Izdebski użyje znanego skrótu PKP co w wolnym tłumaczeniu znaczy pięknie kurde pięknie. Przypominają mi się wycieczki MZ 250 po kraju i za jego granice. To było w czasach gdy ledwo znieśli tzw zaproszenia i mogliśmy jeździć do krajów demokracji ludowej. Super że podjąłeś ryzyko i stawiasz sobie kolejne zdrowe cele i je osiągasz. Korzystaj i wracaj chłopie cały i zdrowy.
grunt to chciec , mieć zapał mieć czas i odwagę i odrobine szczęścia !!! gratuluje wycieczki pozdrawiam - przypomniałem sobie "młode" lata :)
Fajnie, Izdebski. Elegancka wycieczka. Obyś dojechał z powrotem.
Ja zmieniłem dziś świecę, pasek i rolki. Skuter rusza z odrobinę niższych obrotów. Nie ma już efektu "rwania asfaltu". Praca silnika jakby wyciszyła się i stał się jakiś łagodniejszy i teraz jest to Inca "Easy" Street...
KISIU
ty nie pisz o świeczkach tylko szykuj się do SIELPI,
Rasty13 stwierdziła ze MASZ BYĆ z nami,
HugoBoss napisał:
Gdzie kupić w Wawie kaski Naxa i LS2?
Łopuszańska 32.
HugoBoss napisał:
Gdzie kupić w Wawie kaski Naxa i LS2?
Co prawda krótko czynne, ale bliżej z Grójca
http://www.skuterypiaseczno.pl/?kaski-i-akcesoria,8
Kisiu czym Ty pomykasz ?bo Ja u swojego GranDinka 125 planuję zmiane rolek na szybsze i w warsztacie właśnie mi je zamówili.Nie jestem ;techniczny;i nie zrobię tego sam.
Byliśmy z Hugo i Jolą w sklepie, do którego linka dał Raven (dzięki!). Kupiliśmy nowe kaski. Hugo i Jola sami się pochwalą swoimi. Ja kupiłem LS2 FF370 EASY czarny mat:
.
Kupiłem też zębatkę 14z.
Ja się odmeldowuję, jadę do Grójca a potem z Hugo i Jolusią do Sielpi. Tak więc do zobaczenia jutro :) Jak ktoś nie ma to mój nr. jest w profilu. Do zobaczenia jutro i pojutrze (Dychul, Artur, Szczepanj)
ciekaw jestem ile kosztował ...nawet fajny Ja mam bezszczękowy tej firmy i tez jestem zadowolony ale myślę powoli o czymś takim jest bezpieczniejszy i lepszy
za oknem robi się coraz cieplej i słoneczniej ,.... ahhhh jak będzie fajnie w sielpi :)
Madi, uważaj przy chowaniu kasku na górne wloty powietrza, lubią się wyłamywać. O ile pamiętam to do tego kasku można dokupić pinlock, bardzo się przydaje jesienią:)
Ech, cieżka sprawa... To jest tak => jeśli samochód zostanie zrobiony na weekend to muszę w niedzielę po niego jechać i przy okazji zabrać dziecko i nowego lokatora. A jesli nie będzie zrobiony to nie jadę tylko teoretycznie będę miał możliwość pojechać z wami do Sielpii. Tyle, że szwagier nie wie czy będzie ten przegub naprawiony czy nie, nie chce mu się zadzwonić, mówi, że później. Potem nagle się okaże, że muszę jechać i takie tam... Mam już dość tej sytuacji i tego cholernego Suzuki, które pustoszy nasze kieszenie i staje się przedmiotem sporów między nami. Najbardziej się wkurzę gdy będzie mowa, że muszę jechać, a w sobotę mi powie, że jednak nie i mnie wtedy chyba szlag jasny trafi. A z tym człowiekiem jest to jak najbardziej realne.
Kisiu , popsuj samochód do reszty i "zmień" sytuację :) i podaruj sobie te dwa dni "luksusu"
No i postanowione. Jadę do Sielpi. Pytanie tylko do kogo i gdzie mogę się podłączyć swoim piździkiem jutro lub w sobotę? W kupie będzie raźniej, a i trafić łatwiej :)
Emilos dajesz! Jutro się spotykamy i integrujemy, hehe.
szczepanj23 napisał:
Kisiu czym Ty pomykasz ?bo Ja u swojego GranDinka 125 planuję zmiane rolek na szybsze i w warsztacie właśnie mi je zamówili.Nie jestem ;techniczny;i nie zrobię tego sam.
Szczepan, jak chcesz to ci pomogę. Będziemy tylko musieli podjechać do kogoś z kluczem pneumatycznym. Ja jeżdze Inką street 50 2T. Taki Quantum tylko niebieski i dużo tańszy, a w gruncie rzeczy to samo.
Wiadomość z oststniej chwili: w Suzuki urwało się coś jeszcze. Będą tego szukać i samochód być może będzie gotowy na weekend ale nie jest to pewne. Skąd ja to znam... Najchętniej spaliłbym go albo zepchnął w przepaść. Ale już się tyle w niego zainwestowało, że by kupił drugi taki i jeszcze zostałoby na rejestrację i ubezpieczenie. I skrzynię browara na pocieszenie...
Emilos dawaj jutro do nas,my właśnie pijemy wódeczkę w Sielpi :) Skontaktuj sie z adastra lub Padalcem i z nimi przyjedz jutro.
emilos napisał:
No i postanowione. Jadę do Sielpi. Pytanie tylko do kogo i gdzie mogę się podłączyć swoim piździkiem jutro lub w sobotę? W kupie będzie raźniej, a i trafić łatwiej :)
EMILOS,
dawaj z nami
my : Rasty13, adastra13, Robertonos, Walentyna, Padalec,
jutro wyjeżdżamy około 17;30-18;oo zbiórka pod moim blokiem ul. J. Gagarina 25 (wjazd od ul. Górskiej)w godz. 17;15 - 17;30
dokładniejsze dane z dodatkowymi nr-ami tel dla Ciebie i Kisia przesłałem Wam na wasze prywatne poczty.
KISIU nie zastanawiaj się dawaj z nami !
Tak jest Adastra dobrze pisze Kisiu dawaj chodzi z nami jutro do Sielpi no ;)! Emilos dawaj dołączaj do nas jutro.Dzwoń jak chcesz do mnie-tel. w profilu-rano to się ustawimy gdzie i o której.