Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

ŁASK - Niestety ja z przyczyn technicznych - odpadam.

adastra13 napisał:

Raven napisał:

Raven napisał:

Zamień cewki na świecach i zobacz czy problem nie wystąpi na 2 garze, może to przebicie na kablu, cewce, fajce.

Eeeech... jak się człowiek śpieszy

Dziwne jest to że jak wymienię świece na nową, to jakiś miesiąc półtora jest dobrze a później znów to samo.

To może być właśnie objaw przebicia, brak samooczyszczania świecy.

Na jutrzejszy wyjazd - ja pass !(niestety zaraz do pracy jadę a schodzę jutro rano)

Witam Szanowną Mazowiecką. Wszelkie pytania dotyczące wyjazdu na Ostrava NAto Day proszę zadawać w tym temacie :)

http://www.lonelywolves.cba.pl/viewtopic.php?f=4&t=9&start=10

Zapraszam.

p,s, wszelkie dyskusje z ŚGM proszę prowadzić w w/w temacie..

szkoda , że nie możecie jechać - pipa - lipa :-(

ArtekToros napisał:

szkoda , że nie możecie jechać - pipa - lipa :-(

Przykro mi Artku, ale nie do końca sprawnym sprzętem nie wybiorę się w dalszą podróż, choć w Konstantynowie wujek stary motocyklista możne by coś wymyślił ale nie bardzo chcę ryzykować jazdy. Dodatkowo obiecałem Robertonosowi pomoc w naprawie jego Yamahy, on na tym sprzęcie pracuje więc trza go zrobić.

a ja pozdrawiam z Łeby. Siedze w namiocie na polu namiotowym, wzialem tableta a tu jest wifi wiec moge wejsc na forum. Pogoda ok choc mogloby byc troche cieplej. Router ma przebieg ponad 10 000 km. Zaraz idziemy z Karbonem na plaze. :-)

Witam. Jutro wracam do Wawy razem z dziećmi. A w niedziele w trójkę (ja,córeczka i synek) jedziemy do Władysławowo. Lato. Może jeszcze będzie ciepło. Bardzo, bardzo chcę nad morze. Może ktoś też w ten czas się szykuje w ten stronę?

Ktoś wspominał o kebabie w Otwocku. Gdzie on dokładnie się znajduje?

MADI - a kiedy wracacie z KARBONEM ??? i jaką trasą ???
Przez Warszawę to pewnie nie za bardzo ???
A mam chęć poznać człowieka ( tym bardziej że t-rex siedzi mi w głowie).
Daj znać to może spotkanko gdzieś w Polsce, po trasie. ???

Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days, 21-22.09.2013

Jutro po godzinie 19 zapodam aktualizację tematu - godzinę zbiórki, trasę itp.

http://www.lonelywolves.cba.pl/viewtopic.php?f=4&p=350#p350

Mazowiecka też będzie miała info w temacie w/w :)

Jeśli chodziło o kebab king na Karczewskiej to odradzam,ochyda.

Bo Kebab King to w ogóle jest nic smacznego,czy tam czy gdzie indziej...najlepszy Kebab w Wawie jest i tak na Maltańskiej i tyle.Marku ,Basiu wielkie i serdeczne dziękuję za dziś ;) i za dużą pomoc...miło się konwersowało i pozdrawiam Was.Jutro od południa pływam w pięknych i czystych jeziorach Podlaskich :)

Robertonos napisał:

Jutro od południa pływam w pięknych i czystych jeziorach Podlaskich :)

Robertonos - spokojnej podróży , "zamelduj się" jak dojedziesz a następnie jak już wrócisz.

Dziękować WODZU !
Będziemy na bieżąco śledzić.
HUGO - weż się za cylinder a nie po kebabach jezdzisz :-)

W sobotę i niedzielę mam wreszcie wolne i chętnie mogę pojechać gdzieś.
Maru zobacz czy świece masz zgodne z Haynes'em. Ja miałem o numer większe i to samo działo się.
Madi gratuluję przebiegu i morza. Wysyłam Wam dużo ciepła i słońca. Ja natomiast wybieram się do pracy. Warszawa Radom Kielce Radom Warszawa.

Ja mam do Was trochę km więc pomykam sam,wczoraj(czwartek) byłem na szańcu Hubala,widziałem żubra w Spale oraz bunkier w Konewce i drugi bliźniaczy w Jeleniu.Później przez Tomaszów trasą S-8 do Mszczonowa przeskok na drogę 50-siątkę przez Niepokalanów w okolicę Błonia do siostry i powrót do Białobrzegów.Razem 311 km wyjazd był ok 10.00 wróciłem 20.15 syty wrażeń turystycznych i motocyklowych L w G

Szczepan , we czwartek trza było ze mna jechac na Łask i tą Konewkę i Hubala , tak jak delikatnie sugerowałem wcześniej :)))) , szkoda.
Fajnie , że wyrwałeś się z puszki i pojeździłeś jak Człowiek :)
Ja sobota i niedziela - odpadam z jazdą - chyba żę jak mi co odwali to do stalowej woli polece w sobotę wieczór do rodzinki na niedzielę :)

patrząc z mojej strony Łask jest za Łodzią a Ja pomykałem z tej mojej bliższej strony ps.do Stalowej Woli to Ci chyba przez Białobrzegi popadnie jechać?

mozna ciąć na Radom a potem na opatów
ale ja jeżdzę drogą 79 przez kozienice, lipsko , sandomierz ,, droga malownicza mniejszy ruch i dobry asfalt , bo juz prawie wszystko porobili .