Ja gniję w gipsie więc też odpadam ;)
Korzystajcie aż Was tyłki rozbolą, hehe - z pogody oczywiscie. Szyrokości!
P.S.: Ale mi ręce benzyną walą...
Nie mam zmysłu organizacyjnego, a na forum nie było konkretów, więc dałem się zagospodarować żonie na sobotę. W niedzielę chętnie smagne po zadku Dżawę gdzieś w pobliże.
Ja chwilowo "walczę" z komputerem - rozpizyłem go sobie na tzw. własne życzenie i teraz naprawiam ale jakby co to jestem za ..., bo pogoda NAPRAWDĘ ŁADNA.
Jestem uziemiony a całe siły i środki przeznaczam na sobotę 12.10.
Tak na marginesie trza zacząć ustalać kto jedzie , o której zbiórka , gdzie się spotykamy i takie tam...
No a jak się pogoda skończy i będzie zimno jak cholera to się Mazowieckim jechać zachce,tylko wtedy to z wycieczek i ognisk nici.Ostatnie parę dni pogody teraz,za 8 dni ma przyjść ochłodzenie mocne...a potem to już śnieg z deszczem....
Ja jadę za tydzień 100%,kto jedzie jeszcze?Padalec,Adastra....wpisać się proszę.
Za tydzien ja tez !!! oby pogoda była !!! Padalec, Adastra , Robertonos, Artek , ....???? cdn ...
Padalec, Adastra , Robertonos, Artek, izdebski12...
Zresztą jak tylko z madim ogarnę to będzie wydarzenie na facebooku - może jakieś osoby z zewnątrz się przyłączą, ale zanim utworzę takie coś to muszę znać więcej szczegółów!!
Witajcie. Postaram sie 12.10 pojechać też. Ale nie jestem pewna na 100% że zdążę :).
My teraz z Basią i Robertonosem jedziemy na "moto-spacerek" w drodze wymyślimy gdzie ...
zbyt późno odpaliłem kompa, a z drugiej strony pewnie Dżawa opóźniałaby Wam tempo.adastra13 napisał:
My teraz z Basią i Robertonosem jedziemy na "moto-spacerek" w drodze wymyślimy gdzie ...
Pośmigaliśmy troszkę, 85 km (Góra Kalwarii, Czersk i jego okolice) na końcu szybkie ognisko nad Wisłą za Czerskiem. Było fajnie.
Z tym co nabiliśmy jeszcze jeżdżąc po Warszawie za zakupami będzie dobrze ponad 100 km.
2-ga część naszych ślubnych fotek już na serwerze
http://www.adastra13.com.pl/download.html
ŚLUB-Rasty13 i Adastra13 cz.2 < -pobierz ->
Bezpośredni link do pliku:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/rasty13_i_Adastra13_slub_cz2.zip
myślę że ta będzie najfajniejsza
SPORO FOTEK NA SKUTERACH i nawet ciekawie wykonanych
Dziękuję bardzo za wspólny dzisiejszy dzień jazdy Adastrze13 i Rasty13 :)Wpierw zakupki były,a potem moto-spacerek dłuższy za Czersk.A miejscowość Marku gdzie nad Wisłą zrobiliśmy ognisko które wspaniale i szybko rozpaliłeś ;) to Borki.No ja policzyłem i jak w mordę strzelił dziś w sumie zrobiliśmy 108km.Miło mi dziś z Wami było.....a no i dziękować za resztę fotek udostępnionych,właśnie ściągam je sobie.To jutro rano sprawdzam co się dzieje tu i wiesz Marek co i jak...tel. do Dychula.
zdęcia super
ArtekToros napisał:
zdęcia super
dzięki w imieniu p. Joanny (fotografki)
szkoda tylko że nie było nas więcej
Dychul,
to co dziś planujesz ? robisz test Jawce ?
adastra13 napisał:
Dychul,
to co dziś planujesz ? robisz test Jawce ?
Chyba troszkę Jawkę przegonie. Możliwe, że pojadę do Palmir. Niestety nie dam dary swoim sprzętem dotrzymać kroku szybkim maszynom. Jawkę na razie jeżdżę ok 55 km/h.
ja wczoraj późnym wieczorem jak żonka wróciła to pojechałem do leroya na zakupy i troche pojazzowałem po mieście . Dziś dalej opeikuję się moimi pociechami :) więc spacerek. Fantastyczna pogoda do jazdy szkoda że dzis nei mogę bo bym z Wami gdzieś pośmigał . Traz jak zimniej to moja maszyna jeździ jak szalona :))))