Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jechać z jednego dużego miasta do drugiego równie dużego to raczej nie w moim stylu. Wolę raczej tzw. ucieczkę z miasta w tereny mało zurbanizowane.
I powiem wam jeszcze jedno "DYCHUL - jest najlepszym wkładaczem , wpychaczem , wsadzaczem uszczelniaczy jakiego widziałem w akcji :-)
Akcja - " olejowym wyciekom mówimy stop " - zakończona sukcesem !
Dziękuję wam panowie za pomoc .

Witka ludzie z Mazowieckiej.
Filmik z ostatniego spotu ŚGM:

https://www.youtube.com/watch?v=b6WITTwT7J4

Wpadajcie do nas na forum - specjalna grupa dla Was - Przyjaciele Grupy.

http://www.lonelywolves.cba.pl/index.php

Pozdrawiam

widac , że jesteście SUPER GRUPĄ !!! pozdrawiam, naprawdę widać tą siłę i moc , pozdrawiamy z Mazowsza :)

Padalec napisał:

Jechać z jednego dużego miasta do drugiego równie dużego to raczej nie w moim stylu. Wolę raczej tzw. ucieczkę z miasta w tereny mało zurbanizowane.

popieram wywód w całej rozciągłości

ArtekToros napisał:

widac , że jesteście SUPER GRUPĄ !!! pozdrawiam, naprawdę widać tą siłę i moc , pozdrawiamy z Mazowsza :)

Witam. Zgadzam się na 100%. Wodzu, jesteście super grupą. Pozdrawiam.

Śląska-no to JEST G R U P A!!!!!!!!Spoty,wycieczki,grille i ogniska po paręnaście osób!A nie jakieś nie wiadomo co co zwą Mazowiecką,po prostu żenada!Zero możliwość praktycznie umówienia czegoś wspólnie konkretnie bo każdy szlachcic i szlachcianka chce czego innego i nie potrafi się troszeczkę nagiąć do innych jak już kilka osób ma czas wolny w tym samym momencie,oraz nie ma innych obowiązków by ta GRUPA miała ręce i nogi.Zresztą w ogóle k....a bez komentarza!Nigdy nie nazwę tego czegoś już GRUPĄ,chyba że WIELE by się zmieniło na +.A w to nie wierzę z takimi członkami i podejściem do wspólnej jazdy......:(((

Oooocho - HUGO też pisał w podobnym tonie przed swoim "zawieszeniem" !
Robertonos - jak byś miał się "zawiesić" to daj znać bo Twoja "plandeka" jest u mnie - trza się umówić na małe spotkanko :-)
A tak bardziej poważnie :
Powoli zbliża się termin wyjazdu do chłopaków ze Śląska i wspólnej jazdy do Ostrawy , proszę bardzo "wpisywać się" na listę , wszelkie uwagi i propozycję w tym temacie a MADIEGO bardzo proszę o wstawienie mapy dojazdu na Śląsk
Trzeba ustalić parę spraw i to nie na przysłowiową "ostatnią chwilę"

Padalcze, Izdebski - tak wyszło, że jutro jestem zmuszony do jeżdzenia samochodem. Nie wiem też ile mam roboty. Może mało, a może trafi się więcej. U mnie to loteria. A wy pewnie też rano wyjeżdzacie więc się nie załapię z Wami do Lublina.

Napisałem kilka słów w "co słychać"

Padalec co do Ostrawy to piszmy w tamtym temacie.

Więc rozwiązujemy Grupę Mazowiecką i zamykamy temat?

Zacznijmy od tego, że mazowiecka nigdy nie była związana jak śląska. Oni mają formularze, jest prezes, zastępca i skarbnik. U nas jest hulaj dusza piekła nie ma. Mnie to już po prostu wkurza że wszystkim (z wyjątkami) nie pasuje obecny stan grupy a jednocześnie nikt nic nie zrobi żeby było lepiej.

Dziękuje kolegom za rekomendacje jako wpychacza, wsadzacza i nie wiem co jeszcze.
Tak jak już wspomniałem umówimy się celem usunięcia wycieków w Virago.
Padalczyku zgadzam się z Tobą, że Lublin jest duży i zurbanizowany. Znając Madiego umiejętności w wyznaczaniu trasy to byłaby bardzo ciekawa. Ponadto mimo powyższego Lublin jest bardzo urokliwy i klimatyczny i warto tam pojawić się. Majdanek jest także takim miejscem, które każdy Polak powinien nawet kilka razy w życiu odwiedzić. Uważam, że pomysł z Lublinem jest trafiony, tyle że jutro pracuje i lipa.
W nawiązaniu do sposobu funkcjonowania grupy jest mi przykro, że nie jestem w stanie więcej czasu jej poświęcać. Także nie mam talentów organizatorskich i takiej siły przebicia. Ze swojej strony nie zamierzam niczego zmieniać w swoim postępowaniu. Piszę, udzielam się, spotykam tyle ile mogę.

madi napisał:

Napisałem kilka słów w \"co słychać\"
Padalec co do Ostrawy to piszmy w tamtym temacie.

dobra tam się będę udzielał ;-)

Dychul - zgadzam się co do "Piszę, udzielam się, spotykam tyle ile mogę. " - ja mam tak samo :-) CO do zamykania naszej Grupy..... to raczej chyba niezbyt przemyślane....

Artek Ty kombinuj wolne na Ostrawe :)

I jak zwykle Lublin nie wyszedł - Madi się wypiął wczoraj bo coś...

Jak tu z wami się dogadać jak Wy zawsze nie możecie bo coś tam zawsze macie...

30 sierpnia 2013 roku (jutro) jadę do Jeruzala (a tak aby się przejechać), kto chce ten dołącza. Czekam od 10:00 do 10:15 na przystanku Bronowska, na wale miedzeszyńskim w stronę wylotówki na Puławy.

heh JERUZAL --- POJECHAŁBYM -- ALE "ZAWSZE COŚ" Ludzie w piątek o 10 -- PRACUJĄ !!! :))))) mimo szczerych chęci nie ma szans -- udanej wycieczki

madi napisał:

Artek Ty kombinuj wolne na Ostrawe :)

kombinujem Panie , kombinujem ,,,, jak możem :)

ArtekToros napisał:

heh JERUZAL --- POJECHAŁBYM -- ALE "ZAWSZE COŚ" Ludzie w piątek o 10 -- PRACUJĄ !!! :))))) mimo szczerych chęci nie ma szans -- udanej wycieczki

Artku
nic dodał nic ujął, my niestety MUSIMY pracować, za parę lat i pozostałych to czeka - wtedy zrozumieją jak to jest. Bo niestety "Życie życiem, realność realnością, ale gdy raz wdepniesz w jakąś bajkę, to twój świat będzie nią śmierdział, aż zdechniesz". i na lepsze jakoś się nie zanosi, ale w weckend ..., można by coś pomyśleć.

dlatego niech Ci co nie pracują to niech jeszcze jeżdżą i oddają się innym pasjom ... póki mogą robić to w sposób nieograniczony...