Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

izdebski12 napisał:

Ludziska zaraz zima, i właśnie są ostatnie chwile aby gdzieś pojechać. Co powiecie na wycieczkę w najbliższą sobotę dooo... [nie wiem]. Zaraz będzie, że jeden może, ale nie wie, drugi nie może, trzeci ma remont, a czwarty śpi. Może jakoś się zgadamy, lub coś?

Zapodawaj do Ostravy 21-22.09 jak taki chętny jesteś na pojechanie gdzieś..........

Jestem chętny na wycieczki 1-dno dniowe. Po prostu każda rozmowa ze starszymi (rodzicami) kończy się "Do 18 lat my za Ciebie... blablabla..." Więc będę musiał poczekać jeszcze roczek.

a no widzsz izdebczaku nasz :) kazdy ma coś .. że czasami nie może jak nie rodzice to ból głowy :-) spoko - roczek szybklo minie i będziesz pełnoletni , że aż Ci się znudzi :-)

No właśnie nasz Izdebszczaku... Czas bedzie płynął Ci już tylko szybciej i szybciej... Jak mi.

A w ogóle o jakiej zimie mówimy? Ludzie, jest dopiero początek września... Trochę chłodu i już... Tak się zastanawiam kto i kiedy pierwszy w tym roku poruszy temat zimowania. Bo ja na zimę już się szykuję...

...no ale nie na całkowite odstawienie, chłechłe...

A teraz na poważnie - ktoś wie co się stało z Markiem Adastrą???

Kisiu zadzwoń do Dychula.

przepadło-będę zmieniał GranDink wystawiony na Tablica.pl

Mam wolną niedzielę. Może się gdzieś karniemy? Ma być ładna pogoda. Tak do 100 km w jedną stronę.

:)))) Zapodaj miasto

Ja jeszcze sobota nocka będę padnięty,ale kumpel mówił że gdzieś w okolicach Łodzi jest w tą niedz.moto-bazar więc daję Wam pomysł

W Virago pękł karter, więc jestem uziemiony. Czeka mnie wymiana silnika bądź sprzedaż jego na części i zmiana na coś innego.

jak do rana nikt nie da pomysłu to jade do Grójca po MZtke. :) ps. Ja jestem w pracy i nie mam czasu na myślenie gdzie jechac

Dychul co to znaczy że karter pękł?Blok silnika pękł?

Szczepan a jaki sprzęt masz zamiar kupić teraz jak Dinka byś sprzedał?

dychul a nie da rady tego zaspawać?

Pisałem wcześniej będę szukał jakiejś 4-setki.Madi po co ci 2-sów weź GranDinka będziesz się cieszył

2t to 2t, odejście ma 2x takie jak Twój GD ;) Robertonos się przekonał :D Zarejestrowana, głowica zrobiona, tylko przegląd się kończy pod koniec września, ale to pikuś.

Hej Mazowiecka!
Z ciekawości, to tak naprawdę jak liczną grupą wybieracie się na wyjazd do Ostrawy, bo Ja z Adastra13 niestety odpadamy.

Słuchy chodzą że trzy osoby jadą do Ostrawy ,ale może jeszcze jedna osoba dołączy - to tak dla zaspokojenia ciekawości :-)
Szczepciu - a może małe spotkanko w Odrzywole 20 września przy fontannie ???

Witam Mazowiecką :)

Osoby jadące do Ostrawy proszę o zaznajomienie się z tematem :)
http://www.lonelywolves.cba.pl/viewtopic.php?f=4&p=615#p611

Madi, Padalec i Walentyna - chłopaki ze śląskiej już nie mogą się doczekać wyjazdu :) W piatek wpadną do mnie aby się przywitać z Wami :)

Dzięki Kuba za dzisiejsze spotkanie na rynku w Nidzicy. Miło było pogadać. Naprawdę fajnie masz oklejony swój skuter. Efekt 12-godzinnej pracy naprawdę prezentuje się okazale. Może uda ci się stworzyć Wysieczkową Grupę Warmińsko - Mazurską. Szerokości i do następnego!

Wojtku - pękł karter? To się samo nie stało. Musiał być jakiś powód... Szkoda.