Robertonos napisał:
Marku idziesz do Pana szewca na Siekierki?
tak byłem u Poldiego na działce, właśnie wróciłem.
Robertonos napisał:
Marku idziesz do Pana szewca na Siekierki?
tak byłem u Poldiego na działce, właśnie wróciłem.
Mam nadzieję, że nie rzygałeś za mocno po tej kawie, Marku.
A co do puszki to mi się chce rzygać na samą myśl o tym. Gdy temperatura spadnie poniżej minus pięciu stopni albo gdy będzie lód na drodze to niestety - doinwestowany z każdej strony Suzuki Swift radośnie przywita mnie w swoim wnętrzu. Ech, żeby tak cały rok dało się śmigać... Myślę o jakichś ciuchach lub motokocu. Opony też kupuję pod kątem zimy.
Zrobiłam malą wycieczkę: Wawa- Neporęt-Legionowo-Wawa . To jak zwykle była wycieczka spontaniczna - dla tego nie pisałam o niej na Forum - w przeciągu 10 minut zdecydowałam że jadę i pojechałam. Szkoda że dzisiaj grupej Mazowickiej nie pojezdziliśmy. Przecież w Wawie i okolicach nie padało dziś. :)))). Dobra, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojezdzimy. Ок, będę piłа piwko. Pozdrawiam serdecznie.
na zdrowie Walentyna 0 ja tez otworzyłem piwko, ja miałem jeszcze jakieś ciągniecia żeby jechać ale poszedłem z dzieciakami na dłuuugi spacer i potem już mi się nie chciało wsiadac w siodło. Ja, jak na razie dopiero robię swoją puszkę .... i jeszcze troche czasu i pieniedzy musze poświecic aby wyjechac tym czymś na droge a sezon kończy się dużymi krokami ,, przyjdzie moment że wsiąde w metro :) hahahah. Rozumiem Marku , że "kawa" a`propos wydłużenia licencji "L-4" ? :-)))
ArtekToros napisał:
Rozumiem Marku , że "kawa" a`propos wydłużenia licencji "L-4" ? :-)))
kawa nie miała z tym nic wspólnego, a swoją drogą L-4 przedłużone, czyli niestety nadal będę siedział na d... w domu.
Miałem nic nie wspominać,ale nie mogę tak milczeć. Z Madim nie jest najlepiej,później On sam może napisze. Wracaj do zdrowia PRZYJACIELU
Hugo, powiedz chociaż czy miał jakaś przygode na moto czy się zaziebil jeśli możesz
Edit smsa odczyta?
:( Mam nadzieję Madi że to nic poważnego i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Kuruj się na 28.09 na uroczystość,jeszcze raz zdrowia życzę kolego. :(
W tym sezonie Madi już nie pojeźdźi. Smsa odczyta.
http://itvpiaseczno.pl/wypadki,1,1.3
Dowiedziałem się o Madim, że w szpitalu chłop.....
Szybkiego powrotu do zdrowia....
qna, ........
28 września 2013 zapraszamy na nasz ślub, oraz wszystkich chętnych skuterowiczów i motocyklistów do orszaku ślubnego.
Start orszaku z ul. J. Gagarina 25 (wyjazd od ul. Górskiej) o godz. 9;30
miejsce docelowe : al. KEN 61
Madi , wracaj szybko do zdrowia STARY , oby wszytsko się wygoiło jak najszybciej !!!
Robertonos mnie powiadomiło Madim,przykre ale dobrze że Madiemu niewiele się stało.Podobnay wypadek był u mnie w Białobrzegach 18 08 i też kobieta wymusiła pierwszeństwo na skuterze.Facet jechał z wnuczką 11 letnią na pierwszeństwie.Nie wiem czy ludzie nie widzą motorów czy je lekceważą i uważają że musimy im ustąpić bo jesteśmy mniejsi ?
Basiu i Marku dziękuję za zaproszenie
szczepanj23 napisał:
Basiu i Marku dziękuję za zaproszenie
mamy nadzieję ujrzeć Cię w orszaku
ja również dziękuję Wam za zaproszenie.
pozdrawiam ze szpitala ciężko pisać. Jak coś to leze na woloskiej
jutro Madi ja jestem u Ciebie z odwiedzinami,Adastra może ze mną będzie.Nie martw się ściągniesz z niej kasę za pojazd,złamaną nogę i straty wynikające ze zwolnienia...luz i odpoczywaj ;) Serdeczne pozdrowienia :)
grunt chłopie , że w jednym kawałku jesteś, reszte sie odrobi i zarobi a winni konsekwencję tez ponieść muszą. Szczęścię w nieszczęściu ,jak to się mówi
Kurcze jakieś fatum znów ciąży na naszych sprzętach. Kisiu, Madi, nawet ja ostatnio wyłożyłem się na mokrej strzałce i lekko puknąłem komuś w zderzak. Moto stracił kawałek nosa z przodu a koleś zarobił rysę na zderzaku. Ale ważne że nikomu nic się nie stało - dałem gościowi na pastę polerską i rozjechaliśmy się w pokoju. :-D