Gorąco jest wszędzie
Dzisiaj termometr na moim wyświetlaczu komputera ww skuterze o 15.00 pokazywał 41 stopni C.Masakra po prostu była.Jeszcze jechać to jechać o.k ale na światłach postać dłuższych to już była męczarnia!
PADALEC,
jakby co to znalazłem sprężyny do sprzęgła 2 szt. jedna normalna 2-ga mocniejsza tzw. sportowa (nówki) mozemy w sobotę pomajstrować jeśli masz ochotę
kto ma ochotę w następny tydzień pod koniec ... piątek -sobota bujnąć się ze mną pod Łódź w okolicę Łasku ?
ArtekToros napisał:
kto ma ochotę w następny tydzień pod koniec ... piątek -sobota bujnąć się ze mną pod Łódź w okolicę Łasku ?
Artek, masz tam coś konkretnego do załatwienia czy tylko tak sobie smigasz, ja w pobliżu (w Konstantynowie) mam rodzinę.
Mam konkretny cel jak co roku w sierpniu odwiedzić grób mojej Babci. Posprzątać itd.
Kto jutro przyjechał by do Grójca i pomógł mi wymienić cylek na 70cm?
HugoBoss napisał:
Kto jutro przyjechał by do Grójca i pomógł mi wymienić cylek na 70cm?
- HUGO a ta wymiana cylindra to bardzo "gardłowa" ???
Może w następną sobotę ??? Ja bym podjechał - co prawda nie znam się za bardzo , ale podawałbym narzędzia , przynosił zimne napoje , ocierał pot z czoła i takie tam :-)))
KISIA można by zwerbować - już raz wymieniał a IZDEBSKI to na 100% by pojechał - on lubi takie grzebanie (każde grzebanie) :-) MADI - wróci.
Marku - okazało się że jutro to jeszcze do roboty muszę iść - normalnie zaczyna mi brakować czasu , doba robi się za krótka . Zostaje Niedziela jedziemy nad Świder ??? bo jak nie to możemy pogrzebać (nie ukrywam że czekam co napisze główny prowodyr tego pomysłu - DYCHUL)
No raczej jutro bym chciał.
ArtekToros napisał:
A przewidywane są jakieś atrakcyjne atrakcje ???
No weż HUGO - dawno nie byłem w Grójcu (ostatnio jakieś 3 lat temu)
Padalec napisał:
ArtekToros napisał:
kto ma ochotę w następny tydzień pod koniec ... piątek -sobota bujnąć się ze mną pod Łódź w okolicę Łasku ?A przewidywane są jakieś atrakcyjne atrakcje ???
No weż HUGO - dawno nie byłem w Grójcu (ostatnio jakieś 3 lat temu)
upssss pomyliłem się.
Witam.
Panie i Panowie - mały filmik z Sielpi - autorstwa Dżokeja:
http://www.youtube.com/watch?v=hXLQFjXZKCc
Padalec napisał:
Marku - okazało się że jutro to jeszcze do roboty muszę iść - normalnie zaczyna mi brakować czasu , doba robi się za krótka . Zostaje Niedziela jedziemy nad Świder ??? bo jak nie to możemy pogrzebać (nie ukrywam że czekam co napisze główny prowodyr tego pomysłu - DYCHUL)
PADALEC jakby co ja się postaram dostosować
WODZU napisał:
Witam.
Taki dobry, fajny filmik. Dzienki, Dzokej.
WODZU napisał:
Witam.
Filmik dobry . Podziękowania dla Dżokeja za montaż i wstawienie na Y.T. A niech ludziska wiedzą że można !!!
Dychul chyba w trasie - trzeba poczekać
Jeśli chodzi o atrakcyjne atrakcję , można by było o samą Łódź zahaczyć :) to co - może w trójkę - Padalec i Adastra:) ? ....i moze inni ????
przemoczyło nas jak diabli, lało tak że na parę metrów nic nie było widać , ciekawe czy skóry wyschną do jutra
Ja ledwo do domu dojechałem i lunęło.
Dzięki Dzokej za filmik,niech każdy zobaczy jak się ludziska w Sielpi bawią i niech zazdraszczają:)