Artku, masz rację. Ale wiesz, najczęściej decyduję jechać gdzieś spontanicznie - kiedy mam czas i ochotę. Postaram się w przyszlości trochę wcześniej pisać o tym gdzie i kiedy chcę pojechać :).ArtekToros napisał:
Walentynka, jak będziesz gdzieś jechać na taką popołudniową - wieczorną wycieczkę to daj znać choć dzień wcześniej , znajdzie sie pewnie więcej chętnych
Kisiu1981 napisał:
NUrwało się dziś ostatecznie mocowanie stelażu kufra. Wyłamało od wiecznego chwytania za niego przy stawianiu na nóżkę centralną jak i pakowania kufra listami do granic możliwosci. Powiedzcie - spawac to? Kto moze mi to w Warszawie zrobić? Ciekawe jak inne częsci ramy... Zamierzałem w niego wsadzić trochę grosza ale boję się, że rama przeszł już swoje.
popatrzę u siebie kiedyś walały się u mnie jakieś 2 stelaże jeśli ich nie wywaliłem to może któryś będzie Ci pasował to byś podjechał i sobie wziął
Padalec , Walentyna , Madi .... uprzejmie informuję, że NIE POJADĘ Z WAMI DO OSTRAVY :(((((((((. (Dziś dostałem odgórny rozkaz przeprowadzenia ezgazminu i wykładów dla 15 osób w piątek i sobotę w mojej "ukochanej" pracy.) Zyczę WAM szczęśliwej podróży i miłych wrażeń , pozdrówcie serdecznie ŚGM.
Szczepan - może w tą niedziele co będzie, ma być 19 C i słonecznie . Może ktoś jeszcze będzie chętny ? Do ustalenia.
Jestem za.
spotykamy się w odrzywole ?> o której > ?
W sobotę planuję pojechać na giełdę motocyklową na wyścigi konne (Służewiec). W niedziele myślę że bym miała czas na przejazdzkę (ale nie jestem pewna na 100% że pojadę - w sobotę będę wiedziala). Chciała bym zgłosić siebie do przejazdzki razem z Wami. Szczepan, proszę podać o której godzinie i gdzie planujecie spotkanie.szczepanj23 napisał:
Ups niezrozumiałem Padalca. Artek dzięki za info a może my oba i może ktoś chętny jeszcze pomkniem do Hubala i gdzieś jeszcze póki pogoda pozwala
Walentyna ,my możemy jechac razem z Wawy do Szczepana
kto jeszcze ma ochotę na jazdę ?
Witam
Jestem tu nowy :)
Jestem organizatorem zlotów w Celestynowie k. Otwocka
Chciałbym zaprosić Was na zakończenie sezonu do Celestynowa 12.10.2013r. o godz. 14.00 na parkingu przy kościele w Celestynowie :)
W razie czego chętnie wytłumaczę jak dojechać :D
Link do zlotu:
http://www.facebook.com/events/205431079632277/
Link do naszej grupy:
http://www.facebook.com/groups/360714524028323/
Ok. Dobry pomysł. Może ktoś jeszcze dołączy.ArtekToros napisał:
Walentyna ,my możemy jechac razem z Wawy do Szczepana
kto jeszcze ma ochotę na jazdę ?
Mobil - 12. października to moze bedzie u mnie możliwe... Tak na 25 procent.
Ja dziś miałem szlif. Na Jerozolimskich chyba za mocno użyłem tylnego hamulca albo te opony mam tak kiepskie... Walnąłem o asfalt, a ze mną torba i dywanik, a skuter poleciał gdzieś z 50 metrów dalej. Leżałem przez chwilkę na plecach i modliłem się żeby nie usłyszeć żadnego JEB! czzyli uderzenia Bzyczka w jakiś samochód. Całe szczęście poleciał na sąsiedni pas, który był pusty. Lusterko wyłamało mocowanie ale się trzyma jakoś. Dupę stłukłem i lewy nadgarstek. Mam nadzieje, że nic więcej się nie stało czego bym nie zauważył...
Kisiu1981-Każdemu się zdarza przeszlifować maszynę ;)
Ja przed ostatnim zlotem też miałem spotkanie z ziemią :)
Było by miło jakbyś wpadł do Celestynowa na zlocik :)
Artek ja zadzwonię do ciebie, możliwe że w piątek.Widzisz wpisy Mobila454 co Ty na ten Celestynów ?
PS.Celestynów to Mi wyświetliło gdzieś nad Łodzią ale ten Mobil pisał że to k/Otwocka
http://goo.gl/maps/3vflE -
Szczepan to ten Celestynów , dodam że KISIU był tam w tym roku więc traficie. Zresztą to blisko Wawy a tereny bardzo fajne duuuuuużo lasu dookoła , normalnie wokół Celestynowa sam las :-)
Kisiu przykro mi z powodu twojej wywrotki. W ubiegłym roku także szlifowałem Jawką ul. Postępu. Przewróciłem się na łuku drogi. Koło mi uciekło na piachu. Dobrze, że nie rozjechało Ciebie jakieś auto. Piździk zawsze można wymienić.
Celestynów jest około 40KM od Warszawy i 11 KM od Otwocka:)
szczepanj23 napisał:
Artek ja zadzwonię do ciebie, możliwe że w piątek.Widzisz wpisy Mobila454 co Ty na ten Celestynów ?
ok dzwoń ,mam nadzieje ze pogoda się wyklaruje .co do Celestynowa - mozna podjechac jak byłoby nas więcej. Celestynów to ja znam , Otwock też , pracowałem przez 12 lat w Józefowie k/Otwocka :) to znam te tereny :)
w ym sezonie to ja byłem już ze 4 razy w Celestynowie i okolicach oraz Otwocku :)
W Otwocku byłem na kolonii to były lata 70-te ubiegłego wieku,chodziliśmy kąpać się do Świdra,później nie było po co.Od mojej strony miałbym najbliżej przez G Kalwarię ale co tam,mogę i z Wami przez Wawę,;a kto bogatemu zabroni;.Np spotkanie na pętli Okęcie i dalej RAZEM
Artek gdzie ten twój Bronisławów bo mnie Google skierowało pod Tomaszów Maz
Szczepan , jaki Bronisławów ?????? Ja kiedyś mówiłem o Łasku :) Lepiej pogadamy telefonicznie jutro lub w sobote :) Fakt ze Spały to już nie dsaleko