Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Poczekaj trochę, niech się więcej osób dopisze to się ustali najlepsze miejsce gdzie wszystkim pasuje...

oki :)

To ja Was trochę ostudzę z tym wyjazdem bo od jutra ochłodzenie,a w piątek 2-4°C :(

he...no wiadomo że jak pogoda kiepska bedzie to sie nie wybierzemy ale z czasem powinno dojść nawet do 10 stopni wiec można jechać, wystarczy się ciepło ubrac :)

Kto się nie wybierze to się nie wybierze ;P nie słyszałeś o ubraniu się na cebulę ?

no ja sie tak czy siak piszę :-) choćbym mial ubrac się jak cebula haha

Madi szczególnie mi się nie pali na Białoruś ;)
Może być coś innego, może Mazury ;) ?

oczywiście jak się cieplej zrobi jakąś w miarę późną wiosną albo latem ;D

Od ponad roku się wybieram skuterem w Bieszczady i się wybrać nie mogę... Na forum jest też pomysł na objazdówkę wybrzeża w wakacje 2012: http://www.skuterowo.com/forums/topic/objazdowka-wybrzeza-wakacje-2012

Super pomysł ;D tylko raczej mi rodzice nie pozwolą niepełnoletni itd. ;/

Jak niepełnoletni to nawet nie ma szans niestety... Ktoś by musiał za Ciebie odpowiedzialność wziąć, chyba, że ktoś by się zgodził. No i rodzice by się zgodzić musieli.

Koniec off topa, od pogawędek jest OT Śląski ;)

No tak trasa i wycieczka w Bieszczady była by ciekawa...do wakacji załozę cylka 80cm i jakiś mały remoncik skuterka to i może ja sie skuszę na taka trasę....Fakt wróćmy do tematu...jak coś to będę czekał z niecierpliwością na info o wypadzie do Łodzi

Hm, moja żona nie jest za bardzo zgodna co do naszego przyjazdu. Nie chodzi o ilość osób tylko ogólnie więc sobota w Międzyrzecu odpada. Czas wolny będę miał i postaram się dzień wcześniej nie pić tyle żebym miał aż paść trupem czy nie móc jeździć ale widzę, że do Łodzi wybieracie się w piątek...

A no w piatek planujemy i raczej nie zapowiada się żebysmy mieli odłożyć wycieczkę... ehh no czas zbierać się do pracy :/ więc życzę wszystkim miłego dnia :-) i oby szybko zleciał czas "pracowy" :-)

do Łodzi to raczej ja się nie będę pisał ale ... ? nigdy nic nie wiadomo

No i jak z wypadem do Łodzi? Ja jutro kończe robote o 16 więc będę wypoczęty :-) Madi, juz mniej więcej wiadomo gdzie sie spotykamy?

Tak, Piaseczno pod Lidlem, piątek 11.11.2011 godzina 7.00

http://mapa.targeo.pl/Lild_w_Piasecznie,18,21.01711,52.08217?l=e96e8599a189bc78

Pamiętajcie o wzięciu ciepłych ciuchów bo może być chłodno (nawet w okolicy 2-3 st C!).

ok ok :-) Kurde jak na złość zepsuł mi sie tylni hamulec, jak wcisne to blokuje ale nie odbija i blokuje mi koło...może się cos ogarnie i zobaczy jak zrobimy postój a tak to bede hamować tylko przednim

To w ile osób jedziemy?

To w końcu kto jedzie ? Na pewno ja i Zulwiczek. Ktoś jeszcze ? Kisiu, Roomcajz, Bartolini ??? Może Ads ?? :)

Kto na 7 dotrze to dotrze, wiadomo poczeka sie chwilę bo ktos może się spoźnic...kurcze bo we dwojkę to jakos tak mało he