Madi nie śpisz jeszcze ?Sobota nie bo praca,a masz inny pomysł na niedzielę niż mój Janowiec ?
ja pracuję cały weekend więc odpadam, tylko jutro mogę lub po weekendzie.
dychul napisał:
W sobotę niestety pracuje przez cały dzień. Wolna niedziela i poniedziałek. Tak więc nie pojadę żegnać uczestników Rajdu Katyńskiego, a także nie spotkam się z Wami. Jaka ta nasza Warszafka malutka. Dziś widziałem Padalczyka jak ciął Jerozolimskimi w kierunku Pruszkowa. Chyba zapomniał się że tam jest ograniczenie do 70 km/h. Zrobił taki podmuch wiatru, że aż zabujało mojego 3 osiowego MANa TGA załadowanego 16 ton na paletach. :)
- Szyderca :-)
A ja myślałem, że w sobotę i niedzielę będę miał czas dla Was na jakąś wycieczkę. Żona namawiała szwagra zeby na wyjazd do teściowej zabrał moją córkę. On nie chce, bo mu nie pasuje, bo nie ten, bo to dziecko go pogryzie i takie tam... Ech...
Szkoda, że dopiero dzieci od siedmiu lat można zabierać na skuter. Na rower można i małe, a tu niestety...
Padalczyku sorki, że to tak zabrzmiało. Chciałem w ten sposób podkreślić, że dość sprytnie i szybko pędziłeś swoją "Śrebrno Strzało".Padalec napisał:
dychul napisał:
Dziś jechałem przez Radom. Na niebie trenowały samoloty przed jutrzejszymi pokazami lotniczymi. Z całą pewnością jutro będę miał problemy w przejechaniu przez to miasto.
Macie jakieś może propozycje na niedziele?
Kisiu spokojnie jeszcze pośmigamy i pośmiejemy się. Zobaczysz jak szybko córcia Wam wyrośnie.
dychul napisał:
Padalec napisał:
Padalczyku sorki, że to tak zabrzmiało. Chciałem w ten sposób podkreślić, że dość sprytnie i szybko pędziłeś swoją "Śrebrno Strzało".
Dziś jechałem przez Radom. Na niebie trenowały samoloty przed jutrzejszymi pokazami lotniczymi. Z całą pewnością jutro będę miał problemy w przejechaniu przez to miasto.
Macie jakieś może propozycje na niedziele?
Kisiu spokojnie jeszcze pośmigamy i pośmiejemy się. Zobaczysz jak szybko córcia Wam wyrośnie.
Duchulu ups troche głupio tak wołać a byłeś li TY w onym Janowcu bo Ja kiedyś z harcerzami byłem i teraz może zobacze ponownie zależy od pogody
DYCHUL - za nic nie przepraszaj , uśmiałem się do łez czytając o zabujaniu 16-sto tonowej ciężarówki a już insynuacje o przekraczaniu 70 km/h - normalnie poczułem się takim raiderem że hej :-)))
szczepanj23 napisał:
Duchulu ups troche głupio tak wołać a byłeś li TY w onym Janowcu bo Ja kiedyś z harcerzami byłem i teraz może zobacze ponownie zależy od pogody
Tak byłem. To chyba była nasza druga wycieczka. Byłem tam z Madim, Roomcajzem, Arturem z Otwocka, Degename. Janowiec i Kazimierz jest przyjemny. W Janowcu przeraziły nas ceny wstępu do ruin tego zamku. Szczepanie dla mnie jest zbyt krótki okres czasu abym tam spowrotem jechał.
Kisiu1981 napisał:
Szkoda, że dopiero dzieci od siedmiu lat można zabierać na skuter. Na rower można i małe, a tu niestety...
Kisiu - mój jeździł ze mną od 5 roku życia. To nieprawda że nie można przewozić dzieci poniżej 7 lat - jest tylko przepis że motorower oraz motocykl przewożący pasażera który nie ukończył 7 lat nie może jechać szybciej niż 40km/h. Jest to w artykule 20 punkt 6 podpunkt 3. W dziale o prędkości dopuszczalnej. Tak więc kupuj kask dziecku i sadzaj przed sobą. Mój syn który teraz skończył 7 lat jest zawsze chętny na przejażdżkę.
są jeszcze specjalne foteliki dla dzieci - koszt spory ale dziecko najważniejsze
Właśnie - mogę i kupić fotelik. Ciekawe jak to wygląda. A jak Nisia mogłaby się trzymać? Bo z tym może być problem. Cy musiałbym ją jakoś przypiąć do siebie? Tylko czy byście chcieli jeździć ze mną 40 km/h? Odebrałbym Wam przyjemność z jazdy?
Dychul - gdybym był szydercą zaproponowałbym latający dywan, bo on w korkach nie stoi ale serio to nie mam pojęcia jak przejechać przez radom. Byłem tam może ze trzy razy w życiu i to na samym początku.
Witam. Nie wiem Kisiu czy pamiętasz mnie - spotkaliśmy kiedyś na Spalonej Polanie. Mam takiż samy problem - chcę żeby mój synek jezdził ze mną (ma 6 lat). Kask, fotelik - to wszystko jest ok. Ale nie jestem pewna że gotowa wziąć taką odpowiedzialność na siebie. Przecież to jest mało dziecko. Z drugiej strony jeździ ze mną на samochodzie z 3 miesięcy. I nie było z tym żadych problemów. Ale motor to nie jest samochód. Bardzo ciężka to jest decyzja czy wozić z sobą dziecko na motorze.Kisiu1981 napisał:
Właśnie - mogę i kupić Dychul - gdybym był szydercą zaproponowałbym latający dywan, bo on w korkach nie stoi ale serio to nie mam pojęcia jak przejechać przez radom. Byłem tam może ze trzy razy w życiu i to na samym początku.
Padalec,
dziękujemy razem z Rasty 13 za towarzystwo w starcie XIII Rajdu Katyńskiego,
paczka z fotkami z imprezy już na serwerze, można ją pobrać z mojej stronki.
http://www.adastra13.com.pl/download.html
START XIII Rajdu Katyńskiego
bezpośredni link do pliku:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/start_XIII_Rajdu.zip
To ja dziękuje za możliwość "przewietrzenia" - CAMARO :-)
pogoda super a ja musiałem w robocie kiblować :(
Padalec napisał:
To ja dziękuje za możliwość "przewietrzenia" - CAMARO :-)
Jakby co zanim Twój będzie sprawny na tip-top w razie potrzeby Camaro masz do dyspozycji
A co się stało z Symem ?
madi napisał:
A co się stało z Symem ?
sopko - do zrobienia , nic strasznego
Łożysko na wale poszło. Padalcze - trzeba było kupić chińczyka 2T jak ja:-) Na pewno by się nie psuł:-D
Walentyno, oczywiście, że Ciebie pamiętam! Jakżeby nie? Ja mógłbym wziać Ninisię ale myślę jak...