No trasa ciekawa ;-) Jejku żebym miał wolny weekend tylko
Ja niestety mógłbym tylko 11/11/2011- wtedy co Kisiu chleje :-(
A może 11/11 ktoś chciałby np do tej Łodzi (Madi???) a potem pojedziecie do Kisia teściowej????????????????? następnego dnia
Kurde, Pisałbym się ale we wtorek na skucie spocony jechałem z W-wy do Legionowa i mnie zawiało.
Teraz leżę w łóżku, zapalenie uszu zapalenie gardła i chyba oskrzeli ;(
Więc myślę, że będę dopiero na jakąś pierwszą wycieczke w następnym sezonie ;)
No tez bym się raczej pisał na 11.11.2011 bo w weekend jednak pracuje :(
Zulwiczek 11.11 też się gdzieś pojedzie, ja przynajmniej się wybieram, ale nie wiem jeszcze gdzie, może masz jakiś pomysł ?
Hm...no właśnie brak pomysłów :/
Lecieliście już pod wschodnią granicę ?
Możę na wiosnę taka wycieczka :) ?
"dodge" świetny pomysł...ja się piszę :-)
Bo jak to tam jest z '50' na 'wschodzie' ?
Można się dam poruszać na kartę ? (dodam iż mam 14 lat ^^)
Bardzo daleko to nie jest ;) http://mapy.google.pl/maps?saddr=%C5%9Ar%C3%B3dmie%C5%9Bcie,+Warszawa&daddr=E30&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.211814,23.512115&spn=0.453552,1.352692&sll=52.119999,23.597946&sspn=0.227245,0.676346&geocode=FSz2HAMdBZ9AASnx7jU-9sweRzGK3ifyp7fo2w%3BFRyOGgMdPd9oAQ&vpsrc=6&mra=dme&mrsp=1&sz=11&t=m&z=10
Faktycznie, 200km to nie dużo...Myślę że normalnie na dowód też tam jeżdżą...wątpię żeby musieli robić prawko na skuter do 50cm bo mijało by się to z celem
I jak "madi", masz może jakiś pomysł na wycieczkę tego 11 ?
ja niby weckend mam mieć wolny (choć w M.O.N.-ie nigdy nic nie wiadomo do końca) to jak nie wymysli nic "potrzebnego" moja 2-ga połowa to też bym gdzieś smignoł
też się pisze.
Tak więc widzę że pomysł na Łódź się spodobał :) Proponuję tam się udać 11.11. W weekend zaś skoczymy do Kisia (jak się uda)
dodge jazda e30 byłaby strasznie nudna, lepiej jechać bocznymi drogami. Szczerze mówiąc to nic ciekawego nie ma pod granicą, mogą za to spisać jak się jest nad Bugiem (mnie spisali). Pozatym myślisz o wschodzie - żeby jechać na Białoruś ? :D To odpada. Trzeba mieć wizę. A jak masz 14 lat to tym bardziej by był kłopot.
To co "Madi" do Łodzi jedziemy 11 ? Powrót rozumiem że też 11 ?
Tak tak, 11.11.2011 wyjazd i powrót :) trzeba będzie z rana wyjechać, bardzo rano, koło 7 nawet..
Spoko :-) a może gdzieś bliżej? np do Łowicza...no chyba że chcesz mnie cholowac na lince hehe bo mój "Herlawy Dawid" może zaniemóc :-)
Nie zaniemoże, o to się nie martw, to nie jest 500 km ;) a przez Łowicz to się wróci
No ok. To My w takim razie jesteśmy umówieni. A skąd dokładnie wyjazd? Ktoś chetny jeszcze do przejażdzki ?
Cała grupa jedzie ;) Nie no jeszcze Roomcajz się wpisywał i ktoś pewnie jeszcze dołączy.
No to super. To o 7 rano w takim razie, tylko w którym miejscu dokładnie?