Teraz będę się całą noc zastanawiać, jak ja to wszystko zapakuję na mojego fernando. Mam nadzieję, że bardzo się wam nie będzie śpieszyło, bo choć będę się starał popędzać mojego classica, to jednak to tylko 50ccm.
Robertonos napisał:
Tak jest Adastra dobrze pisze Kisiu dawaj chodzi z nami jutro do Sielpi no ;)! Emilos dawaj dołączaj do nas jutro.Dzwoń jak chcesz do mnie-tel. w profilu-rano to się ustawimy gdzie i o której.
DAWAĆ dotłaczać - zapraszamy.
i nie spóźniać się proszę
Tak jest jak Adastra pisze- Kisiu proszę Cię pojedzi też no.Samochód i dziecko nie zając nie ucieknie.Zobaczysz będzie miło i fajnie w Sielpi ;) DO BARTOLINIEGO:o rzesz k....a Twoja mać nie pojedziesz to jesteś dupa i tyle! Emilos mam nadzieję że się widzimy po trasie,zadzwoń jeszcze co do miejsca gdzie będziesz dołączał do nas.Jeszcze parę godzin i wio na Sielpię!!! ;) :)
KISIU - Dokładnie jak koledzy piszą zrób sobie dwudniowe wakacje. Zapier... cały boży rok - należy Ci się !
EMILOS - co za miła niespodzianka ! Że jedziesz , na pewno nie będziemy gonić bo innym (np. mnie) też kucyków brakuje :-)
Do zobaczenia o 17.00 na Mokotowie a wieczorkiem z JOLUSIĄ , HUGIEM , MADIM i chłopakami z Śląska w Sielpi :-)
Panowie, ja wracam z Nysy w niedzielę o 3-4 rano wyjazd, i tak się zastanawiam czy może była by okazja spotkać się na godzinkę, dwie(?) gdzieś przy/w Sielpi i pogadać sobie, również spotkać załogę Ślązacką.
Tylko pytanie czy chcecie, oraz jak możecie (głównie prośba do Madiego - robi dobre trasy), aby zrobić dla mnie trasę przebiegającą przez te wasze rejony. Bo jak nie to ja do Warszawy wrócę trasą Madiego, tylko, że drugą stroną ulic.
Kisiu Ja nawet nie wiem jakie rolki mam ,a jakie miałbym kupić żeby speed było większe.Niektórym to dobrze już jadą Ja jeszcze jedną nockę tyram .A apropo Sielpi to kto Mi został do towarzystwa i na kogo mam czekać w Odrzywole ?
wiadomość dla Emilosa w profilu jest niepełny nr. tel brak ostatniej cyfry
Padalec jak tam ruszasz do nas ?
EMILOS
jak będziemy mieli ruszać - zadzwonię do Ciebie
No to czekam na walizkach :)
Już jesteśmy z Rasty 13 w domciu.
Serdeczne dzięki dla wszystkich za wspaniałą wycieczkę
i jeszcze wspanialsze spotkanie z Grupą Ślaską - wspaniali ludzie
Było to Nasze pierwsze i mam nadzieją że nie ostatnie spotkanie.
gdy pościągam z aparatu Fotki to jak zwykle spakowane wsadzę na serwer
i podam link do ściągnięcia, teraz tylko jeszcze z Jejmość Jędzą na myjkę
i odpoczynek
Jeszcze raz dzięki dla Ślązaków za spotkanko - integracja była że hej
Skoro wszyscy już w domu, a wakacje jeszcze trwają, pytanie: Gdzie najbliższa wycieczka? :) Może za tydzień? Tylko gdzie?
Wakacje wakacjami ale do roboty co niektórzy chodzić muszą ;) ja mam następny weekend zajęty niestety.
adastra13 napisał:
i odpoczynek
Jeszcze raz dzięki dla Ślązaków za spotkanko - integracja była że hej
super że już dotarliście , my również wam dziękujemy za wspaniały i udany spot - oby więcej takich a ci co nie jechali niech żałują bo jest czego
Pozdrówka dla Mazowieckiej Hej .
Również dziękuję za wspaniałe spotkanie i do następnego razu Pozdrawiam wszystkich i lewa bracia i siostry :)
Mario1 napisał:
adastra13 napisał:
i odpoczynek
Jeszcze raz dzięki dla Ślązaków za spotkanko - integracja była że hejsuper że już dotarliście , my również wam dziękujemy za wspaniały i udany spot - oby więcej takich a ci co nie jechali niech żałują bo jest czego
Pozdrówka dla Mazowieckiej Hej .
Wy byliście w Sielpi, ja byłem w Czechach :) Chciałem być w dwóch miejscach na raz, ale babcia mieszkająca w Nysie, oraz wypad do Czech przeważyło.
Wielkie Podziękowania dla Jolusi i Hugo za perfekcyjne przygotowanie spotkania. Ognisko było wielkie. Sięgało ze 4 metry ale spaliliśmy tylko 1 metr drzewa i nic więcej :)
Szczepanj23 - LWS było wypaśne i miało moc :) Dzięki
Izdebski. Zrobiłeś kawał dobrej roboty. Pokazałeś, że można. Wyrażam dla Ciebie słowa uznania. Szkoda, że nie było Ciebie z nami w Sielpi. Spotkanie było bardzo pozytywne. Mi pozwoliło poznać Wspaniałych ludzi z Grupy Śląskiej i naszej Mazowieckiej, których do tej pory nie miałem przyjemności poznać. Izdebski widząc twój ogromny zapał do jeżdżenia, mam nadzieję, że spotkamy się przy okazji jakiejś wycieczki.
SERDECZNE DZIĘKI WAM WSZYSTKIM za wspaniałą wycieczkę , dziękuję Sląskiej i Mazowieckiej Grupie za wspaniale spędzony czas i za spotkanie oraz za to że miałem zaszczyt poznac wspaniałych ludzi !! lewa w górę ! :) pozdrówka
ja również Wszystkim dziękuje