Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Właśnie wróciłem z roboty. Leje. Oczywiście nie wziąłem kurtki bo wczoraj nie padało. Muszę kupić buty motocyklowe bo po 5 km moje są całe mokre.
Dychul - zrobię prawko, pytanie tylko kiedy... Zostały egzaminy.

Dzień dobry MADI
Tobie kawy nie proponuję , raczej kąpiel i do łóżka :-)

Dzień dobry PADALEC
Ja Tobie za to zaproponuje napisanie PW do kolegi Karbona. Pogadaj z nim o T-REXie. A do łóżka zaraz idę, tylko Heńka wypiję. ;)

Padalec napisał:

Od pewnego czasu "siedzi mi w głowie" MOTOMAGNUS T-REX taki chiński produkt ... ,

MOTOMAGNUS T-REX widziałem go i nawet kilka razy mieliśmy je w serwisie w Koniku Nowym, z powodzeniem można wsadzić tam silnik o większej pojemności tak jak do mojego Camaro.
Co do startu Rajdu Katyńskiego to jak pisałem jeżdżę na jego start co roku, ( foty z ostatniego startu http://www.adastra13.com.pl/XII_rajd.html ) zawsze jest tam przyjemna atmosfera, można spotkać nie tylko ciekawych ludzi ale o conieco ich wypytać - uzyskać wiele ciekawych informacji. No i porobić sporo fajnych fotek.

MotoMagnusa nie wiem jaki model mój brat kupił synowi kilka lat temu [ Ja wożę się z kufrem od niego] to co pamiętam nic przy nim nie robił [blokady są] a ma już kilka tysi na zegarku musiałbym popytać go o szczegóły

Róbta Panowie prawka i tyle. Wtedy czy magnus czy inny aby duży i wygodny . To co rozumiem, że spotylamy się w sobotę na zamku :) ?

ja odpadam, będę w robocie od 7-19 :( :(
co do prawka - ja muszę obowiązkowo zrobić bo motocykl mam a nie mam uprawnień...

A ja już zrobiłem! Ale nie prawko tylko mały piżeń na lewym ręku w okolicy łokcia. Na Rolnej przed Wałbrzyską zahamowałem bez wyczucia, bo chwilę wcześniej zdenerwował mnie pan, bo nie umiał ruszyc na zielonym z Wilanowskiej. Moja nerwowość mnie zgubiła ale oprócz małego piżnia na ręku nie stało się kompletnie nic. Tylko lewe lusterko dotłukło się trochę. Dobrze, że gdy poczułem uderzenie podniosłem rękę. Dupa mi uciekła i wiecie...

Wielki plus dodatni dla pana z SUV-a, który jechał za mną. Zatrzyamł się i zapytał czy wszystko w porządku, czy może mi jakoś pomóc. Stanąłem na przystanku oglądać łokieć i jeszcze raz zapytał czy ok. Nie wszyscy kierowcy samochodów są źli - jak to nam niektórzy usiłują wmówić.

Witam. Ja też nie potrafię przyjechać na Plac Zamkowy, bo jeszcze z dziećmi nie wrócimy śie z ponad morza. Ale dzieciaki to - najważniejsze! A reszta - poczeka.

bedziemy robić foty i zamiescimy aby Ci co nie moga w miarę możliwości nie wiele stracili , własnie dostałem aparat w prezencie :)

A może chce ktoś mojego GranDinka 125 cały sezon mnie nie zawiódł

szczepanj23 napisał:

A może chce ktoś mojego GranDinka 125 cały sezon mnie nie zawiódł

A co wymieniasz sprzęt na coś innego ?
Co będziesz obecnie kupował ?

Szkoda Go puścić w obce ręce bo to dobry kucyk, a mnie chodzi po głowie trochę większy bardziej wycieczkowy

W sobotę niestety pracuje przez cały dzień. Wolna niedziela i poniedziałek. Tak więc nie pojadę żegnać uczestników Rajdu Katyńskiego, a także nie spotkam się z Wami. Jaka ta nasza Warszafka malutka. Dziś widziałem Padalczyka jak ciął Jerozolimskimi w kierunku Pruszkowa. Chyba zapomniał się że tam jest ograniczenie do 70 km/h. Zrobił taki podmuch wiatru, że aż zabujało mojego 3 osiowego MANa TGA załadowanego 16 ton na paletach. :)

Witam serdecznie,
Aktualnie jestem na wyprawie maluchem z moim wspaniałym Ojczulkiem.
Zwiedzamy województwa Kujawsko-pomorskie, pomorskie. W sobotę wracam do domu, i planuje jakąś wyprawę sobie zrobić. Jeżeli z wami cicho to sam sobie pojadę - w planach Toruń.

@KISIU, Kisiu, Kisiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja uwielbiam czytać Twoje posty, nie znasz mnie bo nie jeżdżę - kiedyś miałem skuter ale już nie mam i na razie nie zanosi się bym znalazł kasę i czas -też rodzina jak u Ciebie. Lubie czytać co piszesz bo fajnie to robisz. Historie o weselu, Mlecznej i sraczce są szczególnie bliskie memu sercu. Jak jest jakiđ Twj nowz post, mowię żonie że napisałeś - a ona zawsze pyta "to ten od sraczki?" Mam nadzieję że cie nie uraziłem, nie o to chodziło. pzdr

To kto chętny w sobotę na start Rajdu Katyńskiego ?

Sobota pracująca 2-ga zmiana nijak się nie wyrobię na Katyński,niedziela zależy od pogody może Janowiec n/Wisłą musi być krótki wypad bo poniedziałek już na 4.00 do pracy

A może jutro jakiś mini-trip. (znaczy dziś bo już po 24...)
On się aż prosi by gdzieś pojechać: