Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Pojadę dziś wieczorem jeżeli nie będzie padało do białołęki, sprawdzić trasę do pracy. (Chcę już jezdzić do pracy motocyklem z dnia utrzejszego).

Bardzo dobry pomysł Walentyno - godny pochwały.

Ja dziś pojadę do C.H. Bemowo dorobić klucz od mieszkania i później z dzieckiem do piaskownicy żeby mama mogła się przespać po pracy. Potem bedę aklimatyzował nowego lokatora.

Rober tak jak ostatnio rozmawialiśmy przez telefon to tak wiec będzie jutro o 6.00 jadę do wawy i z chęcią się spotkam , wieczorami ze znajomymi z grupy mazowieckiej w razie jakichś zmian dogadamy się telefonicznie ponieważ nie będę miał internetu ... szkoda tylko ze będę bez pojazdu ...

ostatni dzionek 1-szej części urlopu, jutro powrót do rzeczywistości

14-go byłem przelotem w Sielpi,wypiłem kawę na deptaku i pomknąłem do domu

Walentyna,
Jak tam pierwsza samodzielna jazda motocyklem do pracy ?
- pojechałaś ?

adastra13 napisał:

Walentyna,
- pojechałaś ?

No właśnie jak; dojechałaś do pracy na motorku?

MAM PYTANKO,
kto faktycznie wybiera się do Sielpi?
możne byśmy zrobili jakaś wstępną listę ?

dychul napisał:

adastra13 napisał:
Walentyna,
- pojechałaś ?

No właśnie jak; dojechałaś do pracy na motorku?

Dziękuję. Wszystko w poządku. Teraz moja droga do pracy już trwa nie 1.5 godziny a tylko 30 minut. Mogę budzić się nie o 6 rano, a trochę póżdniej. I jestem z tego powodu bardzo zadowolona. :):)

adastra13 napisał:

MAM PYTANKO,

-Padalec.

adastra13 napisał:

MAM PYTANKO,

Nie wiem jak będę pracował. Mam nadzieję, że na jeden dzień w Sielpii załapię się.

Padalec napisał:

adastra13 napisał:
MAM PYTANKO,

-Padalec.
-madi

Jacyś chętni na jutrzejsze jeżdżenie w godzinach popołudniowo-nocnych ?oczywiście Warszawa :)

aha,
pozwalam sobie przypomnieć ze u mnie na biurku leżą i czekają na odebranie napisy na na kask dla kolegów:
izdebski12
oraz
Kisiu
po godzinie 15-tej bywam już w domciu, tel. w profilu

Witam. Wczoraj stałem się posiadaczem motocykla,można go zobaczyć na moim profilu w galerii :)

No, Hugo... To dlatego nie będziesz na razie jeździł z Grupą... I wszystko stało się jasne! Prawko wiem, że masz...

Marek, ja nie mam kiedy podjechać po piętnastej. W przyszłym tygodniu dam radę ale tak to cały czas siedzę z dzieckiem.

Ratowałem dziś znowu Jacka od Baotiane Bee. Dał skuter do mechanika, bo nie mógł mu zapalić. I teraz pasek mu pękł i pchał go na Łopuszańską spod lotniska. Założyliśmy pasek (nowy - marki WM Motor) i dojechał do Puławskiej. Tam mu ten też pekł. Ktoś mi mówił,że to sprzegło może rwać paski ale czy to prawda? On ma 65 cm3...

Kisiu1981
ZGADZA SIĘ SPRZĘGŁO CZĘSTO TAK ROBI, jeśli jest rozklekotane i wyrobione to rwie paski.
Wiem bo już to w jednym skuterku przetestowałem na sobie zanim doszedłem co i jak.
Co do napisu na kask to w domu często do południa jest Astra, bo ma teraz wakacje. Koperta dla Ciebie zawsze leży na moim biurku.

HugoBos
Serdecznie gratuluję nowego nabytku,
kiedy będziemy mogli razem pośmigać ?
Ale mam nadzieję że skuterka się nie pozbędziesz?

W jednym poście załatwię kilka spraw bez cytowania.
1. Hugo gratuluje Bandziora, robi wrażenie, jest super.
2. Izdebski12, a przy okazji do ogółu koleżeństwa. W czasie dnia najeżdżę się, że później jeżdżenie bez celu jest dla mnie stratą czasu i kasy na paliwo. Ostatnimi czasy troszkę miałem wydatków i muszę zacisnąć pasa. Dla tego jeżdżenie musi być dla mnie z sensem. W najbliższą niedzielę mam wolne więc proponuje odnowić propozycję Madiego sprzed chyba 2 lat i pojechać do bunkra Konewka. Ewentualnie miłośnikom kolei polecam Sochaczew z Muzeum Wąskotorowej kolei. Rodzaj sprzętów czy 50 cm czy więcej pozostawiam do ustalenia.

Ja nie mam wyboru sprzętu mam jeden 125-tkę