Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jeszcze jest czwartek więc może ktoś się dopisze, mam nadzieję ! ;)

no było by fajnie tak chociaz z 4 albo 5 osób sie wybrac...ale jak nikt sie nie zadeklaruje to wyjedziemy sami he

ja na 90% będę.

no to super, czyli praktycznie jest nas trójka :-) To już coś

Jutro może czwarty dojdzie ;)

łoooo no to super! będzie można pogadać i ha no i jazda fajniejsza w taka paczkę

Ja w piątek nie dam rady.

Szkoda Kisiu, mamy nadzieję że w sobotę lub niedzielę pojedziesz.

Ja zobaczę jak mi w pracy pójdzie, a chciałbym gdzieś wyruszyć bo muszę swoją majkę sprawdzić

Ads jaką majkę ? Dawaj z nami jutro ;) jak by co to dzwoń

Madi to jutro tak przed 7 będę już pod Lidlem. to jest na Okulickiego tak? Co zabrać ze soba na taką wyprawę?

Wycieczkę. ;) Jakieś ciuchy ciepłe, a tak to wedle uznania... Ja tam biorę ciuchy, picie, mapę, aparat i kilka pierdół takich jak chusteczki itd.

A co do Lidla - dałem linka, kliknij to zobaczysz na mapie dokładnie

oki, bo na google wyszło że Lidl jest na Okulickiego 3. No też myslałem żeby wziąść ciuchy ale raczej ubiore się ciepło i najwyżej jak coś to schowam jakoś pod kanape...he no i termos kawy hehe

W sobotę czy niedzielę myślę, że nic nie stanie na przeszkodzie. Szkoda, że nie dam rady. Zawsze chciałem zobaczyć miasto rodzinne zespołu Coma. Może obmyślę jeszcze jakieś fajne miejsce.

Graty naszykowane, zaraz idę pakować do kufra, potem się myć i spać :)

No ja kufra nie biore bo nie jest stabilny zbytnio a i gratów niewiele hehe...też juz lulu ide bo rano trzeba wcześnie wstać

Są jakieś ograniczenia wiekowe co do tych wycieczek?

od 18 do 118 lat

No jeśli nie masz 18 lat to wydaje mi się że albo musi jechac ktoś z Tobą z opiekunów prawnych lub musiał bys kieć na piśmie takie pozwolenie z podpisem gdyz my w razie jakich kolwiek zdarzeń nie przewidzianych nie chcemy być obiążeni ani prawnie pozwani bo nie chcemy brać odpowiedzialności za Ciebie...ale to tylko moje gdybanie, a jak jest naprawde to nie wiem

jak byś miał <18 lat i by Cię trącił samochód nie z winy samochodu, to potem Twoi rodzice mogliby mieć jak najbardziej uzasadnione pretensje do osób pełnoletnich z którymi byłeś że nie zapewnili Ci bezpieczeństwa gdy byłeś pod ich opieką