Dlatego wydaje mi sie ze taka osoba powinna mioeć zgode na pismie że może jechać i że nie będzie roszczeń wobec osób z którymi taki prawny opiekun pozwolił zezwolił na wyjazd....no dobra czas lulu bo za 6 godzin trzeba wstac i sie ogarnąc i jazdna na wycieczke
No człowiek wstał i sie ogarnia...
Chyba tylko my dwaj jedziemy ;)
Zakładam tonę ciuchów i jadę :) Do usłyszenia.
jak wrócicie - opiszcie jak było
tłoku zbytniego na drogach nie powinno być , bo ci co mieli na weckend wyjechać zrobili to juz raczej wczoraj ...
No to szerokości panowie.
jesteśmy w Łodzi w manufakturze wszystko pozamykane troche zmarzlismy
Wróciliśmy, zrobione 305 km. Dziękuję koledze Zulwikowi za wspólną wycieczkę :)
Zaraz jadę do Góry Kalwarii. W niedzielę mogę jeździć jak by co.
Foty będą niedziela-poniedziałek. Chyba że Zulwik wstawi szybciej swoje :]
No wycieczka bardzo udana :-) Ja również bardzo dziekuję Madiemu za zorganizowanie wszystkiego...Obyło sie bez przygód...z wyjątiem mojej jednej,wjazdu na czenowym na najwieksze skrzyżowanie w Łodzi z "Pałami" na samym środku owego skrzyżowania ale ze było pusto i żadnego innego samochodu to chyba nawet sie nie kapneli że nie miałem zielonego....a to wszystko wina zepsutego tylniego hamulca, musiałbym hamować przednim i wiadomo co by sie stało...gleba i szlif murowane wiec zdecydowałem sie zaryzykowac i przejechać...ufff udało sie, ale mogło skończyć się róznie...muszę jak najszybciej naprawić usterkę...a zdjęć puki co nie nie wrzucę bo jak na złość padł aparat
Ja tam bym na Twoim miejscu w ogóle nie ryzykował i bez sprawnych hamulców nawet z garażu nie wyjeżdżał. Co jak co ale hamulce to podstawa bo chodzi tu o bezpieczeństwo Twoje i innych.
No wiadomo, ale padł mi na pare godzin przed wyjazdem tak naprawdę a dłubałem przy nim i nie dało to rezultatu a nie chciałem rezygnować z wycieczki i zostawiać Madiego samego
Kiedy dodacie fotki, i jakiś przebieg wycieczki ? :)
Będzie trzeba zrobić "powtórkę z rozrywki" gdy zbierze się więcej osób...
Tylko nie do Łodzi :>
Jedziem w niedzielę gdzieś? Proponuję Płońsk + Zegrze. Trzeba by rano ruszyć koło 8
Wy to macie zdrowie,a swoją drogą Madi skoro byłeś już w Łowiczu i Sochaczewie to z nami jak będziemy się wybierać nie musisz już jechać :D
Ano w tym czasie mogę do Wrocławia jechać :P
No ja bym się z chęcią wybrał ale niestety pracuję i dopiero wtorek wolny
Fajna wycieczka tylko trochę musialo Was wyziębić. Widzę, że jechaliście odcinkiem z Skierniewic do Jeżowa. Jechałem tamdtędy z Warszawy do Opola we wrześniu. Czy dalej jest remont w Jeżowie i trzeba objeżdzać 7 km ?
Już po remoncie
No ale dobrze że wybraliśmy się w piątek a nie np dzisiaj bo ja gdy wstałem o 7 rano do pracy i spojrzałem na termometr to u mnie na Białołęce w Warszawie było -5,5 stopnia więc ostro by nas przy....dziło
Madi wpadaj do Wrocławia - super miasto. Jak byś jechał to daj znać to bym wpadł i można by było zrobić kilka rundek po Wrocku - ode mnie to tylko 90 km.