Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jolusia napisał:

Dzięki Dzokej za filmik,niech każdy zobaczy jak się ludziska w Sielpi bawią i niech zazdraszczają:)

Z Hugo nagrywaliście coś jakem żeżmy wyjeżdżali ? :) Jak macie to zapodajcie.

Pozdrowienia :) Dla pozytywnie zakręconych ludzi z Mazowieckiej :)

Nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie :)

Witojcie pod Łodziąale od mojej strony k/Spały jest pomnik mjra Hubala co Wy na To.Widział to któryś z Was ?

Ja chyba sam się wezme za wymianę tego cylka.

HugoBoss napisał:

Ja chyba sam się wezme za wymianę tego cylka.

Paweł a kiedy chcesz go wymieniać ? Czy masz wszystkie potrzebne narzędzia ?

Witajcie. Na niedzielę jestem dostępny motor zatankowany i nic w planach. Świder chyba odpada z powodu skończenia się upałów. Można zahaczyć o \\\"Uć\\\" i pomnik majora Hubala.
Nie proponuję swojej pomocy Hugowi przy wymianie cylindra, gdyż nie mam doświadczenia i wiedzy dotyczącej 4t. Paweł może wejdź w osobisty kontakt z Michałemk001 Wszystkie sprzęty przy których do tej pory grzebałem to były 2t. Jeśli mielibyśmy jechać gdzieś dalej i autostradą ja ze swojej strony proponuję Padalcowi jazdę na plecaczka.

Dychul Hugo ma Kymco Vitality 50 2T.
Ja jutro też mogę jechać byleby nie padało za dużo. I jazda autostradą odpada. :)

Nie wiem czym sugerowałem się że Vitalka to 4t. Może Madiego sprzętem i Izdebskiego. Fajnie że Madi również masz jutro dzień wolny. Widząc pogodę za oknem nie mam pomysłu na jutro. Jedno jest pewne, że fajnie byłoby gdzieś podjechać i spotkać się i gdzieś niedaleko podjechać. Teraz idę spać koło 8 zobaczę co słychać na forum.

Sie ma, ja przed chwila wrócilem z urlopu , umęczyłem się dziś jakoś jazdą potwornie ... rówież patrząc na zmiane pogody : z lata na jesień - pomysły na jutro mi opadły ,,,,, ale nie tracę nadziei

Panowie konkretnie proszę.
Sobota , godz. 21.00 a tu nic nie wiadomo.

Padalec, to Mazowiecka, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że tu się każdy na ostatnią chwilę umawia? ;)

Ja do Hubala mogę i na tygodniu jeszcze mam urlop

madi napisał:

Padalec, to Mazowiecka, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że tu się każdy na ostatnią chwilę umawia? ;)

Pracuję nad tym , ale ciężko mi to idzie :-)
a ty na Litwę chyba miałeś jechać ???

miałem, ale w taką pogodę jak dziś była to odpuściłem ;)

W przyszłym roku Litwa,Łotwa,Estonia (był taki plan w Zambrowie ,przy ognisku po paru "łomżach") a w tym roku Czechy - Ostrawa nie zapomnij !
Mam propozycję jutro do roboty - za podwójną stawkę iść więc tak nerwowo dopytuję co robimy jutro .

Ja z Basią jak na razie nie mamy skonkretyzowanych planów.

Pogoda łaskawa. Z rana fajne orzeźwiające powietrze. No to co robimy? Jedziemy nad Świder. Gdzie i kiedy spotykamy się?

????? KOMPLETNA CISZA !!!,
Dychul
wygląda na to że zostaliśmy sami, wiec co robimy ?

Panowie - sorki - dopiero sie włączyłem , plany się popieprzyły , po powrocie nie idzie sie ogarnąć ,, ja odpadam - nie wyrobie się. Korzystajcie póki pogoda łaskawa, jak napisał kolega Wojtek.

nie mam już bladego pojęcia.
Madi i Padalec także mieli wolną niedzielę i wyrażali chęć na przejażdżkę. Jak nie piję od lat to chyba walnę lufę i będę miał już niedzielę zagospodarowaną.