Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Piątkowe picie też odwołane. Przepraszam

To już sobie miałem weekend. Dostałem w pracy dwie propozycje nie do odrzucenia. Wrocław lub Poznań. Wybrałem Wrocław bo nie będę płacił za bramki i na około miesiąc zamrażał 250 zł. Nie dość, że tego lata nie biorę urlopu to jeszcze 75% weekendów d/d.

HugoBoss napisał:

Sytuacja życiowa mnie do tego zmusza. Życzę Wam udanych wycieczek,ja będę obserwowal tylko forum. Dziękuje wszystkim za dotychczasowe wycieczki.

Nie no poważnie brzmi no rzucam wałek i idę po browary :-(
Mam tylko nadzieję że to sytuacja tymczasowa ...

Ten sezon na bank odpada,niestety.

Trzymaj się Hugo !!! życzę jak najszybszego powrotu do motorowego życia.

HugoBoss napisał:

A ja kończę jeżdżenie w tym sezonie,jeszcze tylko ewentualnie ta Sielpia i koniec z wycieczkami.

Hugo, Jola. Trzymajcie się. Fajno było poznać takich wspaniałych ludzi, jak jesteście. Nie dużo razem pojezdziliśmy, ale wycieczki byli znakomite. Jestem pewna że będziemy mieli dobry kontakt bez względu na to że nie będziecie jezdzili. Wszystkiego dobrego.

HugoBoss napisał:

Sytuacja życiowa mnie do tego zmusza. Życzę Wam udanych wycieczek,ja będę obserwowal tylko forum. Dziękuje wszystkim za dotychczasowe wycieczki.

Nie lubię takich klimatów , ale teraz na wypad do Sielpi spojrzę trochę inaczej. Dzięki HUGO za te parę jazd w grupie i wracaj do nas szybko ! Gdzie my takiego drugiego nabijacza kilometrów znajdziemy ? :-)

Macie lepszego - Madiego :)

HugoBoss napisał:

Macie lepszego - Madiego :)

Ale wtedy to nie jest grupa :-) Ogarnij temat i wracaj !

Madi przejmuje moją pałeczkę :)

No nie, Hugo, ja czytam te wasze wycieczki, patrze jak madi na zdjeciach wlazi na semafory i kombinuje jak wykombinowac na 2 kolka a ty taki numer...
Dziewczyna? Robota?
No może troche rozumiem, ale zal dupe ściska

roomcajz napisał:

No nie, Hugo, ja czytam te wasze wycieczki, patrze jak madi na zdjeciach wlazi na semafory i kombinuje jak wykombinowac na 2 kolka a ty taki numer...
Dziewczyna? Robota?
No może troche rozumiem, ale zal dupe ściska

Roomcajz i Ciebie brakuje tutaj bardzo. Szkoda, że z nami nie jeździsz. Patrz a Jawka mimo małych zadyszek hula aż miło.

Nie mam czym jeździć, ale może cos wykombinuje, mam nadzieje jeszcze w tym sezonie, daj Bóg

Hugo,
nie będę publicznie zasypywał Cię pytaniami napisałem na prywatną Twoją pocztę,
troszkę zaskoczyły mnie i Basię Twoje wpisy,
znając Was wiemy że to raczej nie żart .
Jeśli możemy być w czymś pomocni prosimy - dajcie znać.

HugoBoss napisał:

Madi przejmuje moją pałeczkę :)

To zabrzmiało już trochę dwuznacznie:-D A Jolka nie zaciężyła tam przypadkiem? Albo dobra, już nie pytam... Obyś szybko mógł znowu jeździć...

Ja będę miał wolne popołudnia i wieczory od 21. do 27. lipca. Dziecko wyjeżdża do babci. Niestety, nie mogę pojechać z Wami do Sielpii, bo w niedzielę muszę jechać po córeczkę. I tydzień wczesniej mamy z żoną cholerne wesele. Już rzygam na samą myśl.

Kisiu wiesz ze Jolka tez z checia jezdzi...poprostu czasem tak bywa,ze trzeba podjac trudne decyzje,ta jest trudna bardzo...wrocimy do grupy mazowieckiej napewno :)

a ja miałem nadzieje , że się napiję jednak tej kawy z ekspresu kawiarnianego Huga z pod siedzenia :)

W Sielpi jak pojedziemy :)

W Sielpi to kawę chyba rano na otrzeżwienie :-)

No, tak nieraz bywa. Trzymajcie się tam.