe :) wiec odpadam . Pogodę bedziecie mieli fajną , korzystajcie
Panowie, a więc co z jutrem?